Osta 2 kengät, saat –50 % edullisemmasta parista.

*Tarjous koskee kaikkia hintoja Stadium-myymälöissä ja verkkokaupassa stadium.fi 30.3.2023 asti. Ei koske seuratuotteita tai suoraan yhteistyökumppaneilta toimitettavia tuotteita. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Ei voimassa Stadium Outlet -myymälöissä tai stadiumoutlet.fi. Alennus lasketaan kassalla.

Alennus päättyy: 30-03-2023

Osta 2 kengät, saat –50 % edullisemmasta parista. Ehdot
Markkinoilla on nykyisin kaksi eri sidejärjestelmää – NNN ja SNS. Täältä ostat helposti maastohiihtositeet, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi.
Miksi näet nämä tuotteet ensimmäisenä?
Tutustu tuotelajitteluumme ja siihen, miten tuotteet luokitellaan
Lue lisää
Miksi näet nämä tuotteet ensimmäisenä?
Tutustu tuotelajitteluumme ja siihen, miten tuotteet luokitellaan
Lue lisää
Markkinoilla on nykyisin kaksi eri maastohiihtosuksien sidejärjestelmää – NNN ja SNS. Meiltä ostat helposti maastohiihtositeet, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi ja toiveisiisi. NNN-side sopii NIS-levyyn, jossa hiihtäjä voi itse säätää sidettä ja päättää, miten pitkälle eteen tai taakse side asettuu. SNS-side ruuvataan kiinni sukseen. Se sopii ehkä parhaiten niille, joiden jalkoihin SNS-järjestelmään tarkoitetut monot sopivat parhaiten tai joilla jo on järjestelmään sopivat sukset tai monot. Meiltä löydät maastohiihtositeet naisille, miehille ja lapsille tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Rottefella, Salomon ja Fischer.