Vain tänään! Cyber Monday –25 % verkossa. Koskee myös jo alennettuja hintoja.

Tarjous koskee kaikkia hintoja verkkokaupassa stadium.fi 29.11.2021 asti. Ei koske elektroniikkaa, pyöriä, SUP-lautoja, lahjakortteja, seuratuotteita tai suoraan yhteistyökumppaneilta toimitettavia tuotteita eikä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Ei voimassa Stadium Outlet -myymälöissä tai stadiumoutlet.fi. Alennus lasketaan kassalla.

Alennus päättyy: 2021-11-29

Vain tänään! Cyber Monday –25 % verkossa. Koskee myös jo alennettuja hintoja. Ehdot

Valmistaudu syksyn hauskimpaan ja pimeimpään juoksutapahtumaan!

Juoksun lähtö on lauantaina 20.11.2021 kello 17:00. Tapahtumatori sekä tapahtuman lähtö- ja maalialue sijaitsevat Kaivopuiston idyllisellä alueella aivan Helsingin ytimessä. Juoksureitti kulkee Etelä-Helsingin katuja kiertäen. Juoksijat ja katsojat pääsevät nauttimaan hienosta valoshowsta ja musiikista tapahtuma-alueella ja reitillä! Tule viettämään meidän kanssamme loppusyksyn hauskinta juoksukarnevaalia! Tapahtumasta löytyy aktiviteetteja kaikenikäisille juoksun harrastajille.

Illan tapahtumat

5 upeaa kilometria juosten läpi pimeän Helsingin Kaivopuiston tapahtumilla maustettuna. Osallistumismaksu on 10 euroa ja hintaan sisältyy myös:

•Kaikille osallistujille –25% juoksu- ja treenivalikoimasta*
• Trendikkäiden juoksukenkäuutuuksien esittely
• Haastatteluja tunnettujen juoksijoiden kanssa
• ASICS-juoksuaskelanalyysi
• GARMIN esittelee uusimmat urheilukellonsa
• Lämmittely Runners High’n kanssa
• Tarjouksia yhteistyökumppaneiltamme
…ja paljon muuta.

Stadium Night Run 5k

Stadium Night Runin lähtö- ja maali sijaitsee Kaivopuistossa Isolla Puistotiellä ja reitti kulkee Etelä-Helsingin katuja pitkin. Reitti kiertää Puistokadun ja Merikadun kautta Eiranrantaan josta käännytään ja juostaan merenrannan mukaisesti Merisatamanrannassa ja Ehrenströmintiellä aina Olympiaterminaalille saakka. Reitti jatkuu täältä Laivasillankatua pitkin Itäiselle Puistotielle, jota juostaan aina Ehrenströmintielle saakka. Täältä jatketaan Isoa Puistotietä pitkin kohti tapahtuman maalialuetta Kaivopuistossa. Reitti on suhteellisen tasainen ja nopea.

Jänikset Stadium Night Runin 5 kilometrillä
Stadium Night Runin 5 kilometrillä on mahdollisuus juosta jänisten vauhdittamina tavoiteaikoihin 20 minuuttia (4 min/km), 25 minuuttia (5 min/km) ja 30 minuuttia (6 min/km). Mikäli tavoitteenasi on juosta tapahtumassa näihin tavoiteaikoihin, niin tämä on nyt entistä helpompaa Runner's High:n asiantuntevien jänisten avulla ja kannustuksella!


Stadium Night Run Kids

Tapahtuma-alueella Kaivopuistossa järjestetään myös juoksu 2-14 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Matkoina ovat noin 300 ja noin 600 metriä. 300 metrin juoksu starttaa kello 16:00 ja 600 metrin juoksu tämän jälkeen ennen aikuisten juoksua. Lasten juoksuissa ei ole ajanottoa, ja kutsummekin kaikki lapset ja nuoret pitämään hauskaa ja nauttimaan Stadium Night Runin tunnelmasta Kaivopuiston pimenevässä iltapäivässä! Lasten juoksuun sisältyy maalihuolto jossa on tarjolla yllätyksiä kumppaneiltamme kaikille maaliin tulijoille!

Osallistumismaksu: 5 euroa. Osallistumismaksuun kuuluu 25 %:n alennus juoksu- ja harjoitusalueella * ja paljon hauskaa Stadiumissa.

Tuokaa koko perhe paikalle ja tehdään tästä syksyn hauskin päivä!


Kilpailuinfo

Stadium Night Run aikataulu lauantai 20.11.2021

Stadium Night Runin tapahtuma-alue Kaivopuistossa avautuu yleisölle ja osallistujille kello 13:30. Numeroidenhaku ja jälki-ilmoittautuminen 5 kilometrin juoksuun on avoinna klo 13:30-16:30 sekä lasten juoksuihin klo 13:30-15:30. Varustesäilytys on avoinna klo 13:30-19:00 kaikille osallistujille tapahtuma-alueella.

Lasten juoksujen alkulämmittely järjestetään Kaivopuiston tapahtuma-alueella klo 15:40-15:50. 300 metrin lasten juoksu starttaa kello 16:00 ja 600 metrin lasten juoksu tämän jälkeen.

5 kilometrin juoksuun alkulämmittely järjestetään klo 16:30-16:50 Kaivopuiston tapahtuma-alueella. Tämän jälkeen starttaa 5 kilometrin Stadium Night Run klo 17:00. Juoksussa on tunnin suoritusaika, joka tarkoittaa sitä, että ehdit vaikka kävellä koko reitin ja nauttia tunnelmasta!

Tule paikalle ajoissa nauttimaan tunnelmasta ja tutustumaan samalla tapahtuma-alueen myyntipisteisiin!

GARMIN opastaa: Näin valitset oikean urheilukellon

Harjoittelu on aiempaa hauskempaa ja helpompaa urheilukellon kanssa. Jos olet rehkinyt yksin pururadalla tai altaassa, urheilukello on kuin treenikaveri, joka kannustaa, valmentaa ja motivoi. Toisin sanoen hyvä hankinta. Seuraavassa GARMIN listaa toimintoja, jotka auttavat saavuttamaan seuraavan tason harjoittelussa.

Löydä oikea talvijuoksukenkä ASICSin avulla

Koostimme yhdessä ASICSin kanssa lyhyen oppaan siitä, mihin erilaiset talveen mukautetut kengät sopivat.

RUNNER’S HIGH:N Aki Nummelan vinkit talviharjoitteluun

Talvi kutittelee oven takana ja monille juoksijoille se tarkoittaa tiukkaa pohdintaa juoksumukavuuden säilyttämisestä ja oikeanlaisista varusteista talven vaihteleviin säihin. Osa vaihtaa suosiolla kesäisiin olosuhteisiin juoksumatolle, mutta on myös paljon meitä muita, jotka juoksevat kilometrinsä pääasiassa ulkona olkoon sää mikä tahansa.


Yhteistyökumppanimme

*Tarjous on voimassa kaikille juoksutapahtumaan osallistuville 20.11.–27.11. klo 23.59 osoitteessa stadium.fi. Tarjous koskee normaali-, jäsen- ja pakettihintoja. Tarjous ei koske elektroniikkaa tai tuotteita, jotka toimitetaan suoraan yhteistyökumppaneiltamme. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Alennus vähennetään kassalla. Tarjous ei ole voimassa Stadium Outlet -myymälöissä tai verkkokaupassa stadiumoutlet.fi.

Ehdot – Stadium Night Run - Powered by GARMIN