Osta 2 kengät, saat –50 % edullisemmasta parista.

*Tarjous koskee kaikkia hintoja Stadium-myymälöissä ja verkkokaupassa stadium.fi 30.3.2023 asti. Ei koske seuratuotteita tai suoraan yhteistyökumppaneilta toimitettavia tuotteita. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Ei voimassa Stadium Outlet -myymälöissä tai stadiumoutlet.fi. Alennus lasketaan kassalla.

Alennus päättyy: 30-03-2023

Osta 2 kengät, saat –50 % edullisemmasta parista. Ehdot
Osta maastohiihtosauvat netistä. Täältä löydät kestävät, mukavat ja kevyet maastohiihtosauvat naisille, miehille ja lapsille merkeiltä Swix ja One Way.
Miksi näet nämä tuotteet ensimmäisenä?
Tutustu tuotelajitteluumme ja siihen, miten tuotteet luokitellaan
Lue lisää
Verkkokaupastamme voit ostaa maastohiihtosauvat helposti. Valitse sauvat hiihtotekniikan, vahvuuden, hiihtotavan ja matkan mukaan. Valikoimassamme on alumiinisauvoja, jotka soveltuvat ehkä parhaiten rullahiihtoon, ja hiilikuitukomposiitista tehtyjä kevyitä ja kestäviä sauvoja, jotka soveltuvat sekä rulla- että maastohiihtoon. Maastohiihtosauvamme toimivat yhtä hyvin perinteisellä hiihtotavalla ja luisteluhiihdossa. Muista kuitenkin valita pituus hiihtotavan mukaan. Jos harrastat luisteluhiihtoa, tarvitset pidemmän sauvan kuin perinteisellä hiihtotavalla. Valikoimassamme on maastohiihtosauvoja naisille, miehille ja lapsille tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Swix ja One Way. Meiltä löydät paljon sauvamalleja, joissa on miellyttävä kädensija ja hyvä kiertojäykkyys.