HIGH PEAK, 
Action 250, 
Detail 1

HIGH PEAK, 
Action 250, 
Detail 2

HIGH PEAK, 
Action 250, 
Detail 3

HIGH PEAK, 
Action 250, 
Detail 4

HIGH PEAK, 
Action 250, 
Detail 5

HIGH PEAK, 
Action 250, 
Detail 6

blue-darkblue

blue-darkblue

HIGH PEAK action 250

Sale
37,95

Normaalihinta 49,95

24

30 päivän alin hinta 37,95

blue-darkblue

blue-darkblue

One Size
Tuotteen myy ja toimittaa High Peak FI, poissuljettu lahjakortti, alennuksista ja tarjouksista. Ostoehdot
  • Ulkokansi on varustettu PFC-vapaalla BIONIC-FINISH®ECO -laitteella. Tämä ympäristöystävällinen ja kestävä viimeistely on likaa ja vettä hylkivä. Action 250 on 2 vuodenajan (kevät/kesä) muumio-makuupussi retkeilyyn, festivaaleille tai jopa ystävien vierailulle. Laadukkaalla Dura Loft® H1 synteettisen kuidun pullistuvalla täytteellä on erinomainen lämpöteho. Ontto kuitu on repäisykestävä ja lisäksi silikonoitu hyvän puristettavuuden ja tilavuuden varmistamiseksi. Ulkokansi on miellyttävän pehmeä ja kestävä. Sisävuori on valmistettu hengittävästä ja ihoystävällisestä materiaalista. Säädettävä huppu vähentää lämpöhäviöitä ja tarjoaa enemmän mukavuutta. Erittäin pitkä 2-suuntainen vetoketju jalkapäähän voidaan myös avata jalka-alueella ilmankierron ja liikkumisvapauden lisäämiseksi. Vetoketjullinen suojanauha estää kylmäsillat optimaalisen eristyksen saavuttamiseksi. Vetoketjun liukusäädin on varustettu ergonomisella upoteella. Sisäpuolella on hyödyllinen sisätasku, jossa on tarranauha. Makuupussi sopii maksimikorkeudelle 190 cm. Konepestävä 30°:ssa.

    • Laadukas pehmeä polyesteriulkokuori, vettä ja likaa hylkivä Bionic Finish Eco -tekniikan ansiosta, ympäristöystävällinen ja PFC-vapaa tekniikka Ihoystävällinen, hengittävä polyesterisisäpäällinen
    • Laadukas Dura Loft® H1 synteettisen kuidun pullistumatäyte, jolla on erinomainen lämpöteho, ontto kuitu silikonoitu, 1-kerroksinen rakenne. Täyttöpaino: n. 750 g, lämpötila EN 23537-1:2016 Comfort +9°C / Limit +5°C / Extreme -8°C
    • Erittäin pitkä kaksisuuntainen vetoketju jalkapäähän parempaan ilmankiertoon ja mukavuuteen, vasen, vetoketjullinen lämpönauha välttää kylmäsiltoja, vetoketjun liukusäädin ergonomisella kahvasyvennyksellä.
    • Säädettävä huppu vähentää lämpöhäviötä ja tarjoaa enemmän mukavuutta, sisätasku tarranauhasulkimella arvoesineiden säilyttämistä varten.
    • Mitat: 225x80/50cm Paino: n. 1150 g Pakkauskoko: n. 37 x Ø 21 cm. Tilavuus 12,8 L tavarasäkki kiristysnyörillä ja tulpalla. Sisään ommeltu pölysuojus suojaa makuupussia.

    Art. nummer: 910676101

  • Myymälöiden varastosaldot päivittyvät useamman kerran päivässä.
    • 5-8 arkipäivän toimitusaika
    • Toimitetaan suoraan yhteistyökumppanilta
Meillä Stadiumilla on useita eri malleja, joista voit valita. Täältä löydät lisää tuotteita HIGH PEAK