Part of Stadium Group

 

Stadiumin tietosuojakäytäntö

 

1. Johdanto

Stadium AB pyrkii turvaamaan asiakkaidensa tietosuojan. Tietosuojakäytäntö kertoo, miten me käsittelemme henkilötietojasi. Tätä tietosuojakäytäntöä voidaan päivittää, ja uusimman tietosuojakäytännön voi lukea osoitteesta stadium.fi/tietosuojakaytanto.

Jos teemme suuria muutoksia tietosuojakäytäntöön, lähetämme päivitetyn käytännön jäsenyydellesi rekisteröimääsi sähköpostiosoitteeseen.

2. Soveltamisala

Tätä tietosuojakäytäntöä sovelletaan henkilötietoihin, joita me keräämme sinusta jäsenyytesi, ostostesi, verkkosivujemme käyttösi sekä muiden yhteydenottojesi yhteydessä. Ota huomioon, että tietosuojakäytäntöä ei sovelleta henkilötietoihin, jotka luovutat jollekin yhteistyökumppaneistamme (esim. sen jälkeen, kun olet klikannut jonkin yhteistyökumppanimme linkkiä). Stadium AB ei ole vastuussa yhteistyökumppaneidemme suorittamasta henkilötietojen käsittelystä.

3. Henkilötiedoista vastuussa oleva taho

Stadium AB, org.nro 556187-3299, Norra promenaden 63, 601 60 Norrköping on voimassa olevan henkilötietoja koskevan lainsäädännön (sisältäen yleisen tietosuoja-asetuksen (EU) 2016/679) mukaisesti vastuussa meille antamistasi henkilötiedoista. Kaikki viittaukset "meihin" tarkoittavat Stadium AB:ta.

4. Kerättävät henkilötiedot ja niiden käyttö

Keräämme ja tallennamme jäsenyytesi rekisteröimisen, verkko- tai myymäläostosten, verkkosivujen käytön tai asiakaspalvelun kanssa käydyn yhteydenpidon aikana antamasi henkilötiedot. Kun otat yhteyttä asiakaspalveluun, tallennamme antamasi tiedot, jotta voimme käsitellä asiasi.

Kyse voi olla esimerkiksi koko nimestä, osoitteesta, sähköpostiosoitteesta, henkilötunnuksesta, puhelinnumerosta tai maksutavasta. Tallennamme myös ostohistorian ja tietoja siitä, miten käytät palveluitamme (esimerkiksi sähköpostiviestien klikkaaminen).

Käytämme tietojasi alla mainittuihin tarkoituksiin ja oikeusperustaan perustuen.

 

 

Tietojen käyttötarkoitus:

Oikeusperusta:

A.

Jotta me voimme huolehtia verkkotilauksestasi

... perustuu sopimukseemme kanssasi. Tietojen käsittely on tarpeen, jotta me voimme täyttää sopimuksesta johtuvat velvollisuutemme sinua kohtaan.

B.

Jotta me voimme huolehtia Stadium Member -jäsenyydestäsi ja tarjota sinulle henkilökohtaisen käyttökokemuksen.

... perustuu sopimukseemme kanssasi. Tietojen käsittely on tarpeen, jotta me voimme täyttää sopimuksesta johtuvat velvollisuutemme sinua kohtaan.

C.

Jotta me voimme huolehtia yhteydenotoista asiakaspalveluumme, reklamaatioista ja takuista

... perustuu omaan perusteltuun intressiimme auttaa sinua tuotteitamme koskevissa kysymysasioissa (yhteydenotot asiakaspalveluumme), oikeudelliseen velvollisuuteen (reklamaatiot) ja sopimukseemme kanssasi (takuut).

D.

Jotta me voimme lähettää yleisiä tarjouksia sähköpostitse, tekstiviestitse, postitse tai sosiaalisessa mediassa

... perustuu omaan perusteltuun intressiimme lähettää olemassa oleville asiakkaillemme tarjouksia uusista tuotteista sekä tietoa kampanjoista. Jos et enää halua vastaanottaa yleisiä tarjouksia meiltä, voit milloin tahansa peruuttaa viestien lähetyksen tai lopettaa seuraamisen sosiaalisessa mediassa.

E.

Jotta me voimme lähettää henkilökohtaisia tarjouksia Stadium Member -jäsenyyden puitteissa

... perustuu aiempaan suostumukseesi. Jos et enää halua vastaanottaa henkilökohtaisia tarjouksia meiltä, voit milloin tahansa peruuttaa viestien lähetyksen tai lopettaa seuraamisen sosiaalisessa mediassa.

F.

Jotta me voimme huolehtia osallistumistasi kilpailuihin ja tapahtumiin

... perustuu omaan perusteltuun intressiimme. Tässä tapauksessa tarvitsemme tietojasi, jotta voimme hallinnoida tai seurata kilpailujamme ja tapahtumiamme sekä ilmoittaa voittajan. Erityisten kilpailuehtojen yhteydessä tietojen käsittely perustuu kanssasi tekemäämme sopimukseen.

G.

Jotta me voimme tehdä parannuksia teknisiin toimintoihin, palveluihin ja tuotteisiin

... perustuu omaan perusteltuun intressiimme päivittää tekniikkaa, jonka avulla voit käydä verkkosivustollamme, käyttää mobiilisovellustamme tai tehdä ostoksia verkkokaupassamme. Haluamme myös ymmärtää, miten sinä asiakkaana koet tuotteemme, ja siten parantaa olemassa olevia sekä kehittää uusia palveluita ja tuotteita.

H.

Voidaksemme parantaa turvallisuutta Stadiumilla, esim. ehkäisemällä ja estämällä hyväksikäyttöä, ja tutkimalla tai paljastamalla rikkeitä

... perustuu omaan perusteltuun intressiimme pystyä parantamaan turvallisuutta, esim. voidaksemme tarjota turvallisia palveluita, jotka voivat estää luvatonta pääsyä ja palveluiden käyttöä tai tarjota turvallisen myymäläympäristön kameravalvonnan avulla.

 

5. Asiakasprofiilien luonti ja käyttö

Yleisesti ottaen me analysoimme asiakkaiden ostoksia ja käyttäytymisiä ryhmätasolla. Toimimme näin voidaksemme parantaa teknisiä toimintoja, palveluita ja tuotteita. Tämä tarkoittaa sitä, että me emme analysoi tietoja yksilötasolla.

Jos me luomme asiakasprofiileja yksilötasolla, se koskee ainoastaan Stadium Member -jäseniä. Toisin sanoen me analysoimme ostohistoriaa sekä palveluiden käyttötapoja, jotta voimme ymmärtää tarpeesi ja tarjota parhaan mahdollisen Stadium Member -kokemuksen.

6. Tietojesi jakaminen

Jaamme tietojasi Stadium-konsernin eri osien välillä. Stadium koostuu Stadiumista, Stadium Outletista ja Sneakerspointista. Tietoja käytetään siihen tarkoitukseen, jota varten ne kerättiin.

7. Säilytys

Yleisesti ottaen me säilytämme tietojasi niin pitkään kuin ne ovat tarpeen niiden tarkoitusten täyttämiseksi, joihin tiedot alun perin kerättiin. Tietoja voidaan myös säilyttää sovellettavan lain edellyttämän ajan. Meillä on jatkuvia rutiineja, jotka varmistavat, että me emme säilytä tarpeettomia tietoja sinusta.

 

8. Jäsenet

Jos olet jäsen, keräämme ajantasaisten osoitetietojen kaltaisia henkilötietoja väestörekisteristä. Toimimme näin, jotta voimme varmistaa, että meillä on ajan tasalla olevat osoitetiedot ja jotta me siten voimme helpottaa asiakkaidemme elämää.

Säilytämme tietojasi niin pitkään kuin olet Stadium Member -jäsen. Jos päätät jäsenyytesi, poistamme henkilökohtaiset tietosi, lukuun ottamatta tietoja, jotka ovat tarpeen tarkoitusten A, C, G ja H täyttämiseksi kohdan 4 mukaisesti.

Poistamme myös henkilökohtaiset tietosi kyseisen kohdan toisen kappaleen mukaisesti, jos et ole tehnyt ostoksia viimeisten 36 kuukauden aikana. Sen jälkeen sinun on halutessasi haettava jäsenyyttä uudelleen.

9. Oikeutesi

Pyrimme olemaan avoimia tavoistamme käsitellä tietojasi. Jos haluat lisätietoja tavoistamme käsitellä henkilötietojasi, sinulla on oikeus pyytää tiedot nähtäviksesi. Jos me vastaanotamme pyynnön saada tiedot nähtäviksi, esitämme lisäkysymyksiä varmistaaksemme, että luovutamme tiedot oikealle henkilölle. Sinulla on myös aina oikeus pyytää henkilötietojesi korjaamista. Jäsenenä sinulla on mahdollisuus käydä Omilla sivuillasi osoitteessa stadium.fi ja katsoa, mitä henkilötietoja me käsittelemme, sekä korjata tai päivittää virheellisiä tietoja.

 

Jos henkilötietojasi käsitellään mielestäsi lakia rikkovalla tavalla, sinulla on myös oikeus pyytää tietojen poistamista tai rajoittamista. Sinulla on myös oikeus huomauttaa meitä tavastamme käsitellä tietoja (esim. käsittely, joka perustuu omaan perusteltuun intressiimme) tai pyytää meille antamiesi tietojen siirtämistä toiselle rekisterinpitäjälle (tietojen siirto).

Henkilötietojasi ei saa käyttää suoramarkkinointiin, jos vastustat kyseisenlaista käyttöä. Sinulla on myös oikeus peruuttaa antamasi suostumus milloin tahansa. Siinä tapauksessa me käytämme tietojasi suostumuksesi mukaisiin tarkoituksiin. Sinulla on tietenkin oikeus peruuttaa suostumuksesi koskien tietynlaista käyttöä, esim. voit pyytää tarjousten lähettämistä vain sähköpostitse, mutta ei tekstiviestitse.

Jos haluat peruuttaa suostumuksesi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme (yhteystiedot kohdassa 11).

Jos me käsittelemme henkilötietojasi mielestäsi virheellisellä tavalla, sinulla on oikeus jättää valitus tietosuojavaltuutetulle.

10. Henkilötietojen siirto

Emme siirrä tietoja EU:n tai Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolelle.

 

11. Yhteydenotto

Tavoitteemme on tarjota aina helposti ymmärrettävää tietoa siitä, miten me käytämme henkilötietojasi. Jos sinulla on yhä kysymyksiä henkilötietojesi käyttötavoista, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Puhelin: 075 325 22 00

Aukioloajat: Arkisin klo 9.00-17.00