Part of Stadium Group
Uima-asut: ota 3, maksa 2! Uima-asut: ota 3, maksa 2! Osta

Taatusti tyytyväinen!

Meillä teet helposti ja turvallisesti ostoksia, aina parhaaseen hintaan. Tulet siis tyytyväiseksi. Sen voimme taata.

Suomen paras urheilubonus - jopa 10%!

Nopea, helppo ja edullinen - se on bonuksemme ajatus. Stadiumin jäsenenä saat pisteitä kaikista ostoistasi * sekä myymälässä että sivustolla stadium.fi. Pisteillä saat sitten bonusta, jopa 10%. Samassa taloudessa asuvat jäsenet voivat luonnollisesti kerätä bonusta ja pisteitä yhdessä.

  • 1€ = 1 piste
  • Aina kun olet kerännyt 200 pistettä saat 5€ bonusta
  • Jos olet kerännyt kalenterivuoden aikana yli 400 pistettä saat myös vuosibonusta
  • Saat tekstiviestinä tai sähköpostilla tiedon bonuksen maksusta

Kirjaudu sisään omille sivuillesi sivustolla stadium.fi niin näet kaikki rekisteröidyt ostoksesi ja bonuksesi. Löydät sieltä myös lisätietoja bonuksesta ja sen maksusta.

* Lahjakorttien, sisäänpääsylippujen ja lähtömaksujen ostot eivät kerrytä pisteitä.

30 päivän käyttötakuu juoksukengille

Koska olemme auttaneet sinua löytämään juoksukengät, olemme varmoja niiden sopivuudesta. Siksi saat juoksukengille käyttötakuun, jonka myötä saat mahdollisuuden kokeilla niitä käytössä. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen juoksukenkiisi, voit 30 päivän sisällä vaihtaa ne toisiin vapaavalintaisiin juoksukenkiin kuittia ja oston yhteydessä saatua allekirjoitettua takuukorttia vastaan. Takuu ei oikeuta käteiskorvaukseen, jos valitset edullisemmat juoksukengät. Jos vaihdat kalliimpaan malliin, maksat itse erotuksen. Ei voimassa verkkokaupassa stadium.fi.

Tue seuraasi - bonusta kaikille!

Nyt voit tukea seuraasi 3 prosentin lisäbonuksella tekemällä ostoksia Stadiumilla. Sinun tarvitsee vain olla Stadium –jäsen sekä rekisteröityä osoitteessa stadium.fi/teamsales,jossa valitset seurat/joukkueet, joita haluat tukea. Voit tukea jopa 4 seuraa/joukkuetta samanaikaisesti. Oma henkilökohtainen bonuksesi säilyy luonnollisesti. Eli bonustakaikille, samoista ostoksista. Lue enemmän osoitteestawww.stadium.fi/teamsales

365 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Meiltä saat aina 365 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Vaadimme ainoastaan, että tuote on käyttämätön, alkuperäispakkauksessaan ja että kuitti esitetään palautuksen yhteydessä. Vaihto- ja palautusoikeus koskee myös alennettuja tuotteita. Vaihto- ja palautusoikeus ei koske uima-asuja, alusvaatteita eikä asennettuja suksia.

re:activate - aktivoi vanhat tuotteesi

Voit milloin tahansa jättää vanhat urheiluvaatteesi ja -varusteesi Stadium-myymälään. Me lahjoitamme tuotteet niitä tarvitseville tai kierrätämme ne, jos ne eivät ole riittävän hyväkuntoisia. Lahjoituksesi auttaa edistämään entistä kestävämpää, tasa-arvoisempaa ja aktiivisempaa maailmaa.

Ilmainen toimitus

Kun valitset toimituksen myymälään, toimitus on aina ilmainen riippumatta ostosummasta. Matkahuollon toimipisteeseen toimitus on ilmainen aina yli 50 euron ostoksissa.

3-5 päivän toimitusaika

Tilauksesi toimitetaan sinulle 3-5 arkipäivässä. Pitkien pyhien aikana toimitus saattaa kestää hieman pidempään. Jos tilaamasi tuote on niin kutsuttu tilaustuote (mainitaan tuotetekstissä), toimitus kestää noin 10 arkipäivää.

Lue lisää ostoehdoistamme.