-25 % sinulle jäsen tai jäseneksi liittyvä.

KILPAILUN SÄÄNNÖT

FACEBOOK-KOMMENTTIKISA

1. Kilpailun järjestäjä

Kilpailun järjestää STADIUM FINLAND, Stadium Oy, Sinimäentie 8 02630 Espoo (jäljempänä "Järjestäjä").

2. Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistuminen on vastikkeetonta eikä edellytä tuotteen tai palvelun ostamista.

Stadium Sneakers Facebook kommentti-kilpailuun voi osallistua kommentoimalla Facebookin karusellimainosta, mitkä kengät haluaisit itsellesi Stadiumin valikoimasta. Kommentoimalla Facebook postausta 19.8 klo 23.59. mennessä osallistut Stadiumin 50€ arvoisen lahjakortin arvontaan. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun halutessaan useammalla kommentilla, mutta yksi henkilö voi voittaa vain kerran.

3. Kilpailuaika

Kilpailuaika on 17.8.–19.8.2016. Voittaja arvotaan viikolla 34/2016. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan kisan voitosta henkilökohtaisesti Facebookissa. Kilpailuajan jälkeen saapuneita osallistumisia ei hyväksytä. Vastuu osallistumisen perille saapumisesta osallistumisaikana on osallistujalla. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvasta osallistumisesteestä tai virheestä osallistumisessa.

4. Palkinto ja arvonta

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 50 euron arvoinen Stadiumin lahjakortti. Lahjakorttia ei voida muuttaa rahaksi.

5. Palkinnon lunastus ja rajoitteet

Kilpailuaikana valitaan yksi voittaja. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti Facebookissa. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi. Järjestäjä voi kieltäytyä luovuttamasta palkintoa tai vaatia luovutettuja palkintoja takaisin epärehellisyyden, osallistumiskelpoisuuden puutteen tai muun vastaavan seikan perusteella.

6. Järjestäjien ja yhteistykumppaneiden vahingonkorvausvastuu

Järjestäjät eivät vastaa vahingoista, joka aiheutuu osallistumisesta kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai palkinnon käyttämisestä. Järjestäjien vastuu palkinnon voittajaa kohtaan ei koskaan ylitä palkinnon arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän ja kilpailun yhteistyökumppanin kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

7. Verot

Arvonnan järjestäjä vastaa kilpailupalkinnosta aiheutuvasta arpajaisverosta.

8. Henkilötietojen käsittely ja julkaisuoikeus

Osallistujien henkilötietoja käsitellään henkilötietolain ehtojen mukaisesti. Osallistumalla kilpailuun osallistuja myöntää Järjestäjälle oikeuden käyttää palkinnon voittaneen nimeä / nimimerkkiä, kuvaa tai lausumaa kilpailuun liittyvässä tiedotuksessa eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai eri korvausta.

9. Sääntöjen muuttaminen

Järjestäjä pidättää oikeudet näiden sääntöjen muuttamiseen.