HIGH PEAK, 
Ceduna, 
Detail 1

HIGH PEAK, 
Ceduna, 
Detail 2

HIGH PEAK, 
Ceduna, 
Detail 3

HIGH PEAK, 
Ceduna, 
Detail 4

HIGH PEAK, 
Ceduna, 
Detail 5

blue-darkblue

blue-darkblue

HIGH PEAK ceduna

Sale
44,95

Normaalihinta 59,95

25

30 päivän alin hinta 44,95

blue-darkblue

blue-darkblue

One Size
Tuotteen myy ja toimittaa High Peak FI, poissuljettu lahjakortti, alennuksista ja tarjouksista. Ostoehdot
  • Ulkokansi on varustettu PFC-vapaalla BIONIC-FINISH®ECO -laitteella. Tämä ympäristöystävällinen ja kestävä viimeistely on likaa ja vettä hylkivä. Ceduna on mukava peittomakuupussi, jossa on runsaasti liikkumisvapautta. Se on ihanteellinen retkeilyyn, festivaaleihin ja ystävien vierailuun. Laadukkaalla Dura Loft® H1 synteettisen kuidun pullistuvalla täytteellä on erinomainen lämpöteho. Ontto kuitu on repäisykestävä ja lisäksi silikonoitu hyvän puristettavuuden ja tilavuuden varmistamiseksi. Ulkokansi on miellyttävän pehmeä ja kestävä. Sisävuori on valmistettu hengittävästä ja ihoystävällisestä materiaalista. 2-suuntaisen vetoketjun ansiosta makuupussi voidaan myös avata jalkapäästä ilmankiertoa varten tai ympäriltä avattuna käyttää 200 x 160 cm peittona. Voit myös yhdistää 2 makuupussia yhteen ja muuttaa ne kodikkaaksi kaksinkertaiseksi makuupussiksi. Vetoketjun liukusäädin on varustettu ergonomisella upoteella. Sisäpuolella on hyödyllinen sisätasku, jossa on tarranauha. Makuupussi sopii maksimikorkeudelle 190 cm. Konepestävä 30°:ssa.

    • Laadukas pehmeä polyesteriulkokuori, vettä ja likaa hylkivä Bionic Finish Eco -tekniikan ansiosta, ympäristöystävällinen ja PFC-vapaa tekniikka Ihoystävällinen, hengittävä polyesterisisäpäällinen
    • Laadukas Dura Loft® H1 synteettisen kuidun pullistumatäyte, jolla on erinomainen lämpöteho, ontto kuitu silikonoitu, 1-kerroksinen rakenne. Täyttöpaino: n. 950 g, lämpötila EN 23537-1:2016 Mukavuus +17°C / Raja +14°C / Äärimmäinen +5°C
    • Erittäin pitkä kaksisuuntainen vetoketju jalkapäähän parempaan käsiteltävyyteen ja mukavuuteen, vasen vetoketjun liukusäädin ergonomisella kahvasyvennyksellä.
    • Tarranauhalla varustettu sisätasku arvoesineiden säilyttämistä varten.
    • Mitat: 200 x 80 cm Paino: n. 1400 g, pakkauskoko: n. 40 x Ø 22 cm. Tilavuus 15,2 L tavarasäkki kiristysnyörillä ja tulpalla. Sisään ommeltu pölysuojus suojaa makuupussia.

    Art. nummer: 910700101

  • Myymälöiden varastosaldot päivittyvät useamman kerran päivässä.
    • 5-8 arkipäivän toimitusaika
    • Toimitetaan suoraan yhteistyökumppanilta
Meillä Stadiumilla on useita eri malleja, joista voit valita. Täältä löydät lisää tuotteita HIGH PEAK