Seuratoiminta

Toteutamme visiotamme tekemällä yhteistyötä seurojen ja yhteiskunnallisten tahojen kanssa. Näin voimme innostaa yhä useampia liikkumaan ja aktivoida maailmaa.

Stadium Team Sales

Stadium Team Sales tukee seuratoimintaa Suomessa ja Ruotsissa. Tavoitteena on auttaa seuroja luomaan selkeä seurailme otteluihin ja harjoituksiin sekä varmistaa, että niillä on kaikki tarvittava toiminnan harjoittamiseen yksinkertaisella ja parhaalla mahdollisella tavalla.

Tämän toteuttamiseksi meillä on erikoistunut myyntiorganisaatio Suomessa ja Ruotsissa sekä asiakaspalvelu Norrköpingin palvelukonttorissa. Lisäksi Stadiumilla on oma painotalo, joka toimittaa Team Sales -organisaation kautta tehdyt seurojen tilaukset.

Myyntiorganisaatio kattaa koko maan Suomessa ja Ruotsissa. Tarjonnalla, johon sisältyy muun muassa kotiinkuljetus, voimme auttaa seuroja koko maassa innostamaan ihmisiä aktiiviseen seuraelämään.

Toiminnassa on tällä hetkellä mukana yhteensä noin 1 350 suomalaista ja ruotsalaista seuraa.

Lisätietoa Team Salesista löydät täältä; https://www.stadiumteamsales.fi/


Seurojen sponsorointi

Yhteistyö urheiluseurojen kanssa on meille yksi tapa edistää visiotamme maailman aktivoimisesta. Seurojen kanssa solmittujen sopimusten mukaan niillä pitää olla toimintasuunnitelmat, koulutusta ja prosessit sen varmistamiseksi, että seura tarjoaa yhdenvertaisia mahdollisuuksia ja tekee parhaansa seuran lasten ja nuorten puolesta. Kehotamme seuroja myös toimimaan YK:n Global Compact -yritysvastuualoitteen mukaisesti ja noudattamaan Stadiumin menettelyohjeita.

Haluamme edistää yhdessä seurojen kanssa entistä vastuullisempaa maailmaa, mikä tarkoittaa aktiivista työtä kestävän kehityksen parissa yhteistyössä seurojen kanssa.


BP

Stadium tekee tiivistä yhteistyötä BP:n (Brommapojkarna) kanssa nuorten tasa-arvon ja aktiivisuuden edistämiseksi. BP on Euroopan suurin jalkapalloseura, johon kuuluu poikia ja tyttöjä (3 000 poikaa ja 1 000 tyttöä). Seuran jalkapallokouluihin osallistuu yli 1 200 lasta, ja se on yksi Ruotsin neljästä jalkapalloseurasta, jolla on sekä miesten että naisten liigajoukkue. Seura järjestää vuosittain yli 17 000 aktiviteettia 700 vetäjän voimin.

Kaksi vuotta sitten BP alkoi ponnistella toden teolla tasa-arvon eteen. Tavoitteena on, että tasa-arvo ulottuu koko toimintaan. Painopistealueita ovat resurssien jakaminen, yhdenvertaisuus ja osaamisen kehittäminen. Seura tukee YK:n globaaleja tavoitteita, etenkin tavoitetta 5: sukupuolten tasa-arvo ja tavoitetta 10: eriarvoisuuden vähentäminen. Kyseiset tavoitteet sisältyvät myös Stadiumin globaaleihin tavoitteisiin.


Djurgården Fotboll

Stadium tekee yhteistyötä Djurgården Fotbollin kanssa monissa eri hankkeissa. Mini-Camper on yksi priorisoimistamme hankkeista yhteistyössä, jonka on tarkoitus saada yhä useammat lapset liikkumaan. Tuemme hanketta muun muassa toimittamalla aktiviteetteihin tarvittavia varusteita.

Mini-Camper-konsepti on suunniteltu tutustuttamaan lapset jalkapalloon aina esikouluikäisistä kolmasluokkalaisiin. Tärkeintä on liikunnan ilo. Jokainen lapsi saa pallon, jonka kanssa hän voi harjoitella omilla ehdoillaan ja kokea, kuinka hauskaa jalkapallon pelaaminen on. Toimintaan on osallistunut yli 8 000 lasta tukholmalaisista kouluista.