Part of Stadium Group
Lasketteluvarusteita alehintaan verkossa vain tänään 10.12.! Lasketteluvarusteita alehintaan verkossa! Voimassa vain tänään 10.12. Osta

Ostoehdot

Ostoehdot verkkokaupassa stadium.fi

(10.12.2018)

1. Vahvistus

Sitova sopimus syntyy, kun asiakas hyväksyy nämä ostoehdot ja tilauksensa. Kun tilaus on vastaanotettu, tilausvahvistus tilaustietoineen lähetetään automaattisesti sähköpostilla. Stadium Oy pidättää kuitenkin oikeuden olla toimittamatta tilausta, jos varastosaldo on ollut virheellinen asiakkaan tilauksen yhteydessä. Jos Stadium Oy ei pysty toimittamaan tilausvahvistuksen mukaista tilausta, asiakkaaseen otetaan yhteyttä ja hänelle annetaan mahdollisuus peruuttaa tilaus. Jäsenasiakkaat voivat kirjautua sisään Omalle sivulle ja seurata tilauksen tilaa kohdassa Omat ostot.

2. Ikäraja

Sivustolla stadium.fi noudatetaan 18-vuoden ikärajaa ostamisen yhteydessä.

3. Hinnat ja suurin tilaussumma

Kaikki hinnat verkkokaupassa sisältävät ALV:n mutta ei toimituskuluja. Suurin sallittu tilaussumma on 5000 euroa. Pitädätämme oikeudet kaupan purkuun hintavirheellisissä tilauksissa.

4. Maksuvaihtoehdot

Sivustolla stadium.fi on useita erilaisia maksutapoja. Ainoastaan lahjakortilla ja Stadium -bonuksilla maksu voidaan yhdistää muihin maksutapoihin.

Vaihtoehto 1. Verkkopankkimaksu
Voit maksaa seuraavien pankkien verkkopankkitunnuksilla: Nordea, Danske Bank, Aktia, OP-pankki ja S-pankki. Maksun yhteydessä siirryt oman pankkisi sivuille, jossa kirjaudut sisään omilla pankkitunnuksillasi.

Vaihtoehto 2. Luottokorttimaksu
Hyväksyttävät luottokortit ovat pohjoismaiset VISA- ja Mastercard-kortit. Korttimaksuissa annetaan kortin numero, kortin voimassaoloaika ja CVC-koodi. Stadium.fi käyttää VISAn ja Mastercardin kehittämää 3D-Secure turvastandardia. Kaikki tiedot salataan 128 bitin SSL -salauksella, mikä estää asiaankuulumattomien pääsyn korttitietoihin. Stadium ei tallenna korttinumeroa suoritetun tapahtuman jälkeen. Lisätietoa sivuston stadium.fi turvallisuudesta löydät ostoehtojen kohdasta 14. Tilauksen kokonaissumma varataan välittömästi asiakkaan tililtä, mutta veloitetaan vasta tilauksen toimituksen yhteydessä, kuitenkin viimeistään kolme päivää myöhemmin.

Vaihtoehto 3. Stadium-bonus
Sinulla on mahdollisuus maksaa myös jäsenyydellesi kertyneillä bonuksilla. Käytetty bonus vähennetään jäsenyydeltä, kun tilaus on vahvistettu ja läpiviety. Näet käytettävissä olevan bonuksen Omilta sivuiltasi tai kassavaiheessa 2 ollessasi sisäänkirjautuneena. Näkyvä bonus on koko kotitalouden yhteinen, mikäli useampi jäsenyys on rinnastettu samaan kotitalouteen.

Vaihtoehto 4. Stadium Lasku
Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun, saat tuotteet itsellesi ennen maksamista. Lasku lähetetään sähköpostilla, kun tilaus lähetetään varastoltamme. Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. Jotta voisit maksaa laskun osamaksulla ja solmia tililuottosopimuksen, sinun täytyy maksaa vähimmäissumma laskun eräpäivään mennessä sekä allekirjoittaa luottosopimus Collector Bankin kanssa. Katso osoitteesta (oma.collector.fi) miten allekirjoitus tehdään. Lasku erääntyy 14 päivän kuluttua. Laskusta peritään laskutuslisä, joka on 3,50 euroa.

Kun valitset laskulla tai osamaksulla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla täyttänyt 20 vuotta tilauksen yhteydessä. Laskun saadessasi voit valita 36 kuukauden osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee laskustasi. Osamaksun korko on 17 % (muuttuva). Todellinen korko 12 kuukauden ajalta 1 000 euron ostokselle on 24,0 % (sisältää luottokoron 17 % (muuttuva) ja 3,50 euron laskutusmaksun). Maksettavaa yhteensä 1 120 euroa (kuukausierä 87-99 euroa).

Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan muistutusmaksu sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Saat täydelliset ehdot Collector Lasku/Osamaksusta seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot
Ehdot koskien henkilötietojen käyttöä

Vaihtoehto 5. Stadium Tili
Tarjoamme mahdollisuuden osamaksulla maksamiseen Stadium Tilin kautta yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa. Mikäli valitset tämän maksutavan, saat tilaamasi tuotteet kotiisi ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä. Kaikki saman kuukauden aikana ostetut tuotteet kerääntyvät yhteen tililaskuun. Maksu voidaan jakaa 36 kuukauteen. Ensimmäiseen tililaskuun ei lisätä laskutuslisää tai korkokuluja. Maksaaksesi Stadium Tilillä sinun hakea Stadium Tiliä Stadium-myymälässä ja allekirjoittaa luottosopimus Collector Bankin kanssa. Tarkistamme Stadium Tiliä haettaessa hakijan luottokelpoisuuden, mikä joissakin tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista. Sinun tulee olla täyttänyt 20 vuotta tilauksen yhteydessä.

Sinun tulee maksaa vähintään kuukauden vähimmäissumma, joka ilmenee tililaskusta. Jos valitset osamaksun, osamaksun korko on 17% (muuttuva) vuodessa. Osamaksun summa on aina 1/36 kokonaissummasta sekä korko ja kulut, kuitenkin vähintään 5€. Mikäli haluat maksaa kaiken pois, voit aina maksaa tililaskulla ilmoitetun kokonaissaldon.Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan muistutusmaksu sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Löydät Stadium Tilin täydelliset ehdot seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot
Ehdot koskien henkilötietojen käyttöä

Vaihtoehto 6. Lahjakortti
Lahjakorttimaksu sivustolla stadium.fi tapahtuu koodien avulla. Stadium Oy:n asettamaa lahjakorttia voidaan käyttää maksamiseen sivustolla stadium.fi. Lahjakortin kääntöpuolella tulee olla koodi raaputusruudun alla. Lahjakorttimaksua voidaan myös käyttää tilauksen osamaksuna ja yhdistää muihin maksuvaihtoehtoihin.

5. Toimitustavat ja -kulut

Saat sähköpostilla tiedon, kun paketti lähetetään varastoltamme. Sähköpostissa olevan linkin/koodin avulla voit nähdä, milloin paketti on noudettavissa postista tai toimitetaan kotiisi. Stadium Oy toimittaa ainoastaan Suomen rajojen sisällä, ei kuitenkaan Ahvenanmaalle.

Vaihtoehto 1. Tuotteiden nouto Stadium-myymälästä
Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun paketti lähetetään varastoltamme, sekä tekstiviestin, kun tilaus on noudettavissa myymälästä. Noudon yhteydessä tulee esittää tilausnumero sekä voimassa oleva henkilöllisyystodistus. Mikäli paketin noutaa joku muu kuin itse tilaaja, tulee noutajan esittää avoin valtakirja voimassa olevan henkilöllisyystodistuksen lisäksi.

Vaihtoehto 2. MyPack-paketti
Paketti toimitetaan Postnordin noutopisteeseen. Tilaajalle lähetetään tekstiviesti, kun paketti on noudettavissa Postnordin noutopisteestä. Lähetystä noudettaessa tulee esittää voimassa oleva henkilöllisyystodistus ja tekstiviestilähetys. 19.11.2018-24.12.2018 toimitus Postnordin noutopisteisiin on maksuton tilauksen arvosta riippumatta. Muulloin toimitusmaksu Postnordin toimipisteeseen on 3,90€. Vähintään 29,90€ tilauksissa toimitus on ilmainen.

Vaihtoehto 3. Kotiinkuljetus
Paketti toimitetaan annettuun toimitusosoitteeseen. Kotitoimituksesta veloitetaan 14,90 euron maksu.

Vaihtoehto 4. Rahtitavaran kotiinkuljetus, yli 20 kilon painoiset tai tilaa vievät paketit
Paketti toimitetaan annettuun toimitusosoitteeseen. Ilmoitus tehdään puhelimitse. Kotitoimituksesta veloitetaan 79 euron maksu. Kotipaketti tulee maksaa aina etukäteen.

6. Toimitusaika

Toimitamme tilauksen 3-5 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, Rovaniemi ja Levi 4-8 arkipäivää. Jos jokin tuote on niin sanottu tilaustuote (ilmoitettu tuotteen yhteydessä olevassa tuotetietotekstissä), kestää toimitus noin 10 arkipäivää. Pitkien pyhien aikana toimitus voi kestää jonkin verran kauemmin.

7. Toimituksen tila

Kun kirjaudut Omalle sivulle ja Ostoihin sivustolla stadium.fi, voit nähdä tilauksen tiedot ja tilan sekä seurata paketin kulkua. Paketin kulkua voi seurata myös linkistä, jonka saat sähköpostilla paketin lähdettyä varastoltamme.

8. Myöhästynyt toimitus – kaupan purkaminen

Mikäli Stadium ei pysty toimittamaan tilattuja tuotteita edellä ilmoitetun toimitusajan kuluessa, sinulla on oikeus purkaa kauppa. Jos tuote on maksettu etukäteen, palautetaan rahat 30 päivän kuluessa. Myöhästyneen toimituksen yhteydessä voidaan ehdottaa uutta toimitusaikaa. Jos et hyväksy sitä, sinulla on oikeus purkaa kauppa.

9. Tilauksen palautus - peruuttamisoikeus

Kuluttajansuojalain mukaan kuluttajalla on oikeus palauttaa tuotteet ilman erityistä syytä 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Stadium tarjoaa asiakkaille kuitenkin pidennetyn 365 päivän palautus- ja vaihto-oikeuden. Sinulla on oikeus avata pakkaus veloituksetta ja tarkistaa, että tuote toimii. Peruutusoikeus ei koske muokattuja tuotteita, esim. jalkapallopaitoja omilla painatuksilla, eikä käytettyjä tuotteita. Mikäli haluat käyttää kaupan peruuttaamisoikeutta täytyy sinun ilmoittaa päätöksestäsi selkeästi joko sähköpostitse tai kirjeitse alla oleviin vaihtoehtoihin:

Sähköposti: info.fi@stadium.fi
Kirje: Stadium Oy - Asiakaspalvelu
Sinimäentie 8
02630 Espoo
Tieto peruuttamisesta pitää antaa ennen kuin aika sille on erääntynyt.

Peruutusoikeuden käyttöönotto
Mikäli käytät peruutusoikeuttasi maksamme kaikki veloitetut kulusi takaisin. Takaisinmaksu tehdään viipymättä, kuitenkin enintään 14 päivää siitä kun peruutusilmoitus kaupan purusta on meille annettu. Sinun tulee palauttaa tuote meille alla olevien vaihtoehtojen mukaisesti viipymättä tai vähintään 14 päivää sen jälkeen että olet ilmoittanut päätöksestäsi purkaa kauppa. Asiakas on itse vastuussa mahdollisesta tuotteen arvonalennuksesta, joka aiheutuu muusta kuin käsittelystä, joka on välttämätöntä tuotteen ominaisuuden, toiminnallisuuden ja laadun varmistamiseksi. Palautuksen voi tehdä kolmella eri tavalla, jotka on kuvattu jäljempänä.

Vaihtoehto 1. Palautus Stadium-myymälässä
Stadium-myymälästä noudettu tilaus palautetaan aina Stadium myymälään. Sivustolta stadium.fi ostetut käyttämättömät tuotteet voi palauttaa tai vaihtaa missä tahansa Stadium-myymälässä. Palautus tai vaihto Stadium-myymälässä on maksutonta. Tuote voidaan vaihtaa, mikäli tuotetta on kyseisessä myymälässä, tuote on käyttämätön ja se palautetaan alkuperäispakkauksessa. Palautukseen Stadium-myymälässä tarvitaan verkkokuitti. Myymälässä tehtävissä palautuksissa saatu summa maksetaan takaisin oston yhteydessä käytetylle kortille, jos maksu on suoritettu kortilla. Jos maksu on suoritettu osittain tai kokonaan lahjakortilla, maksetaan palautus lahjakortilla maksetusta osuudesta lahjakorttina.

Vaihtoehto 2. Palautus Postnordin toimipisteessä
Varastollemme tehtävät palautukset lähetetään samasta Postnordin toimipisteestä, josta paketti on noudettu. Varastolle tehtävän palautuksen yhteydessä käytetään etukäteen maksettua palautusrahtikirjaa, ja pakettiin liitetään täytetty palautuslomake. Nämä löytyvät toimitetusta lähetyksestä. Jos ne puuttuvat tai olet hukannut ne, ota yhteyttä Stadiumin asiakastukeen, niin lähetämme uudet. Jos palautat koko tilauksesi tai osan siitä, maksamme takaisin palautetun tuotteen summan. Paketti tulee pakata hyvin. Tuotteen alkuperäispakkaus (esim. kenkälaatikko) on osa myytävää tuotetta, joten huomioithan, että tuotteen alkuperäispakkaukseen ei saa liimata mitään, jotta palautusoikeus ei raukea. Postitse tehtävissä palautuksissa saatu summa maksetaan takaisin oston yhteydessä käytetylle kortille, jos maksu on suoritettu kortilla. Jos maksu on suoritettu osittain tai kokonaan lahjakortilla, palautus maksetaan lahjakorttina.

Vaihtoehto 3. Kotiin toimitetun painavan tai tilaa vievän tavaran palautus
Kun haluat palauttaa kotiin toimitetun painavan tai tilaa vievän tavaran, ota yhteyttä Stadiumin asiakastukeen. Stadium tekee tilauksen palautukselle ja maksaa toimitusmaksun. Kuljetusyhtiö noutaa paketin annetusta osoitteesta.

Takaisinmaksu Stadium Laskulla maksetuissa tilauksissa
Takaisinmaksu suoritetaan samalla tavalla kuin millä tilaus on maksettu, myös Stadium Laskulla maksetut tilaukset hyvitetään suoraan Stadium Laskuun. Voit maksaa vain pitämäsi tuotteiden arvon, laskutuslisän ja mahdolliset toimituskulut alkuperäisellä laskulla. Mikäli palautat koko tilauksen, voit jättää koko laskun maksamatta. Collector Bank ei tule lähettämään uutta laskua, vaan maksat pitämäsi tuotteet aina alkuperäisellä laskulla. Mikäli lasku on jo maksettu palauttaessasi tuotteita, ole yhteydessä Collectoriin rahojen saamiseksi takaisin, sillä maksusopimus on aina asiakkaan ja Collectorin välinen sopimus. Collectorin yhteystiedot p. 0931589981, sähköposti: stadium@collectorbank.fi.

10. Reklamaatio

Mikäli tilaamasi tuote on viallinen tai rikki tulee sinun reklamoida se mahdollisimman pian lähimmässä Stadium-myymälässä tai lähettämällä tuote takaisin varastolle. Täytetty reklamaatiolomake täytyy aina liittää mukaan. Lomakkeen voi myös tilata osoitteesta info.fi@stadium.fi. Stadium maksaa palautuskulut.

11. Tarjousten voimassaolo

Tarjoukset ovat aina voimassa niin kauan kuin varastoa riittää, ellei toisin mainita.

12. Lunastamattomat tuotteet

Lunastamattomista tuotteista ei peritä maksua. Tuotteita säilytetään Stadium-myymälässä tai Postnordin toimipisteessä 14 päivää, jonka jälkeen ne palautetaan. Mikäli verkkopankin kautta maksettuja tuotteita on palautettu, asiakkaan tulee ottaa yhteyttä Stadiumin asiakastukeen rahojen palautuksen osalta.

13. Kuljetusvauriot – virhe tuotteessa

Mahdollisissa toimitusvahingoissa palautetaan tilaus Stadiumille seitsemän päivän sisällä vastaanottohetkestä. Täytetty reklamaatiolomake täytyy aina liittää mukaan. Lomakkeen voi myös tilata osoitteesta info.fi@stadium.fi. Stadium maksaa palautuskulut.

14. Turvallisuus

Stadium.fi käyttää SSL:ää (Secure Socket Layer), joka on salausprotokolla tiedon turvalliseen siirtämiseen. SSL:n on kehittänyt Netscape Communications. SSL käyttää digitaalista sertifikaattia tiedonsiirron lähettäjän, vastaanottajan tai sekä lähettäjän että vastaanottajan tarkistamiseen. Sivustolla stadium.fi sertifikaatin asettajana käytetään Verisignia. Sertifikaatti on tyyppiä Secure Site Pro with EV, joka antaa korkeimman mahdollisen salauksen Microsoftin yms. selaimiin. Secure Site Pro with EV -sertifikaatti käyttää 256 bitin salausta ja mahdollistaa siten nykyaikaisten selaimien uusimpien toimintojen käytön. Tästä esimerkki on "vihreä" osoitekenttä, joka osoittaa viestinnän olevan turvallista.

15. Henkilötiedot

Käsittelemme luovuttamiasi henkilötietoja varovaisuudella ja henkilötietolainsäädännön mukaisesti. Voit lukea lisää käsittelystä Rekisteriselosteestamme osoitteessa:

http://www.stadium.fi/cms/stadium-member-rekisteriseloste

16. Yhteystiedot

Vastaamme yhteydenottoihin sähköpostitse 24 tunnin kuluessa (arkipäivisin) osoitteessa info.fi@stadium.fi tai puhelimitse 075 325 2200.

17. Riitaisuudet

Stadium noudattaa mahdollisissa riitatapauksissa Kuluttajaviraston suosituksia.

18. Force Majeure

Stadium Oy vapautuu velvollisuudesta noudattaa osaansa sopimuksesta ja maksaa vahingonkorvauksia, jos Stadiumin velvoitteita ei pystytä toteuttamaan lainkaan tai pystytään toteuttamaan ainoastaan epätavallisin korkein kustannuksin sodan, mellakan, saarron, tulipalon, räjähdyksen tai sellaisen viranomaistoimenpiteen vuoksi, jota Stadium ei ole voinut ennakoida. Stadium Oy ei vastaa vahingosta, joka johtuu lainmääräyksestä, viranomaistoimenpiteestä, sotatapahtumasta, lakosta, saarrosta, boikotista, työsulusta tai muusta vastaavasta olosuhteesta. Lakkoa, saartoa, boikottia ja työsulkua koskeva varaus on voimassa myös silloin, kun Stadium Oy on kyseisen konfliktitoimenpiteen kohteena tai ryhtyy itse kyseiseen toimenpiteeseen. Stadium Oy ei ole myöskään muissa tapauksissa velvollinen korvaamaan vahinkoja, joita syntyy Stadium Oy:n noudattaessa normaalia varovaisuutta. Stadium Oy ei vastaa missään tapauksissa välillisistä vahingoista.