Jäsenpäivät! –20 % lähes kaikesta sinulle jäsen.

*Tarjous on voimassa jäsenille Stadium-myymälöissä ja verkkokaupassa stadium.fi normaalihintaisista tuotteista 30.1.2023 asti. Ei koske elektroniikkaa, pyöriä, Ariat -merkin tuotteita, lahjakortteja, seuratuotteita tai suoraan yhteistyökumppaneilta toimitettavia tuotteita eikä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Ei voimassa Stadium Outlet -myymälöissä tai stadiumoutlet.fi.

Alennus päättyy: 2023-01-30

Jäsenpäivät! –20 % lähes kaikesta sinulle jäsen. Ehdot

Tule juoksemaan Stadium Night Run 2022!


Ilmainen osallistuminen jäsenille.

Lauantaina 19.11. klo 17 starttaa aivan Helsingin ytimessä syksyn hauskin ja pimein juoksutapahtuma Stadium Night Run. Mikä parasta, Stadiumin jäsenet osallistuvat täysin ilmaiseksi! Muille juoksijoille osallistumismaksu on 20 €.

Koe 5 km juoksemisen iloa syyspimeydessä, saa energiaa muista juoksijoista ja näe upea valoshow. Kaivopuiston tapahtumatorilla voit myös tutustua yhteistyökumppaniemme juoksu-uutuuksiin.

Älä unohda myöskään samassa yhteydessä juostavaa Stadium Night Run Kids -tapahtumaa lapsille ja nuorille (2-14-vuotta), jossa matkoina ovat 300 metriä ja 600 metriä. Lasten juoksuissa ei ole ajanottoa vaan tärkeintä on pitää hauskaa ja nauttia tunnelmasta Kaivopuiston pimenevässä iltapäivässä. Ja maalissa odottaa tietysti osallistumispalkinto! Stadiumin jäsenten lapset juoksevat täälläkin ilmaiseksi.

Oletko Stadiumin jäsen ja haluat hyödyntää ilmaisen osallistumisen? Katso ilmaiskoodi jäsensivuiltasi.

Ennakkoilmoittautuminen on päättynyt. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista tapahtumapäivänä 19.11. Kaivopuiston kilpailutoimistossa klo 13.30-16.30 niin kauan kuin juoksunumeroita riittää.

Älä missaa syksyn hauskinta ja pimeintä juoksutapahtumaa!

• Stadiumin jäsenenä juokset ilmaiseksi.
• Stadium Night Run Kids sekä aktiviteettialue lapsille.
• Tutustu kuumimpiin juoksukenkä- ja juoksuvaateuutuuksiin yhteistyökumppaneiltamme.
• Valoshow ja paljon muuta hauskaa pimenevään iltapäivään.
• Lisää tehoja Flowlife-tuotteiden avulla.

Tutustu juoksu- ja treenivalikoimaan.
*Tarjous on voimassa 19.-21.11.

Lisää tehoja Flowlife-tuotteiden avulla.

Tutustu Flowlife-tuotteisiin tapahtuman aikana ja nauti asiantuntevasta hoidosta ennen juoksua, sen aikana ja sen jälkeen! Anna asiantuntijoiden auttaa valitsemaan juuri sinulle ja aktiiviselle elämäntavallesi parhaiten sopiva tuote. Testaa suosikkeja, kuten Flowpillow Heat, Flowgun One ja Flowfeet. Eksklusiivinen etu vain jäsenille.

Stadium Night Run 5k.

Stadium Night Runin lähtö- ja maali sijaitsee Kaivopuistossa Isolla Puistotiellä ja reitti kulkee Etelä-Helsingin katuja pitkin. Reitti kiertää Puistokadun ja Merikadun kautta Eiranrantaan josta käännytään ja juostaan merenrannan mukaisesti Merisatamanrannassa ja Ehrenströmintiellä aina Olympiaterminaalille saakka. Reitti jatkuu täältä Laivasillankatua pitkin Itäiselle Puistotielle, jota juostaan aina Ehrenströmintielle saakka. Täältä jatketaan Isoa Puistotietä pitkin kohti tapahtuman maalialuetta Kaivopuistossa. Reitti on suhteellisen tasainen ja nopea.

Stadium Night Run Kids.

Tapahtuma-alueella Kaivopuistossa järjestetään myös juoksu 2-14 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Matkoina ovat noin 300 ja noin 600 metriä. 300 metrin juoksu starttaa kello 16:00 ja 600 metrin juoksu tämän jälkeen ennen aikuisten juoksua. Lasten juoksuissa ei ole ajanottoa, ja kutsummekin kaikki lapset ja nuoret pitämään hauskaa ja nauttimaan Stadium Night Runin tunnelmasta Kaivopuiston pimenevässä iltapäivässä! Lasten juoksuun sisältyy maalihuolto jossa on tarjolla yllätyksiä kumppaneiltamme kaikille maaliin tulijoille!

Stadiumin jäsenten lapset juoksevat ilmaiseksi. Muille osallistumismaksu on 5 euroa.

Tuokaa koko perhe paikalle ja tehdään tästä syksyn hauskin päivä!

Nouda juoksunumerosi Stadium Forumin myymälästä.

Voit noutaa juoksunumerosi Helsingin Forumin Stadium-myymälästä 16.-18.11. välisenä aikana klo 10-20. Voit myös hakea juoksunumerosi itse tapahtumapäivänä 19.11. Kaivopuiston tapahtumatorilta klo 13.30-16.30. välisenä aikana. Voit halutessasi pyytää toista henkilöä noutamaan juoksunumerosi lähettämällä lähtötodistuksen hänelle. Myös juoksunumerot lasten juoksuihin haetaan yllä olevista paikoista.

315991103104 HOKA ONE ONE M CHALLENGER ATR 6 GTX  Standard Small1x1
- 20% Jäsenpäivät!
219,-
368566101112 ASICS W GEL-KAYANO 29 LITE-SHOW  Standard Small1x1
- 20% Jäsenpäivät!
189,-
352179101102 SOC W RUN VISIBLE JKT  Model01 Detail 352179101102 SOC W RUN VISIBLE JKT  Standard Small1x1
- 20% Jäsenpäivät!
129,-

RUNNER’S HIGH:N Aki Nummelan vinkit talviharjoitteluun

Talvi kutittelee oven takana ja monille juoksijoille se tarkoittaa tiukkaa pohdintaa juoksumukavuuden säilyttämisestä ja oikeanlaisista varusteista talven vaihteleviin säihin. Osa vaihtaa suosiolla kesäisiin olosuhteisiin juoksumatolle, mutta on myös paljon meitä muita, jotka juoksevat kilometrinsä pääasiassa ulkona olkoon sää mikä tahansa.
Yhteistyökumppanimme