-25 % sinulle jäsen tai jäseneksi liittyvä.

STADIUMIN SNEAKERS-JAHTI

KILPAILUN SÄÄNNÖT
1. Kilpailun järjestäjät
Kilpailun järjestää STADIUM OY (jäljempänä "Järjestäjä").

2. Kilpailuun osallistuminen
Kilpailuun osallistuminen on vastikkeetonta eikä edellytä tuotteen tai palvelun ostamista.

Kampanjaan valitut somevaikuttajat (Mmiisas, Sita Salminen, Pernilla Böckerman, Jaakko Parkkali ja Vinkare) ovat piilottaneet kukin kaksi palkintokorttia omalle lähialueelleen. Palkintokortin löytäjä saa itselleen 100 €:n arvoisen lahjakortin Stadiumille. Palkintokortista löytyy kilpailun ohjeet sekä linkki tarkempiin kisasääntöihin. Palkintokortin löytäjät saavat 100 euron arvoisen lahjakortin Stadium Forum (Helsinki), Stadium Koskikeskus (Tampere), Stadium Oulu City (Oulu), Stadium Iso Omena (Espoo) tai Stadium Trio (Lahti) myymälästä toimittamalla löytämänsä palkintokortin kyseisen kaupungin edellä mainittuun Stadium-myymälään (myymälä on mainittu palkintokortissa). Palkintokortti tarkastetaan siinä olevan uniikin koodin perusteella.

Lisäksi Stadium arpoo viisi lahjakorttia Instagram-aktivointiin osallistuneiden kesken. Aktivoinnissa pyydetään jakamaan kuva Instagramissa vanhoista kengistään käyttäen hashtageja #sneakersjahti #stadiumfi. Vain julkisella Instagram-profiililla voi osallistua, yksityisen profiilin kautta merkityt kuvat eivät näy Järjestäjälle eikä niillä voi näin ollen osallistua.

Stadiumin virallinen Instagram-tili on @stadiumfinland, virallinen hashtag #stadiumfi.

3. Kilpailuaika
Kilpailuaika Tampereen ja Oulun Sneakers-jahdissa on 20.-25.2.2017. Viestien löytäjiä pyydetään lunastamaan palkintonsa mahdollisimman pian viestin löytämisen jälkeen viimeistään viikon 9/2017 aikana.

Kilpailuaika Espoon Sneakers-jahdissa on 27.2.-4.3.2017. Viestien löytäjiä pyydetään lunastamaan palkintonsa mahdollisimman pian viestin löytämisen jälkeen viimeistään viikon 10/2017 aikana.

Kilpailuaika Helsingin ja Lahden Sneakers-jahdissa on 6.-11.3.2017. Viestien löytäjiä pyydetään lunastamaan palkintonsa mahdollisimman pian viestin löytämisen jälkeen viimeistään viikon 11/2017 aikana.

Kilpailuajan jälkeen saapuneita osallistumisia ei hyväksytä. Vastuu osallistumisen perille saapumisesta osallistumisaikana on osallistujalla. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvasta osallistumisesteestä tai virheestä osallistumisessa.

4. Palkinto ja arvonta
Piilotetun palkintokortin löytäjä saa palkinnoksi 100 euron arvoisen Stadiumin lahjakortin. Voittaja voi lunastaa palkinnon itselleen kortissa nimetystä myymälästä: Stadium Forum (Helsinki), Stadium Koskikeskus (Tampere), Stadium Oulu City (Oulu), Stadium Iso Omena (Espoo) tai Stadium Trio (Lahti), löytämäänsä palkintokorttia vastaan. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

5. Palkinnon lunastus ja rajoitteet
Piilotetun viestin löytäjä palkitaan 100 euron arvoisella Stadium-lahjakortilla. Lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi.

6. Oikeudet
Osallistuja suostuu siihen, että Järjestäjä voi käyttää:
• osallistujan kilpailujulkaisua
• osallistujan nimeä/nimimerkkiä
• osallistujan kilpailukuvaa

missä tahansa julkaisussa tai markkinoinnissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta. 7. Järjestäjien ja yhteistyökumppaneiden vahingonkorvausvastuu Järjestäjät eivät vastaa vahingoista, joka aiheutuu osallistumisesta kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai palkinnon käyttämisestä. Järjestäjien vastuu palkinnon voittajaa kohtaan ei koskaan ylitä palkinnon arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän ja kilpailun yhteistyökumppanin kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

8. Verot
Arvonnan järjestäjä vastaa kilpailupalkinnosta aiheutuvasta arpajaisverosta.

9. Henkilötietojen käsittely ja julkaisuoikeus
Osallistujien henkilötietoja käsitellään henkilötietolain ehtojen mukaisesti. Osallistumalla kilpailuun osallistuja myöntää Järjestäjälle oikeuden käyttää palkinnon voittaneen nimeä / nimimerkkiä, kuvaa tai lausumaa kilpailuun liittyvässä tiedotuksessa eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai eri korvausta.

10. Sääntöjen muuttaminen
Järjestäjä pidättää oikeudet näiden sääntöjen muuttamiseen.