Syksyn hauskin juoksutapahtuma.

Stadium Night Run juostaan lauantaina 4. marraskuuta Helsingin Kaivopuistossa. Iloinen, hyvän mielen juoksutapahtuma sopii kaikille juoksijoille. Olitpa ensikertalainen, aktiivijuoksija tai uutta harrastusta aloitteleva, uskallamme väittää, että tästä tapahtumasta et halua jäädä paitsi.

Juokseminen syksyisessä Helsingissä hämärän laskeuduttua on elämys. Marraskuisen pimeyden valaisevat upeat valot viiden kilometrin pituisen reitin varrella. Saat johtavien brändien edustajilta vinkkejä syksyn ja talven juoksulenkeille, tuotteita testattavaksi ja ilmaisia lahjoja. Tapaat inspiroivia juoksijoita, ja saat lämmitellä ennen kisaa Runners High’n johdolla.


Ota koko perhe mukaan.

Stadium Night Run Kids on lasten ja nuorten kilpailu. Siinä ei mitata aikaa vaan tärkeintä on osallistuminen, oman parhaansa tekeminen ja hauskanpito. Juuri tällaista juoksemisen pitäisi aina olla. Kaivopuistosta löydät myös Stadium Activity Town -alueen, jossa on paljon hauskaa tekemistä kaikenikäisille lapsille.
Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on avattu! Stadium Memberit voivat osallistua Night Run 5K -tapahtumaan 10 eurolla (normaalihinta 20 euroa) – Stadium Night Run Kids on Membereille ilmainen (normaalihinta 5 euroa). Löydät Member-koodin Omilta sivuilta Tarjouksista.

Mukana tavarantoimittajia.