–25 % trikoista ja urheiluliiveistä

Tarjous koskee normaalihintaisia tuotteita verkkokaupassa stadium.fi 20.8.2022 asti. Ei koske seuratuotteita tai suoraan yhteistyökumppaneilta toimitettavia tuotteita eikä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Ei voimassa Stadium Outlet -myymälöissä tai stadiumoutlet.fi. Alennus lasketaan kassalla.

Alennus päättyy: 2022-08-20

–25 % trikoista ja urheiluliiveistä Ehdot

team navy blue 2

team navy blue 2

ADIDAS arsenal cny bomber jacket

130,-

team navy blue 2

team navy blue 2

Toimittajana on Adidas, tuote on poissuljettu tarjouksista ja kampanjoista. Ostoehdot
Ilmainen kotiinkuljetus
8-9 arkipäivän toimitusaika
60 päivän vaihto-ja palautusoikeus
 • Tuotetiedot

  Juhli kiinalaista uuttavuotta rakkaudella jalkapalloon. Tässä adidaksen Arsenal-bombertakin rinnassa on iso A sametinpehmeää chenilleä. Näyttävästi kirjailtu kuvio selässä on saanut inspiraationsa kuviollisesta kaakelista. Fleecevuori lämmittää mukavasti, kun aloitat uuden tyylikauden juhlinnan. Valmistettu tuotantojätteestä, kuten hukkapaloista, sekä kotitalousjätteestä peräisin olevasta kierrätetystä materiaalista uuden materiaalin tuotannosta aiheutuvan ympäristövaikutuksen pienentämiseksi.

  100% kierrätettyä polyesteriä

  Stadiumin vastuullisuusmerkintä

  Tämä tuote on saanut Stadiumin vastuullisuusmerkinnän, joka asettaa vaatimuksia tuotteen materiaaleille ja valmistusprosesseille. Vastuullisuusmerkinnän saavien tuotteiden pitää täyttää vähintään yksi seuraavista kriteereistä: sisältää vähintään 50% kierrätettyä materiaalia, ekologisesti kestävää puuvillaa tai selluloosamateriaalia tai tuotteen värjäyksessä on käytetty 50% vettä ja energiaa säästäviä menetelmiä.

  • Verryttelypusero
  • Käyttäjäryhmä: miehet
  Kokotaulukko

  Art. nummer: 373109101

 • Myymäläsaldo
  Myymälöiden varastosaldot päivittyvät useamman kerran päivässä.
 • Arvostelut
130,-
Meillä Stadiumilla on useita eri malleja, joista voit valita. Täältä löydät lisää tuotteita ADIDAS