–20 % mailapeleistä. Koskee myös jo alennettuja hintoja.

Tarjous koskee kaikkia hintoja 2.7.2022 klo 23.59 asti verkkokaupassa stadium.fi. Ei koske seuratuotteita tai suoraan yhteistyökumppaneilta toimitettavia tuotteita eikä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Ei voimassa Stadium Outlet -myymälöissä tai stadiumoutlet.fi. Alennus lasketaan kassalla.

Alennus päättyy: 2022-07-02

–20 % mailapeleistä. Koskee myös jo alennettuja hintoja. Ehdot

Me haluamme, että yhä useammat tytöt näkevät tulevaisuuden jalkapallossa, aloittavat pelaamisen ja kehittyvät lajin parissa. Ehkä sinä olet yksi huomisen jalkapallotähdistä – tai tyttäresi? Pelaajan takana seisovat aina tukijoukot, tasosta riippumatta. Joukkuekaverit, valmentajat, vanhemmat. Yhdessä voimme vaikuttaa naisten jalkapallon tulevaisuuteen.

Yhdessä seurojen kanssa.

Stadiumin logo näkyy monien pelaajien paidoissa. Pienten ja isojen pelaajien, amatöörien ja ammattilaisten, tyttöjen ja poikien. Olemme erittäin ylpeitä saadessamme olla mukana seuraelämässä. Tukemalla seuroja ja niiden aktiiveja tuemme myös ​koko lajia.HJK:n vuosittain järjestämä tyttöjoukkueille suunnattu Kevätturnaus pelattiin ensimmäisen kerran vuonna 2016. Kevätturnaus on kantanut vuodesta 2019 nimeä Play Like A Girl tyttöjen ja naisten tasavertaisten mahdollisuuksien korostamiseksi. Kaikki urheilumaailmassa pojille tavoiteltavissa oleva on oltava mahdollista myös jokaiselle tytölle ja nuorelle naiselle. Näytä siis rohkea asenteesi ja Play Like a Girl!Espoon Palloseuran UEFA Playmakers -jalkapallokoulu on suunnattu erityisesti 5-8 -vuotiaille tytöille. Harjoituksissa tutustutaan jalkapalloon harrastuksena Frozen -tarinan kautta.

Harjoitukset on rakennettu lasten näkökulmasta tarinankerronnan keinoin ja harjoituksissa kehitetään monipuolisesti jalkapallotaitoja koulutettujen ohjaajien ja ammattivalmentajien opastuksessa.
Suomen Palloliitto ja Nike haluavat rohkaista ja innostaa erityisesti tyttöjä jalkapallon pariin. Yhteistyössä Stadiumin kanssa Helmarit ja Nike lahjoittavat tänä kesänä jokaiselle uudelle joukkueessa aloittavalle tytölle ja naiselle oman jalkapallon. Teko toteutetaan osana naisten EM-kisavuotta ja se tukee Palloliiton ”kestävää kasvua” -tyttöjen ja naisten jalkapallon kehityssuunnitelmaa.