Part of Stadium Group
Kaikki kengät –20 %. Voimassa su 21.4. asti. Kaikki kengät –20 %. Voimassa su 21.4. asti. Osta

Stadium Magazine


Viikon suosikit - Naiset - vk 16
Oliko suunnitelmissasi treenata, ottaa rennosti vai ehkä pyörähtää kaupungilla? Meiltä löydät vaatteet ja varusteet, joissa olet yhtä aikaa sekä tyylikäs että sporttinen.
9 juoksemisen positiivista vaikutusta
Juoksu vaikuttaa positiivisesti terveyteen monin eri tavoin. Tässä on 9 syytä ottaa treenivaatteet esiin ja antaa mennä!
Esivalmistelut ennen Vätternin ympäriajoa
14.–15. kesäkuuta järjestetään maailman suurin pyöräilyliikuntatapahtuma. Stadium on Vätternin ympäriajon 2019 ylpeä sponsori. Olemme keränneet tänne parhaat vinkit.
10 juoksuvinkkiä
On olemassa muutamia tärkeitä asioita, jotka on hyvä ottaa huomioon, jos haluaa suoriutua niin hyvin kuin mahdollista juoksutapahtumissa. Kyse on muustakin kuin vain viilatusta juoksutekniikasta ja säännöllisistä treeneistä.
Löydä inspiraatio juoksun aloittamiseen
Vältteletkö lenkille lähtemistä? Autamme sinut löytämään motivaation yksinkertaisin tavoin, jotka tekevät juoksemisesta hauskempaa.
Viisi intervalliharjoittelun etua
Intervalliharjoittelu on hikinen, vaihteleva ja hauska tapa treenata. Lisäksi sillä on monia etuja. Tässä on viisi syytä kokeilla tätä harjoittelutapaa.
Näin autat lapsia olemaan aktiivisempia
Lasten aktivointi on helpommin sanottu kuin tehty. Me kysyimme Generation Pep -organisaation viestintävastaavalta Marika Kehreriltä vinkkejä liikkuvampaan arkeen.
Mitä jalkapallopaidan numero tarkoittaa?
Miten valita selässä näkyvä numero? Tässä on jalkapallon yksitoista yleisintä paidannumeroa – me kerromme, minkälaisiin jalkapalloilijoihin eri numerot yleensä yhdistetään.   Kauden kaikki jalkapallopaidat löydät täältä.
Viikon suosikit - Miehet - vk 12
Oliko suunnitelmissasi treenata, ottaa rennosti vai ehkä pyörähtää kaupungilla? Meiltä löydät vaatteet ja varusteet, joissa olet yhtä aikaa sekä tyylikäs että sporttinen.
High five!
152