-25 % sinulle jäsen tai jäseneksi liittyvä.

HIGH PEAK, 
Tr 400, 
Detail 1

HIGH PEAK, 
Tr 400, 
Detail 2

HIGH PEAK, 
Tr 400, 
Detail 3

HIGH PEAK, 
Tr 400, 
Detail 4

HIGH PEAK, 
Tr 400, 
Detail 5

dark red-grey

dark red-grey

HIGH PEAK tr 400

69,95

dark red-grey

dark red-grey

One Size
Tuotteen myy ja toimittaa High Peak FI, poissuljettu lahjakortti, alennuksista ja tarjouksista. Ostoehdot
  • TR 400 on laadukas, toimiva 3 vuodenajan (kevät/kesä/syksy) mukavuusmuumiomainen makuupussi, joka soveltuu monenlaisiin käyttötarkoituksiin retkeilyyn, retkeilyyn ja vuoristoretkiin. Ulkokuori on varustettu PFC-vapaalla BIONIC-FINISH®ECO:lla. Tämä ympäristöystävällinen ja kestävä viimeistely on likaa ja vettä hylkivä. Korkealaatuisella Dura Loft® H1 synteettisillä kuitutäytteellä on erinomainen lämpösuorituskyky. Ontto kuitu on repeytymätön ja lisäksi silikonoitu hyvän kokoonpuristuvuuden ja tilavuuden varmistamiseksi. Ulkokuori on miellyttävän pehmeä ja kestävä. Sisävuori on valmistettu hengittävästä ja ihoystävällisestä materiaalista. Säädettävä huppu ja lämpökaulus vähentävät lämpöhäviöitä optimaalisen eristyksen ja mukavuuden lisäämiseksi. Täyspitkä 2-suuntainen vetoketju voidaan avata myös jalkojen alueella ilmankiertoa varten. Puristumissuojalla varustettu vetoketjun peitenauha estää kylmäsiltojen muodostumisen optimaalisen eristyksen saavuttamiseksi ja estää vetoketjun takertumisen. Vetoketjussa on ergonominen upotettu kahva. Sisäpuolella on hyödyllinen sisätasku, jossa tarrakiinnitys. Puristuspakkauspussi vähentää pakkaustilavuuden minimiin. Makuupussi sopii max 190 cm:n vartalokorkeudelle. Konepestävä 30°.

    • Makuupussi
    • High Peak TR 400 suorituskykyinen muumiomainen makuupussi, tummanpunainen, aikuisille, 3 vuodenaikaa (kevät/kesä/syksy), lämpötilaraja - 6°C, lämmin, mukaan lukien kompressiopakkauspussi, ihanteellinen retkeilyyn, vaellusretkille ja vuoristomatkoille, hengittävä , ihoystävällinen , ympäristöystävällinen, vettä hylkivä, PFC-vapaa tekniikka, 220 × 80 cm, 2006 g.
    • Laadukas pehmeä 210 T polyesteripäällinen, vettä ja likaa hylkivä Bionic Finish Econ ansiosta, ympäristöystävällinen ja PFC-vapaa teknologia, ihoystävällinen, hengittävä ja mukava polyesteristä valmistettu sisäpäällinen.
    • Laadukas Dura Loft® H1 synteettinen kuitu, 100 % polyesteriä, korkean bulkin täyttö erinomaisella lämpösuorituskyvyllä, silikonoitu onttokuitu, 2-kerroksinen järjestelmä, muodostaa ilmatyynyjä kerrosten väliin ja lisää lämmöneristystä, täytteen paino: n. 1125 g , lämpötila EN 23537-1:2016, mukavuus 0 °C / raja -6 °C / äärimmäinen -24 °C
    • Erikoispitkä kaksisuuntainen vetoketju jalkapäässä parantaa ilmankiertoa ja lisää mukavuutta, vasen vetoketjun peitenauha puristumissuojalla estää kylmiä kohtia optimaalisen eristyksen ja vetoketjun takertumisen takaamiseksi, vetoketjun liukusäädin ergonomisella upotetulla kahvalla.
    • Säädettävä huppu ja lämpökaulus vähentävät lämpöhäviöitä ja lisäävät mukavuutta, sisätasku tarranauhalla arvoesineiden säilyttämistä varten.
    • Mitat: 220 × 80/55 cm, paino: n. 1895 g + 110 g pakkaussäkki, pakkauskoko: n. 42 x Ø 27,5 cm. Tilavuus 25,0 L, laadukas 150 D polyesteripakkauspussi helpottaa pakkaamista, 4 puristushihnaa vähentävät tilavuutta jopa 25 %.

    Art. nummer: 920880101

  • Myymälöiden varastosaldot päivittyvät useamman kerran päivässä.
    • 5-8 arkipäivän toimitusaika
    • Toimitetaan suoraan yhteistyökumppanilta
Meillä Stadiumilla on useita eri malleja, joista voit valita. Täältä löydät lisää tuotteita HIGH PEAK