Juuri nyt! –25% adidas, Nike, Everest & SOC

Tarjous koskee normaalihintaisia tuotteita verkkokaupassa stadium.fi 18.10.2021 asti. Ei koske seuratuotteita tai suoraan yhteistyökumppaneilta toimitettavia tuotteita eikä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Ei voimassa Stadium Outlet -myymälöissä tai stadiumoutlet.fi. Alennus lasketaan kassalla.

Alennus päättyy: 2021-10-18

Juuri nyt! –25% adidas, Nike, Everest & SOC Ehdot

Stadium Magazine


Sahramilla valmistetut raakapallot

Terveellisempi vaihtoehto adventtikahville tai täydellinen välipala? Kokeile tätä herkullista, helppoa ja terveellistä sahrami-raakapallo reseptiä.

10 vinkkiä talvijuoksuun

Pimeyden ja kylmyyden ei tarvitse estää hikisiä juoksulenkkejä. Oikeilla vaatteilla, asenteella ja seuralla huomaat pian rakastavasi talvijuoksua. Tutustu 10 vinkkiimme – sen jälkeen nähdään juoksupolulla.

Heijastin – välttämätön juoksulenkillä

Ulkoharjoittelun jatkaminen on nyt entistä tärkeämpää. Oikeilla vaatteilla ja asenteella opit nopeasti pitämään juoksemisesta myös epämukavassa säässä. Älä kuitenkaan unohda heijastinta. Se on pieni mutta elintärkeä yksityiskohta talven pimeydessä.

Reebok – piikkareista yhdeksi maailman suurimmista urheilumerkeistä

Reebok on monipuolinen merkki. Se valmistaa urheiluvaatteita, katumuotia, tennareita ja treenikenkiä. Yhteistyömallistoja suurten urheilutähtien ja maailmanluokan artistien kanssa. Tarina alkoi kuitenkin jo 125 vuotta sitten maailman ensimmäisistä piikkareista. Lähde mukaan kiehtovalle matkalle yrityksen perustamisesta Boltonissa aina 80-luvun läpimurtoon ja nykyisiin panostuksiin.

Pukeudu syksyn tyylikkäimpiin treenivaatteisiin

Korkeavyötäröiset trikoot, yhteensopivat setit ja Seamless-mallistot. Hanna Lundahl on sisäänostaja Stadiumilla ja Anna Een-Nilsson SOC-tuotemerkin Senior Designer. Nyt he antavat vinkkejä syksyn trendikkäistä treenivaatteista.

Portaat – maailman paras treeniväline?

Portaat ovat maailman paras treeniväline. Oikeilla harjoituksilla voit tehdä portaissa koko kehon treenin, joka on sekä hauskaa että tehokasta. Tänään nostamme portaat jalustalle!

Sesongin trendikkäimmät syys- ja talvitakit

Maanläheisiä ja metallinhohtoisia värejä. Kokeile myös liivejä. Etsitkö uutta syys- ja talvitakkia? Tässä tulevat sesongin kuumimmat mallit.

Sail Racing – sopii sekä purjeveneeseen että keskustaan

Jos olet seurannut America’s Cupin kaltaisia purjehduskilpailuja, olet varmasti huomannut, että purjehduksessa tarvitaan äärimmäisen teknisiä ja kestäviä varusteita. Innovatiivisia ja teknisiä tuotteita valmistava Sail Racing on ammentanut inspiraatiota myös muista urheilulajeista ja noussut purjehtijoiden suosioon ympäri maailman. Teknisen Casual-valikoimansa ansiosta tuotemerkki on noussut suosioon myös kuivalla maalla mieluummin pysyvien keskuudessa.

Miten vähällä harjoittelulla saa tuloksia?

Siinä ei ole mitään uutta, että harjoittelu vaikuttaa myönteisesti sekä fyysiseen että psyykkiseen terveyteen. Mutta mitä tarvitaan lihasmassan ja kunnon säilyttämiseksi tai lisäämiseksi? Syvennymme aiheeseen ja yritämme selvittää, miten vähän harjoittelua itse asiassa tarvitaan.

High five!
271