Stadium Tili


Voit avata Stadiumilla Stadium Tilin, joka yhdistetään jäsenyyteesi. Stadium Tili antaa sinulle mahdollisuuden tehdä ostoksia myymälässä ja verkkokaupassa stadium.fi ja maksaa ostokset vasta ostoa seuraavassa kuussa. Myös osamaksu on mahdollinen!
Miten ja milloin lasku lähetetään?

Ostot kootaan yhteen kuukausittain ja lasku lähetetään aina ostoa seuraavan kuukauden puolivälissä, ja sen eräpäivä on kyseisen kuukauden viimeinen päivä. Laskut lähetetään sähköpostitse Stadium-jäsentilillä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Sähköpostiviestien lähettäjä on Walley. Sähköpostin aiherivillä näet, että lasku koskee ostojasi Stadiumilla. Jos et saa laskua, tarkista, että jäsentilin sähköpostiosoite on oikein.

Tarkistetaanko luottotiedot Stadium Tilin avaamisen yhteydessä?

Kyllä, luottotiedot tarkistetaan, sillä Stadium Tili on jäsenyyteen yhdistetty luotto. Luotto on voimassa niin kauan kuin päätät pitää tilisi, ja luotto vaikuttaa luottokelpoisuuteesi. Voit milloin tahansa lopettaa tilin/luoton, jos maksettavaa velkaa ei ole.Jos sinulla on kysyttävää laskuista, velasta tai maksuista, voit ottaa yhteyttä Walleyn asiakaspalveluun

010-161 00 50
stadium@walley.fi

Aukioloajat

Ma–pe: 9–18


Jos sinulla on kysyttävää ostoistasi, kuiteista tai vaihdoista/palautuksista, voit ottaa yhteyttä Stadiumin asiakaspalveluun klikkaamalla tästä.