Stadium Magazine


Viikon suosikit - Naiset - vk 45
Oliko suunnitelmissasi treenata, ottaa rennosti vai ehkä pyörähtää kaupungilla? Meiltä löydät vaatteet ja varusteet, joissa olet yhtä aikaa sekä tyylikäs että sporttinen.
Viikon suosikit - Miehet - vk 45
Oliko suunnitelmissasi treenata, ottaa rennosti vai ehkä pyörähtää kaupungilla? Meiltä löydät vaatteet ja varusteet, joissa olet yhtä aikaa sekä tyylikäs että sporttinen.
”Toivon voivani lopettaa huipulla”
Tässä on André Myhrer, joka valmistautuu uransa viimeiseen kauteen ja jonka tavoitteena on saalistaa uransa kymmenes voitto maailmancupissa.
Koiranilma? Näin puet lapset syksyllä
Huonoa säätä ei olekaan, vain säähän sopimattomia vaatteita. Modernit tekniset materiaalit pitävät huolen, etteivät lapset kastu tai palellu ja pystyvät liikkumaan vapaasti. Opastamme sinua valitsemaan asun, joka kestää sekä vettä, tuulta että leikkejä!
Trendikästä syksyn treeneihin
Korkeat vyötäröt, päivitetyt ruudut, ympäristöä säästävät materiaalit ja tulikuuma ruma muoti. Tutustu kauden kuuteen kuumimpaan trendiin, joissa liikut tyylillä kodin, työpaikan ja kuntosalin välillä. Katso valikoimamme kaikki treenivaatteet. Kuva: Röhnisch aw19
Vaella kauniissa Ruotsissa
Vaellus ei ole ainoastaan upea kokemus vaan myös ilmastotietoisen matkaajan valinta. Koe läntinen naapurimaa ja Ruotsin matkailuyhdistyksen suosittelemat kauniit vaellusreitit. Listasimme tähän muutamia helmiä, jotka vievät sinut komeiden tunturien ja kauniiden laaksojen läpi.
Syksyn kuumimmat jalkapallokengät
Piilotetut nauhat, kevyet materiaalit ja voimakkaat värit. Tässä on viisi erityyppisille pelaajille sopivaa jalkapallokenkää syksyyn.
Viisi syyssäältä suojaavaa kuoritakkia
Kuoritakki on monikäyttöinen vaate, jota voi käyttää vuoden ympäri. Esittelemme viisi suosikkia miehille, naisille ja lapsille.
Koulu alkaa: Valmis liikkumaan
Koulu alkaa ja on aika harjoittaa sekä aivoja että kehoa. Tutustu kauden uutuuksiin ja löydä uusia suosikkeja, jotka innostavat lapsia liikkumaan.
High five!
200