–30 % merkeiltä Everest, SOC, Race Marine, Revolution & Warp.

* Tarjous koskee normaalihintaisia tuotteita Stadium-myymälöissä ja verkkokaupassa stadium.fi 5.4.2023 asti, kun ostat vähintään kaksi tarjoukseen kuuluvaa tuotetta. Ei koske seuratuotteita tai suoraan yhteistyökumppaneilta toimitettavia tuotteita eikä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Ei voimassa Stadium Outlet -myymälöissä tai stadiumoutlet.fi. Alennus lasketaan kassalla.

Alennus päättyy: 05-04-2023

–30 % merkeiltä Everest, SOC, Race Marine, Revolution & Warp. Ehdot

Miten sijoitus toimii hakutuloksissa ja tuotelistauksessa?


Kun etsit asiakkaana tuotetta tai klikkaat kategoriapuun tuotekategoriaa sivustolla Stadium.fi, tuotteet näytetään tietyssä järjestyksessä. Näkyviin tulevat tuotteet ovat joko etsimiäsi tai suodattamiasi. Järjestystä, jolla tuotteet näytetään, kutsutaan tuotteiden sijoitukseksi. Sijoitus perustuu tiettyihin sääntöihin, jotta asiakaskokemus olisi mahdollisimman hyvä.

Hakutuloksia säätelevät sekä yleiset että personoidut säännöt, jotta saisit parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Yleinen hakutulos perustuu kaikkien vierailijoiden tuotekäyttäytymiseen viimeisen 30 päivän ajalta. Tämä tarkoittaa, että suosituimmat tuotteemme huomioidaan ja ne näkyvät tuloslistan ylimpänä. Personoitu hakutulos perustuu vierailijan omaan tuotekäyttäytymiseen istunnon aikana, preferoituihin tuotemerkkien ja aiempiin ostoihin. Joidenkin kampanjoiden aikana (kuten Jäsenpäivät tai Black Friday) kampanjaan kuuluvat tuotteet ovat etusijalla, jotta löytäisit helposti kampanjatarjouksia.

Jos sijoitusalgoritmejamme muutetaan, asiasta tiedotetaan tällä sivulla.