Juuri nyt! –20 % lastenvaatteista & lasten kengistä

Tarjous koskee normaalihintaisia tuotteita Stadium-myymälöissä ja verkkokaupassa stadium.fi 14.6.2021 asti. Ei koske seuratuotteita tai suoraan yhteistyökumppaneilta toimitettavia tuotteita. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Ei voimassa Stadium Outlet -myymälöissä tai stadiumoutlet.fi. Alennus lasketaan kassalla.

Alennus päättyy: 2021-06-14

Juuri nyt! –20 % lastenvaatteista & lasten kengistä Ehdot

EURO 2021

Kesällä pelataan miesten jalkapallon EM-2021 -kisat ja Suomi on mukana ensimmäistä kertaa historiassa! Mutta riippumatta siitä, seuraatko pelejä paikan päällä, kotisohvalla tai fanikatsomossa, voit aloittaa urheilujuhlaan valmistautumisen jo nyt. Keräämme tänne artikkeleita ja uutisia jalkapallon EM-kisoista mutta myös tuotteita, joita tosifani tarvitsee kisoihin valmistautumiseen. Meiltä löydät laajan valikoiman tuotteita, jos hakusessa on EM-kisapaita. Valintasi voi olla esimerkiksi tyylikäs Suomi-paita, halutessasi omalla nimellä painettuna. Oliko etsinnässä joku muu maajoukkuepaita? Löydät sen tietysti meiltä, samoin kuin muut kannattajatuotteet, olipa se sitten fanipaita, kannattajapaita, jalkapallopaita tai pelipaita. Joten tule mukaan stadium.fi aloittamaan jalkapallojuhlat ja ole valmiina kun EM-kisat potkaistaan käyntiin!  

Suuri haastattelu Rasmus Schüllerin kanssa EM-kisojen edellä

Kaiken jalkapallo- juhlaan löydät fanikaupa- stamme

Lisää artikkeleita

Pohjoismainen EM-derby Kööpenhaminassa

Euroopan mestaruuskisoissa pelataan ensimmäinen pohjoismainen derby 15 vuoteen. Oletettavasti monet katseet suuntautuvat Kööpenhaminan Parkeniin, jossa Tanska isännöi mestaruusdebytoivaa Suomea.

Suuri haastattelu Rasmus Schüllerin kanssa EM-kisojen edellä

Debyytti maajoukkueessa 2013. Kahdeksan vuotta myöhemmin Rasmus Schülleriä odotavat isot mestaruuskisat Suomen kanssa. Kokenut keskikenttäpelaaja kertoo pitkästä matkasta Huuhkajien kanssa, jotka nyt astuvat historiallisiin EM-kisoihin.

EM-kisojen 10 suurinta ikonia

Monet profiilit ovat loistaneet EM-kisoissa, ja johtaneet maajoukkueensa menestykseen. Kun puhutaan aikaisemmista kisoista on helppo hukkua nostalgiaan. Euroopan mestaruuskilpailut järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 1960, ja tähän mennessä 15 lopputurnausta on ratkaistu. Kymmenen maata on pystynyt nostamaan EM-pokaalin, ja vuosien varrella monet tähtipelaajat ovat loistaneet kisoissa.

EM 2021 – historiallinen mestaruus

Ovatko nämä kaikkien aikojen odotetuimmat mestaruuskisat? Olemme odottaneet vuoden EM-kisojen alkamista, ja nyt on aika aloittaa kesän historialliset jalkapallojuhlat. Yhdessätoista eri kaupungissa 24 maata kilpailevat EM-kullasta.

EM-opas: Lohko A

Italia ei päässyt vuoden 2018 MM-kisoihin, mutta nyt maa on takaisin kilpailemassa mitaleista. Rooman olympiastadionilla Roberto Mancinin joukkue kohtaa Turkin, Sveitsin ja Walesin.

EM-opas: Lohko B

Vuoden 2018 MM-kisojen pronssimitalin jälkeen Belgian kultainen sukupolvi tavoittelee EM-kultaa. Lohkossa maailman ykkönen (FIFA-ranking) kohtaa Venäjän ja kaksi Pohjoismaata – parhaita haastamaan haluavaa Tanskaa ja historiallisesti debytoivaa Suomea – vastaan.

EM-opas: Lohko C

Seitsemän vuoden epäonnen jälkeen Alankomaat on jälleen suurissa kisoissa. Heidän pitää pärjätä ilman maailman parasta keskuspuolustajaa Virgil van Dijkiä, kun Ukraina, Itävalta ja Pohjois-Makedonia ovat vastassa matkalla neljännesvälierään.

EM-opas: Lohko D

Englanti on alkanut haaveilla ja laulaa pokaalin kotiutumisesta. ”Kolme leijonaa” tuskin saa parempaa mahdollisuutta, kun suurin osa otteluista pelataan Wembleyssä, mutta ensin odottaa Kroatia, Tšekki ja Skotlanti.

EM-opas: Lohko E

Kaksissa viimeisissä mestaruuskilpailuissa romahtanut suurvalta Espanja, ja koko Euroopan paras maalintekijä Lewandowski odottaa Ruotsia lohkovaiheessa. Voiko Blågult rakentaa MM-menestystä ja pelotella huippumaita?

High five!
10
Sivun alkuun