VOID pyöräilyvaatteet –40% Osta

Stadium Magazine


Näin Nike valloitti urheilumaailman
Harvat sloganit ja logot ovat ympäri maailman yhtä tunnettuja kuin ”Just Do It” ja ”Swoosh”. Nike on perustamisvuodestaan 1964 lähtien edistänyt urheilua mullistavilla urheiluinnovaatioilla, näyttävillä mainoskampanjoilla ja läheisellä yhteistyöllä urheilutähtien, maailmankuulujen artistien ja rohkeiden suunnittelijoiden kanssa. Seuraavassa on katsaus Niken uskomattomaan matkaan.
100-vuotisjuhlat ruotsalaisen YMR Track Clubin lähtölaukaus
YMR Track Club aloitettiin hauskana sivuprojektina kotiseuran kunniaksi. Projekti kasvoi nopeasti ja on niittänyt kiitosta ympäri maailman ainutlaatuisesta muotoilusta ja kestävän kehityksen ajattelusta. Lue lisää YMR Track Clubista tästä.
Sneakers: The story
Aina ajankohtainen tennari sopii joka tyyliin. Uusia malleja ilmestyy jatkuvasti, rajatut erät ja vanhat mallit saavat uuden elämän. Lue suositun jalkineen tarina.
Näin valitset oikeat treenitrikoot
Onko sinun vaikea löytää oikeanlaisia trikoita treeneihin? Treenitrikoita löytyy kaikkiin lajeihin ja treenimuotoihin. Valmistaudu seuraaviin treeneihisi tutustumalla laajaan valikoimaamme. Me opastamme eri vaihtoehtojen kanssa!
9 vinkkiä: Näin huolehdit golfvarusteistasi
Voit pidentää golfvarusteidesi käyttöikää ja säilyttää hyvän tuntuman yksinkertaisilla keinoilla ja jokaisen kierroksen jälkeen tehtävillä hoitotoimilla. Seuraavassa on parhaat vinkkimme golfvarusteidesi hoitamiseen.
Näin Hoka One One nosti juoksukengät uuteen ulottuvuuteen
Ranskalainen haastaja Hoka One One uskalsi kulkea omaa polkuaan ja käyttää teknologiaa, jolla on merkitys sekä kuntoilijoille että huippujuoksijoille. Kaikki alkoi vuonna 2008, kun tunnettu ultrajuoksija Nicolas Mermoud halusi ratkaista monia juoksijoita vaivaavat polviongelmat. Innovaatiollaan Hoka One One on onnistunut kehittämään juoksukengät, jotka ovat hellävaraiset polville ja nostavat juoksutuntuman uudelle tasolle.
Näin urheilumerkki Adidaksesta tuli ikoninen
Urheilu ei ole koskaan ennen ollut muodikkaampaa eikä muoti urheilullisempaa. Lue lisää urheilumuodin kirkkaimmasta tähdestä Adidaksesta.
Preppaus: Näin valmistaudut kriisiin
Miten kauan selviytyisit ilman toimivia maksukortteja, sähköä tai vettä? Preppaajat ovat tällaisiin tilanteisiin valmistautuvia ihmisiä, ja heidän määränsä kasvaa jatkuvasti. Mitä kotona tarvitaan, jos kriisitilanne syntyisi?
Vinkki: Lähde ulos luontoon
Sammalta, kantoja ja sudenkorentoja. Oletko niitä, jotka kaipaavat metsään ja maastoon ja haluaisivat viettää enemmän aikaa luonnossa? Seuraavassa on muutamia vinkkejä, jotka toivottavasti madaltavat kynnystä lähteä ulos.
High five!
240