Stadium Magazine


Viisi syyssäältä suojaavaa kuoritakkia
Kuoritakki on monikäyttöinen vaate, jota voi käyttää vuoden ympäri. Esittelemme viisi suosikkia miehille, naisille ja lapsille.
Koulu alkaa: Valmis liikkumaan
Koulu alkaa ja on aika harjoittaa sekä aivoja että kehoa. Tutustu kauden uutuuksiin ja löydä uusia suosikkeja, jotka innostavat lapsia liikkumaan.
Uusi lukuvuosi: kauden reput ja jumppakassit
Kuvioita, tehostevärejä ja heijastavia yksityiskohtia. Kauden reput ja jumppakassit ovat sekä trendikkäitä että käytännöllisiä.
Treenikenkiä ja tennareita koulun alkuun!
Varaa lasten aktiiviseen syksyyn uudet tennarit tai treenikengät.
Valitse oikea pelastusliivi
Nyt kannattaa olla ulkona ja nauttia kesästä, auringosta ja veneilystä. Muista kuitenkin pitää itsesi ja rakkaasi turvassa. Pelastusliivi on halpa henkivakuutus. Autamme sinua valitsemaan oikean mallin joka tilanteeseen.
Kohota kuntoa – ui intervalleja
Monet yhdistävät intervalliharjoittelun juoksuun. Intervalleja voi kuitenkin tehdä yhtä hyvin altaassa kuin juoksulenkillä.
Uinnin viisi etua
Uinti on hellävarainen liikuntamuoto, jota jokaisen kannattaisi kokeilla. Treenitavoitteista riippumatta vaihtelu tekee aina hyvää lihaksille ja nivelille. Seuraavassa on viisi syytä uimiseen!
Parhaat vaellusvinkkimme
Ennen vaellusta riittää mietittävää. Suunnittelu, varusteet, harjoittelu ja valmistelut. Adventure Storiesin Kajsa ja Malin antavat parhaat vinkkinsä vaellusmatkalle.
Kaikki tarvittava onnistuneeseen vaellukseen
Aiotko lähteä vaellukselle? Me tiedämme, mitä mukavaan ja hauskaan vaelluselämykseen tarvitaan. Annamme vinkit sopivista teknisistä vaatteista, kengistä ja repuista.
High five!
185