–20 % mailapeleistä. Koskee myös jo alennettuja hintoja.

Tarjous koskee kaikkia hintoja Stadium-myymälöissä ja verkkokaupassa stadium.fi 17.10.2022 asti. Ei koske seuratuotteita tai suoraan yhteistyökumppaneilta toimitettavia tuotteita eikä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Ei voimassa Stadium Outlet -myymälöissä tai stadiumoutlet.fi. Alennus lasketaan kassalla.

Alennus päättyy: 2022-10-17

–20 % mailapeleistä. Koskee myös jo alennettuja hintoja. Ehdot

Tänne on koottu kaikki jalkapallosuojamme niin aikuisille (naisille ja miehille) kuin lapsille ja nuorille. Valikoima sisältää lähinnä erimallisia ja -värisiä säärisuojia merkeiltä Nike, Adidas, Puma ja SOC. Pelaatpa millä tasolla tahansa – täältä löydät sopivat suojat itsellesi.

Täältä löydät helposti uudet jalkapallosäärisuojat netistä. Sillä ei ole väliä, millä tasolla pelaat tai oletko juniori vai aikuinen – voit aina löytää itsellesi sopivat turvalliset ja mukavat suojat. Haluatko pienet ja kevyet säärisuojat vai isot ja peittävät suojat harjoitteluun tai peleihin? Löydät etsimäsi varmasti. Meillä on myös muun muassa nilkkasuojalla tai nilkkasukalla varustettuja säärisuojia, erityisen vakaita säärisuojia, joissa on oma säärisuojasukka, sekä pehmeitä ja kevyitä suojia, jotka vaikuttavat mahdollisimman vähän pelituntumaan. Siten sekä hyökkääjät että maalivahdit löytävät täältä sopivat säärisuojat jalkapalloon. Valikoimaa päivitetään jatkuvasti uusilla malleilla, joten täältä löydät aina modernit ja tyylikkäät jalkapallosäärisuojat.