Kumppanuus ja sponsorointi

Vätternrundan

Vätternrundan on maailman suurin pyöräilytapahtuma, johon osallistuu vuosittain 36 000 pyöräilijää. Viikon aikana Motalassa järjestetään monenlaisia kilpailuja erilaisille pyöräilijöille aina harrastelijoista ammattilaisiin. Minivättern ja Skoj på hoj on tarkoitettu nuorimmille osallistujille – tulevaisuuden kilpailijoille. Stadium on ollut Vätternrundanin pääsponsori vuodesta 2016 lähtien.

Lidingöloppet

Lidingöloppet-tapahtumat saavat joka vuosi liikkeelle 32 000 ihmistä. Kesäkuussa järjestettävä Järvaloppet on suunnattu ennen kaikkea lapsille ja nuorille. Vuonna 2019 se houkutteli tuhat osallistujaa. Järvaloppet perustettiin vuonna 2015, ja siihen on osallistunut vuosien varrella noin 6 500 lasta ja nuorta.

Syyskuussa järjestettäviä muita juoksutapahtumia ovat Lidingöloppet (30 km ja 15 km) sekä Roosa nauha -juoksu (10 km), joka toteutetaan yhteistyössä Ruotsin syöpäsäätiön kanssa. Stadium on ollut Lidingöloppetin pääsponsori vuodesta 2018 lähtien.


Midnight Run

Midnattsloppet järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1982 Södermalmilla Tukholmassa kuten tänäkin päivänä. Hammarbyn urheiluseuralaiset saivat idean tapahtumasta lenkillä 1970-luvun lopussa. Esikuvana toimivat Rion karnevaalit ja ajatuksena oli yhdistää urheilu ja kulttuuri sekä tuoda eri sukupolvet yhteen luonnollisella tavalla.

Midnight Run on yksi Pohjoismaiden suurimmista ja suosituimmista juoksutapahtumista, johon osallistuu vuosittain 50 000 ihmistä kahdessa maassa. Södermalmin lisäksi juoksutapahtuma järjestetään Helsingissä, Malmössä ja Göteborgissa. Stadium on toiminut Midnight Runin pääsponsorina vuodesta 2008 lähtien.Runacademy

Runacademy perustettiin vuonna 2013 Södermalmilla Tukholmassa. Runacademy järjestää nykyään juoksuryhmiä yli 50 paikkakunnalla Ruotsissa ja tarjoaa myös valmennusta verkossa, juoksukursseja ja -matkoja sekä paljon muuta. Joka vuosi yli 6 000 juoksijaa treenaa Runacademyssa, jonka tavoitteena on ”levittää juoksun iloa koko Ruotsiin osaamisen, inspiraation ja yhteisöllisyyden avulla”.

Stadiumin yhteistyö Runacademyn kanssa alkoi vuonna 2019 ja sisältää inspiraatiota, aktiviteetteja ja tarjouksia niin organisaation jäsenille kuin Stadiumin asiakkaille ja työntekijöillekin.


Naisten Kymppi

Naisten Kymppi on Suomen suurin juoksutapahtuma naisille. Vuotuinen tapahtuma on järjestetty Helsingissä vuodesta 1984 lähtien ja siihen osallistuu kaikenikäisiä suomalaisia naisia ja tyttöjä. Stadium on ollut tapahtuman yhteistyökumppani vuodesta 2017.

Naisten Kympin on tarkoitus edistää terveyttä ja hyvinvointia. Osallistujat voivat itse valita, taittavatko he 10 kilometrin matkan kävellen, hölkäten vai juosten nauttien samalla hyvästä fiiliksestä ja rennosta tunnelmasta.


Helsinki Ski Weeks

Helsinki Ski Weeks -tapahtumaa on järjestetty Helsingin sydämessä vuodesta 2022 alkaen ja Stadium on ollut ylpeä pääyhteistyökumppani alusta alkaen.

Helsinki Ski Weeks on noin kuukauden kestoinen, ainutlaatuinen tapahtuma hiihdolle historiallisessa ympäristössä keskellä kaupunkia. Tapahtuma on avoin kaikille riippumatta siitä, laitatko maastohiihtosukset jalkaan ensimmäistä kertaa vai oletko mukana sprinttikilpailun voittokamppailussa. Lue lisää tapahtumasta täältä.


Vasaloppet

Vasaloppet on voittoa tavoittelematon järjestö, jonka omistavat IFK Mora ja Sälens IF. Kaikki voitot jaetaan ruotsalaiselle seuratoiminnalle. Tapahtumiin osallistuu lähes satatuhatta hiihtäjää, pyöräilijää ja juoksijaa ympäri vuoden. Ne saavat liikkeelle niin nuoret ja vanhat kuin harrastelijat ja ammattilaisetkin.

Stadium on ollut tapahtuman pääyhteistyökumppani vuodesta 2002 lähtien ja järjestänyt sinne esimerkiksi oman juoma- ja myyntipisteen osallistujien iloksi. Tapahtumassa järjestäjät, sponsorit, maanomistajat, kunnat, viranomaiset ja muut yhteistyökumppanit edistävät yhdessä kuntourheilua ja kansanterveyttä – ja antavat seuroille paremmat edellytykset jatkaa toimintaansa.

Vasaloppet houkuttelee joka vuosi yhteensä noin 100 000 osallistujaa.

Lue lisää tapahtumasta

Cykelvasan

Vasaloppetin kesäviikko koostuu yhteensä 11 eri maastopyöräily- ja juoksutapahtumasta kahtena elokuisena viikonloppuna. Tapahtumat järjestetään 90 kilometriä pitkällä areenalla, joka sijaitsee Sälenin ja Moran tunnetun maalialueen välillä. Pyöräily on vuorossa kesäviikon ensimmäisenä viikonloppuna. Sen avaa torstaina ja perjantaina järjestettävä kutsukilpailu Cykelvasasprinten Sälenin Lindvallenissa.

Perjantaina pyöräillään myös Cykelvasan Öppet Spår, joka lauantaisen pääkilpailun Cykelvasan 90:n tapaan starttaa Vasaloppetin perinteiseltä Bergan lähtöalueelta Sälenistä. Lauantain lyhyemmät kilpailut Ungdomscykelvasan, Cykelvasan 30 ja Cykelvasan 45 alkavat Oxbergistä.Ultravasan

Tämä juoksujen juoksu järjestetään kesäviikon toisena viikonloppuna, tarkemmin lauantaina.

Ohjelmassa on kaksi viestijuoksua ja kolme yksilökilpailua. Kymmenen hengen joukkueiden Vasastafetten sisältää 4,5–15 kilometrin osuuksia ja neljän hengen joukkueiden Vasakvartetten 19,1–24,2 kilometrin osuuksia. Molemmat kilpailut alkavat Sälenistä. Arvostettu Ultravasan 90 alkaa Sälenistä jo kello 05.00 aamulla. Puolikas Ultravasan 45 sen sijaan starttaa Oxbergistä. Myös Trailvasan 30 alkaa Oxbergistä ja oli ohjelmassa ensimmäistä kertaa vuonna 2020.

Vasaloppet houkuttelee joka vuosi yhteensä noin 100 000 osallistujaa.

Lue lisää tapahtumasta