-25 % sinulle jäsen tai jäseneksi liittyvä.

HELLY HANSEN, 
W BELLISSIMO JACKET, 
Detail 1

HELLY HANSEN, 
W BELLISSIMO JACKET, 
Detail 2

HELLY HANSEN, 
W BELLISSIMO JACKET, 
Detail 3

HELLY HANSEN, 
W BELLISSIMO JACKET, 
Detail 4

HELLY HANSEN, 
W BELLISSIMO JACKET, 
Detail 5

HELLY HANSEN, 
W BELLISSIMO JACKET, 
Detail 6

HELLY HANSEN, 
W BELLISSIMO JACKET, 
Detail 7

HELLY HANSEN, 
W BELLISSIMO JACKET, 
Detail 8

554 ultra blue

554 ultra blue

HELLY HANSEN w bellissimo jacket

Sale
299,-

Normaalihinta 449,-

33

30 päivän alin hinta 299,-

554 ultra blue

554 ultra blue

Kokotaulukko
  • Helly Hansen Bellissimo on tyylikäs retrohenkinen laskettelu- ja lumilautailutakki. Takissa on lämmin PrimaLoft® BLACK Eco -toppaus kierrätettyä polyesteriä – mikä on hyväksi sekä sinulle että ympäristölle. Takissa on kaksikerroksinen tuulta- ja vettähylkivä sekä kahteen suuntaan joustava pintamateriaali ja teipatut saumat alttiissa osissa. Takissa on myös korkea kaulus, jossa on lumisateessa ja viimassa lämmittävä pehmeä harjattu vuori. Säädettävä huppu on riittävän tilava, jotta sitä voi käyttää kypärän päällä. Hupun tekoturkisreunus on irrotettava, joten voit muunnella tyyliäsi rinteessä helposti. Takissa on useita käytännöllisiä yksityiskohtia, kuten säädettävä lumilukko vyötäröllä, säädettävä kiinnitys hihansuissa ja verkkovuorilliset ilmanvaihtoaukot hihojen alla. Esitaivutetut hihat ja saumattomat hartiat mahdollistavat esteettömän liikkumisen ja repun kantamisen ilman hankausta. Takissa on useita ulko- ja sisätaskuja, kuten hissilipputasku hihassa ja LIFE POCKET™+, joka pidentää puhelimen akun kestoa kovalla pakkasella. Lisäksi takissa on integroitu RECCO-heijastin, joka helpottaa etsintää mahdollisen lumivyöryonnettomuuden yhteydessä. Miellyttävä vuorikangas on kokonaan kierrätettyä materiaalia ja värjätty ympäristöystävällisellä e.dye®-menetelmällä, jossa ei tarvita vettä kuten perinteisessä värjäyksessä. Tämä on SKI FREE -tuote. Ostaessasi tuotteen saat ilmaisen laskettelupäivän yhdessä valikoidussa laskettelukeskuksessa maailmassa, esimerkiksi Kläppen Ski Resortissa Ruotsissa. Tarjous koskee kaikkia ostoja, kyseessä ei ole kilpailu. Sinun tarvitsee vain rekisteröidä ostoksesi osoitteessa https://www.hellyhansen.com/skifree/, jossa näet kaikki osallistuvat laskettelukeskukset.

    Toppaus 100% polyesteriä (josta 80% kierrätettyä). Vuorikangas 100% kierrätettyä polyesteriä, värjätty vettä säästävällä e.dye®-tekniikalla

    Stadiumin vastuullisuusmerkintä

    Tämä tuote on saanut Stadiumin vastuullisuusmerkinnän, joka asettaa vaatimuksia tuotteen materiaaleille ja valmistusprosesseille. Vastuullisuusmerkinnän saavien tuotteiden pitää täyttää vähintään yksi seuraavista kriteereistä: sisältää vähintään 50% kierrätettyä materiaalia, ekologisesti kestävää puuvillaa tai selluloosamateriaalia tai tuotteen värjäyksessä on käytetty 50% vettä ja energiaa säästäviä menetelmiä.

    • Laskettelutakki
    • Naisten koot
    • Lämmin PrimaLoft® BLACK Eco -toppaus (100 g)
    • Kaksikerroksinen tuulta- ja vettähylkivä pintamateriaali
    • Teipatut saumat alttiissa osissa
    • Kahteen suuntaan joustava materiaali
    • Kypärälle mitoitettu huppu, jossa irrotettava tekoturkisreunus
    • Vettähylkivä DWR-kyllästys ilman PFAS-yhdisteitä
    • Pintamateriaali 100% polyesteriä

    Art. nummer: 386708105

  • Myymälöiden varastosaldot päivittyvät useamman kerran päivässä.
    • 365 päivän vaihto- ja palautusoikeus
    • Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksille, ja ilmainen palautus myymälään*
    • Osta nyt, maksa kahdessa kuukaudessa 
Meillä Stadiumilla on useita eri malleja, joista voit valita. Täältä löydät lisää tuotteita HELLY HANSEN