–25 % takeista

Tarjous koskee normaalihintaisia tuotteita Stadium-myymälöissä ja verkkokaupassa stadium.fi 10.10.2022 asti. Ei koske seuratuotteita tai suoraan yhteistyökumppaneilta toimitettavia tuotteita. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Ei voimassa Stadium Outlet -myymälöissä tai stadiumoutlet.fi. Alennus lasketaan kassalla.

Alennus päättyy: 2022-10-09

–25 % takeista Ehdot

Me uskomme, että eroavaisuudet luovat liikettä ja liike luo muutosta. Koska juuri eroavaisuuksilla täydennämme toisiamme ja teemme maailmasta paremman paikan. Joten usko itseesi, intohimoosi ja unelmaasi. Ole oma itsesi ja tee mitä haluat ja rakastat. Se on suurin onni elämässä.

Elin Rantatalo

Elin sairastui verenmyrkytykseen kolme vuotta sitten ja menetti sen seurauksena osia käsistään ja jaloistaan. Mutta se ei ole estänyt Eliniä elämästä aktiivista elämää. Juoksusta tuli tärkeä osa hänen matkaansa takaisin elämään.

Ludvig "Ludde" Röhl

Ludde pelaa käsipalloa tukholmalaisessa Härs & Tvärs -joukkueessa. Urheilun lisäksi joukkuetta yhdistää asenne – tärkeintä on hauskanpito, yhteisöllisyys ja se, että tekee aina parhaansa.

Vanessa Kamga

Koskaan ei ole liian myöhäistä löytää omaa lajiaan. Vanessa päätyi kiekonheiton pariin vasta vähän vanhempana. Mutta mitä väliä iällä on, jos löytää jotain mistä pitää? Meidän mielestämme – ei mitään. Fakta on, että on myös helpompaa tulla hyväksi jossain, kun pitää siitä, mitä tekee. Aivan kuten Vanessa, joka nykyään urheilee ammatikseen.

Mikään ei ole mahdotonta, kun seuraat intohimoasi.

Oskar "Oski" Rozenberg

Urheilun ja liikunnan ei tarvitse aina olla vakavaa. Oski koukuttui skeittaamisen tuomaan vapauteen ja yhteisöllisyyteen. Nykyään hän on yksi maailman parhaista skeittaajista, mutta sanoo silti, että edelleen tärkeintä hänelle ovat skeittauksen tuomat ystävät, opit ja fiilikset.

Kampanjafilmi