-25 % sinulle jäsen tai jäseneksi liittyvä.

lightgrey-blue

lightgrey-blue

HIGH PEAK air bed cross beam king xl

109,95

lightgrey-blue

lightgrey-blue

One Size
Tuotteen myy ja toimittaa High Peak FI, poissuljettu lahjakortti, alennuksista ja tarjouksista. Ostoehdot
  • Airbed Cross Beam Yksi erittäin pitkä. Monipuolinen ilmasänky, esimerkiksi retkeilytuolina, vierasvuoteena tai yksinkertaisesti mukavana istuin-lepotuolipintana. Erityinen siltarakenne, jossa on poikittaiset ilmakammiot ja ihoystävällinen, parvi, veluroitu pinta, tarjoavat maksimaalisen nukkumis- ja makuumukavuuden. Materiaali on helppo puhdistaa, likaa hylkivä ja vedenpitävä. Ilmasänky täytetään muutamassa minuutissa integroidun jalkapumpun avulla. Lisäksi ilmasänky voidaan täyttää nopeasti käsi-, jalka- tai sähköpumpulla, ja se on varustettu nopealla ilmausventtiilillä.

    • Monipuolinen mukava ilmasänky, ihanteellinen retkeilyyn ja käytettäväksi vierasvuoteena. Materiaali on erityisen helppo puhdistaa ja likaa hylkivä. Integroitu jalkapumppu mahdollistaa nopean inflaation ilman apuvälineitä. Pinta on valmistettu orgaanisesta viskoosista ja tarjoaa upean nukkumismukavuuden. Pinnan tekninen hunajakennosuunnittelu antaa ilmapohjalle erityisen ja laadukkaan ilmeen.
    • 15 ilmakammiota tarjoavat optimaalisen painon jakautumisen ja takaavat siten erityisen mukavuuden. Vaakasuorat ilmakammiot tarjoavat maksimaalisen nukkumis- ja makuumukavuuden. Nopean tuuletusventtiilin ansiosta ilmasänky voidaan pakata uudelleen nopeasti ja helposti.
    • Puhallettava myös ulkoisella käsi- tai jalkapumpulla tyhjennysventtiilin kautta. Pohjassa oleva liukastumista estävä toiminto tarjoaa erityisen tukevan otteen sileillä pinnoilla, kuten teltan lattialla, laminaatilla, laatoilla jne. Erittäin pitkä ilmasänky tarjoaa myös optimaalisen nukkumismukavuuden pitemmille käyttäjille
    • Paino n. 5,0 kg Koko täytettynä n. 210 x 185 x 20 cm Kuormitettavissa enintään 350 kg.

    Art. nummer: 910695101

  • Myymälöiden varastosaldot päivittyvät useamman kerran päivässä.
    • 5-8 arkipäivän toimitusaika
    • Toimitetaan suoraan yhteistyökumppanilta
Meillä Stadiumilla on useita eri malleja, joista voit valita. Täältä löydät lisää tuotteita HIGH PEAK