Jäsenpäivät -25 % Jäsenpäivät -25 %Katso ehdot

Näin teet harjoittelusta hauskempaa

Toteutunut harjoittelu on parasta harjoittelua. Siksi on tärkeää löytää tekijä, joka saa sinut jatkamaan treenaamista. Harjoittelun hauskuus on yleinen kikka, joka pitää motivaatiota yllä! Esittelemme muutamia varusteita, jotka auttavat matkan varrella.

Mittaa, mittaa, mittaa!

Ihmiset vertailevat itseään mielellään kaikkeen ja kaikkiin. Siksi sykkeen, askeleet, unen ja kalorit mittaava kello auttaa useimpia nousemaan seuraavalle tasolle.

Fitbit Versa Light

Fitbit Versa Lite Edition on monipuolinen ja vedenkestävä urheilukello päivittäiseen käyttöön. Kellossa on kaikki perustoiminnot ja älykkäät harjoittelu- ja terveystoiminnot, joita käytetään helposti yhdellä painikkeella. Yhteensopiva kaikkien Fitbit Versa -tuoteperheen urheilukellojen lisävarusteiden kanssa.

OSTA TÄSTÄ

Ota musiikki avuksi

Musiikki voi auttaa tsemppaamaan ennen treenejä, niiden alkuvaiheessa ja viimeminuuteilla. Herättele tunteitasi musiikin avulla ja käytä hyviä kuulokkeita intensiivisen elämyksen aikaansaamiseksi.

Yevo 1

Kevyet ja kosteudenkestävät langattomat metallikuulokkeet, joiden tasapainoiset Knowles-elementit tuottavat kristallinkirkkaan äänenlaadun. Kuulokkeissa on myös touch-sensorit ja integroidut mikrofonit, jotka mahdollistavat kuulokkeiden handsfree-käytön. Audio Transparency -toiminnolla voi valita, haluaako ympäristön äänet päästää sisälle vai sulkea ulkopuolelle. Akunkesto noin neljä tuntia jatkuvassa käytössä.

OSTA TÄSTÄ

Leiki

Kuten sanottua, harjoittelun hauskuus saa monet jatkamaan treenejä. Ota esille sisäinen lapsesi. Kuinka pitkälle pääset riipuntatelineessä? Kuinka korkealle nouset riippuvassa köydessä? Kokeile esterataa ja haasta itsesi helpolla tavalla.

Casall W Exercise Glove

Täydellinen apuväline oman kehonpainon hyödyntämisessä tai raskaiden painojen nostoissa. Treenikäsineet synteettistä materiaalia. Suojaavat käsiä ja kämmeniä harjoittelun aikana ja ehkäisevät rakkoja ja kovettumia. Tarrakiinnitys helpottaa käsineen pukemista ja riisumista.

OSTA TÄSTÄ

Huomioi: liikkuvuus

Kivun ja kankeiden lihasten välttämiseen on olemassa hauskoja välineitä. Varaa harjoittelun jälkeen aikaa venyttelylle ja rentoutumiselle. Näin saat helposti hieman omaa aikaa kiireisessä arjessa!

Yoga Wheel Corc

Joogapyörä, joka auttaa venyttämään, vähentämään jännityksiä ja pehmentämään lihaksia selässä, rintakehässä, hartioissa, keskivartalossa ja lantiossa. Sisältyy Casallin korkkisarjaan, jonka tuotteet tarjoavat miellyttävän vaimennuksen ja pidon ja on valmistettu kestävää kehitystä painottavassa tuotannossa.

OSTA TÄSTÄ