Jalkapallo, jääkiekko, salibandy, koripallo ja käsipallo –25 %

Tarjous koskee normaalihintaisia tuotteita verkkokaupassa stadium.fi 25.10.2020 asti. Ei koske elektroniikkaa, seuratuotteita tai suoraan yhteistyökumppaneilta toimitettavia tuotteita eikä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Ei voimassa Stadium Outlet -myymälöissä tai stadiumoutlet.fi. Alennus lasketaan kassalla.

Jalkapallo, jääkiekko, salibandy, koripallo ja käsipallo –25 % Ehdot

Stadium Magazine


Pukeudu syksyn tyylikkäimpiin treenivaatteisiin

Korkeavyötäröiset trikoot, yhteensopivat setit ja Seamless-mallistot. Hanna Lundahl on sisäänostaja Stadiumilla ja Anna Een-Nilsson SOC-tuotemerkin Senior Designer. Nyt he antavat vinkkejä syksyn trendikkäistä treenivaatteista.

Portaat – maailman paras treeniväline?

Portaat ovat maailman paras treeniväline. Oikeilla harjoituksilla voit tehdä portaissa koko kehon treenin, joka on sekä hauskaa että tehokasta. Tänään nostamme portaat jalustalle!

Sesongin trendikkäimmät syys- ja talvitakit

Maanläheisiä ja metallinhohtoisia värejä. Kokeile myös liivejä. Etsitkö uutta syys- ja talvitakkia? Tässä tulevat sesongin kuumimmat mallit.

Sail Racing – sopii sekä purjeveneeseen että keskustaan

Jos olet seurannut America’s Cupin kaltaisia purjehduskilpailuja, olet varmasti huomannut, että purjehduksessa tarvitaan äärimmäisen teknisiä ja kestäviä varusteita. Innovatiivisia ja teknisiä tuotteita valmistava Sail Racing on ammentanut inspiraatiota myös muista urheilulajeista ja noussut purjehtijoiden suosioon ympäri maailman. Teknisen Casual-valikoimansa ansiosta tuotemerkki on noussut suosioon myös kuivalla maalla mieluummin pysyvien keskuudessa.

Miten vähällä harjoittelulla saa tuloksia?

Siinä ei ole mitään uutta, että harjoittelu vaikuttaa myönteisesti sekä fyysiseen että psyykkiseen terveyteen. Mutta mitä tarvitaan lihasmassan ja kunnon säilyttämiseksi tai lisäämiseksi? Syvennymme aiheeseen ja yritämme selvittää, miten vähän harjoittelua itse asiassa tarvitaan.

Röhnischillä naiset saavat viitoittaa tietä

Röhnisch on yli 75 vuoden ajan edistänyt liikuntaa Ruotsin rajojen sisä- ja ulkopuolella. Keskustelimme Röhnischin toimitusjohtajan Emma Stjernlöfin kanssa tuotemerkin historiasta, muotoilusta ja työstä kestävän kehityksen parissa sekä yrityksen seuraavasta vaiheesta.

Didriksons kehittää teknisiä vaatteita kaikkiin säätiloihin

Didriksons-tuotemerkin historia sisältää rakkautta, menestystä ja kriisejä. Yli sadan vuoden ajan yritys on toimittanut innovatiivisia teknisiä vaatteita niin aikuisten kuin lasten makuun. Seuraavassa kerromme lisää, miten kaikki alkoi pienessä kalastajakylässä Ruotsin länsirannikolla.

Näin Under Armour valtasi pelikentän

Under Armour on urheilumerkki, joka on kasvanut ennätysnopeasti perustamisestaan 1996 lähtien. Aluksi lähinnä amerikkalaiseen jalkapalloon tarkoitettuihin teknisiin vaatteisiin keskittynyt yritys on kasvanut yhdeksi urheilumaailman suurimmista tuotemerkeistä. Lue lisää yrityksen historiasta tästä.

Tennarit ja treenikengät koulun alkuun

Kesäloma alkaa lähestyä loppuaan tältä erää. Varaa lasten aktiiviseen syksyyn uudet tennarit tai treenikengät.

High five!
267
Till toppen