L
iikkuminen on meille Stadiumilla intohimo. Niin pienessä kuin suuressa mittakaavassa, aina yksinkertaisista perustreeneistä unelmaan vastuullisemmasta maailmasta. Ihmisten tapaan myös ympäristömme pitää pysyä tasapainossa. Siksi jatkamme työtä tuotteiden vastuullisen valmistuksen eteen ihmiset, eläimet ja ympäristö huomioiden.

Visiomme on aktivoida maailmaa – tänään ja huomenna. Siksi haluamme tehdä töitä kestävämmän maailman eteen. Vastuullisuustyömme sisältyy kestävän kehityksen visioomme Activating the World in Sustainable Ways. Toimimalla yhteiskunnallisesti, taloudellisesti ja ympäristön kannalta järkevällä tavalla voimme edistää tervettä elämäntapaa nyt ja tulevaisuudessa.

Kestävä kehitys on osa liiketoimintastrategiaamme, ja vastuullisuustyö on yksi tärkeimmistä strategisista prioriteeteistamme. Työstä kokonaisuutena vastaa kestävän kehityksen neuvostomme, joka laatii sille yleisen strategian ja tavoitteet. Työryhmät tarkastelevat tavoitteita ja jakavat ne osiin niin, että jokainen osasto voi edistää niitä omassa päivittäisessä työssään.

Vastuullisuustyömme pohjalla on YK:n Agenda 2030 ja sen 17 globaalia tavoitetta, joilla pyritään tekemään maailmasta parempi paikka. Olemme valinneet tavoitteiden joukosta kahdeksan tavoitetta, joihin erityisesti keskitymme ja joihin voimme toiminnassamme vaikuttaa. Valitsemamme kahdeksan tavoitetta on jaettu kahteen painopistealueeseen: Support the Earth keskittyy haitallisten ympäristö- ja terveysvaikutusten vähentämiseen ja Activate the World pyrkii lisäämään toimintamme positiivisia vaikutuksia ihmisten hyvinvointiin.

Stadiumin vastuullisuusmerkintä

Jotta voisit asiakkaana Stadiumilla tehdä entistä helpommin vastuullisempia valintoja, käytämme omaa vastuullisuusmerkintäämme – vihreää sydäntä.

Globaalit tavoitteet

Tavoitteellisuus on meille tuttua urheilumaailmasta. Selkeät strategiset tavoitteemme auttavat meitä tekemään maailmasta kestävämmän.

Vinkkejä vastuulliseen vaatehuoltoon

Me Stadiumilla teemme jatkuvasti työtä sen eteen, että tuotantomme ympäristövaikutukset pysyisivät mahdollisimman pieninä. Kuluttajana sinäkin voit tehdä oman osuutesi, koska tekstiilit vaikuttavat ympäristöön koko elinkaarensa ajan.