–25 % trikoista ja urheiluliiveistä

Tarjous koskee normaalihintaisia tuotteita verkkokaupassa stadium.fi 20.8.2022 asti. Ei koske seuratuotteita tai suoraan yhteistyökumppaneilta toimitettavia tuotteita eikä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Ei voimassa Stadium Outlet -myymälöissä tai stadiumoutlet.fi. Alennus lasketaan kassalla.

Alennus päättyy: 2022-08-20

–25 % trikoista ja urheiluliiveistä Ehdot
Markkinoilla on nykyisin kaksi eri sidejärjestelmää – NNN ja SNS. Täältä ostat helposti maastohiihtositeet, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi.
Markkinoilla on nykyisin kaksi eri maastohiihtosuksien sidejärjestelmää – NNN ja SNS. Meiltä ostat helposti maastohiihtositeet, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi ja toiveisiisi. NNN-side sopii NIS-levyyn, jossa hiihtäjä voi itse säätää sidettä ja päättää, miten pitkälle eteen tai taakse side asettuu. SNS-side ruuvataan kiinni sukseen. Se sopii ehkä parhaiten niille, joiden jalkoihin SNS-järjestelmään tarkoitetut monot sopivat parhaiten tai joilla jo on järjestelmään sopivat sukset tai monot. Meiltä löydät maastohiihtositeet naisille, miehille ja lapsille tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Rottefella, Salomon ja Fischer.