-25 % sinulle jäsen tai jäseneksi liittyvä.

lightgrey-darkgrey-green

lightgrey-darkgrey-green

HIGH PEAK santiago 5.0

339,95

lightgrey-darkgrey-green

lightgrey-darkgrey-green

One Size
Tuotteen myy ja toimittaa High Peak FI, poissuljettu lahjakortti, alennuksista ja tarjouksista. Ostoehdot
  • Perhekupoliteltta, jossa on ommeltu telttalattia. Ommeltu lattia ulkoteltan kanssa estää lian, kosteuden ja hiipivien eläinten pääsyn sisään. Olohuoneessa on tilaa pöydille ja tuoleille. Läpinäkyvät kalvoikkunat verhoineen suojaavat uteliailta katseilta ja pitää hyönteiset loitolla teltalta 3 pysyvää ilmanvaihtoa teltta tuulettaa myös sadepäivinä ja sen tulee olla aina auki Ulkoinen kaapelin läpivienti vetoketjun kautta ja johdinohjain etupalkissa valaistusta varten Erittäin vahvat vetoketjut Vetoketjussa on ylimääräinen sadekouru suojaa myös kosteus Erittäin tukevat 5mm terästapit ja V-nastat eivät taivu edes kovilla pinnoilla Sisäteltta Vario Vent Control System -järjestelmällä Hyttysverkkosisäänkäynti pitää ärsyttävät tuholaiset loitolla ja sitä voidaan helposti käyttää säädettävästi sisätiloissa ilmastosta riippuen. Kansi on helppo säilyttää pussissa Käytännölliset organisaattorit ja sisäteltan taskut . Lampunpidin retkeilyvalaisimelle tai taskulampulle täydentää käyttömukavuutta. Santiago 5.0 tarjoaa tarpeeksi tilaa jopa 5 hengelle tai 4 hengelle retkeilyvarusteineen.

    • High Peak kupoliteltta Santiago 5.0, retkeilyteltta asuintiloilla, perheteltta 5 hengelle, ommeltu telttalattia, iso hyttysverkko sisäänkäynti, kaksiseinäinen, 4000 mm vesitiivis, ilmanvaihtojärjestelmä, läpinäkyvä kalvoikkuna verhoilla, hyttysverkkoikkuna, sääsuojattu sisäänkäynti, hyttyssuoja, pimennetty sisäpuoli.
    • Laadukas polyesteri PU-pinnoitettu, 4 000 mm vesipatsas vesitiivis saumatiivisteen läpi, ilmastoa suojaava katto alumiinipinnoitteella, lämpöä vähentävä polyesterikangas hengittävä, vedenpitävä, lahoamaton telttalattia polyeteenistä, erittäin kimmoisa, sujuvasti kulkeva merkki vetoketju.
    • Ommeltu teltan lattia pitää kosteuden, lian ja hyönteiset loitolla teltalta Iso olohuone, jossa 2 hyttysverkkoikkunaa ja kansi vetoketjulla parempaa mukavuutta ja samanaikaista ilmanvaihtoa hyttyssuojalla Kaksinkertainen ovi täydellä hyttysverkkoovella optimaaliseen ilmanvaihtoon ja hyttyssuojaan . RV sadekourut tarjoavat ylimääräisen kosteudenkestävän suojan. sisätila. Verhot suojaavat uteliailta katseilta. Erittäin suuri "Dual Flow" -tuuletus makuutilassa ankkurointitoiminnolla parempaa mukavuutta ja samanaikaista ilmanvaihtoa varten. 2 pysyvää ilmanvaihtoa etäisyydellä parantaa telttailmaa ja kondenssiveden vähentäminen. Vetoketju virtalähteeseen, linkkimerkinnät helpottavat asennusta.
    • Tumma sisäteltta lisää nukkumismukavuutta, Vario Vent Control -sisäänkäynnit tuuletusikkunoilla, joita voidaan ohjata vaihtelevasti ilmastosta riippuen, optimaalinen ilmanvaihto ja hyttyssuoja, organisointi- ja sisätaskut erilaisten varusteiden säilytykseen, lampunpidin telttailu- tai taskulamppuun.
    • Ylisuuri pakkauspussi yksinkertaistaa pakkaamista, erittäin vahvat 5 mm sauvat, lyhyet tankokanavat helpottavat kokoamista, säädettävät välihihnat vähentävät tarpeetonta jännitystä asennuksen aikana, erittäin vahvat 5 mm sauvat ja V-tikut.
    • Laadukkaat lasikuitutangot 11,0 mm yhdistetty käytännöllisellä kuminauhalla, erittäin vahvat 5 mm tapit ja V-tapit, laadukkaat, selvästi näkyvät köydet.

    Art. nummer: 900819101

  • Myymälöiden varastosaldot päivittyvät useamman kerran päivässä.
    • 5-8 arkipäivän toimitusaika
    • Toimitetaan suoraan yhteistyökumppanilta
Meillä Stadiumilla on useita eri malleja, joista voit valita. Täältä löydät lisää tuotteita HIGH PEAK