HIGH PEAK, 
Almada 4.0, 
Detail 1

HIGH PEAK, 
Almada 4.0, 
Detail 2

HIGH PEAK, 
Almada 4.0, 
Detail 3

HIGH PEAK, 
Almada 4.0, 
Detail 4

HIGH PEAK, 
Almada 4.0, 
Detail 5

HIGH PEAK, 
Almada 4.0, 
Detail 6

HIGH PEAK, 
Almada 4.0, 
Detail 7

nimbus grey

nimbus grey

HIGH PEAK almada 4.0

329,95

nimbus grey

nimbus grey

One Size
Tuotteen myy ja toimittaa High Peak FI, poissuljettu lahjakortti, alennuksista ja tarjouksista. Ostoehdot
  • Lisäluokan 4 hengen kupoliteltta alumiinipinnoitteella. Pinnoite vahvistaa ulkoteltan kangasta, on jopa 17 % lämpöä vähentävä ja sen UV-aurinkosuojakerroin on 80 (UV Standard 801). Äskettäin kehitetty Advanced Low Vent System -järjestelmämme on erittäin tehokas lattian ilmanvaihto ja ilma kiertää lattian pinnassa myös sadepäivinä. Tämä ilmanvaihto on ainutlaatuinen korkeassa kosteudessa. Erittäin suuri etäisyys sisäteltan ja ulkoteltan välillä vähentää kondensaatiota. tuuletus avautuu tai sulkeutuu mukavasti sisäteltan sisäpeiteläpän avulla.Etuosa erottuvilla A-palkeilla lisää tilaa verhoilla varustetut ikkunat suojaavat uteliailta katseilta Ilmanvaihtojärjestelmä varmistaa myös mukavan ilmaston eteläisillä alueilla Toinen vaihe Sateisella säällä sisätilat ovat suojassa teltta ja asennettu kuivaksi. Erittäin vakaat 5 mm:n terästapit eivät taipu edes kovilla pinnoilla Terästapit eivät taipu edes kovilla pinnoilla. Tumma sisäteltta Vario Vent Control System -järjestelmällä. 2 kaasun sisääntuloa pitävät ärsyttävät tuholaiset loitolla ja niitä voidaan käyttää kätevästi sisäpuolelta ilmastosta riippuen. Suojaliuskat on helppo säilyttää taskussa. Ärsytyksen rullaaminen on vain muisto. Jatkuvat tuulettimet ja erittäin suuret hyttysverkkoalueet ilmastoivat sisäteltan lämpimille alueille. Selvästi näkyvät punaiset vetoketjut. Järjestely- ja sisäteltan taskut taloustarvikkeille sekä lampunpidin retkeilyvalaisimelle tai taskulampulle täydentävät käyttömukavuutta. Almada 4.0:aan mahtuu jopa 4 henkilöä matkatavaroiden kanssa. Vaikka teltta on suunniteltu eteläisille alueille, on teltta suurilla harsokankaillaan ihanteellinen myös Keski-Eurooppaan ja Skandinaviaan."

    • High Peak kupoliteltta Almada 4.0, retkeilyteltta kuistilla, 2 sisäänkäyntiä, igluteltta 4 hengelle, iso hyttysverkkosisäänkäynti, kaksiseinäinen, 3000 mm vesitiivis, tuuletusjärjestelmä, UV 80 aurinkosuoja, sääsuoja sisäänkäynti, hyttyssuoja, tumma sisäteltta, lämpöä hylkivä
    • Laadukas polyesteri UV Protect 80, alumiini PU-pinnoitettu, vesipatsas 3000 mm vesitiivis saumatiivisteellä Climatic Protection 80 on varustettu alumiinipinnoitteella Vähentää lämpöä ja vahvistaa ulkoteltan kangasta UV 80 suoja (standardi 801) pidempään aurinkosuoja Hengittävä polyesterikangas Vedenpitävä, lahoamaton teltan lattia polyeteenistä Erittäin joustava, pehmeästi juokseva merkkivetoketju
    • Etuosa erillisellä A-rungolla optimaaliseen tilankäyttöön. Lokaläpäillä varustettu tavaratila pitää lian ja kosteuden poissa. Lokaläpäillä varustettu tavaratila pitää lian ja kosteuden poissa. Kaksoisovi viikonloppuovella optimaalista ilmanvaihtoa ja hyttyssuojaa varten. RV-sadekourut tarjoavat ylimääräistä kosteussuoja. sisätiloissa. Verhot suojaavat uteliailta katseilta. 2 kpl pysyvä ilmanvaihto etäisyydellä paremman telttailman ja optimaalisen ilmanvaihdon saavuttamiseksi. Korkea ilmanvaihto parantaa ilmastoa ja vähentää kondensaatiota. "Advanced Low Vent" -järjestelmä on erittäin tehokas lattian ilmanvaihto. sisäänkäynti optimaalista ilmanvaihtoa varten ja säilytystilaa Vetoketjun sadekouru suojaa myös vetoketjua kosteudelta.Erittäin suuri etäisyys ulkoteltan ja sisäteltan välillä.Ilmankierto parantaa mukavuutta ja ilmanvaihtoa.. Selkeästi näkyvä punainen maaliuska hämärässä Pylväsmerkinnät helpottavat rakentamista.
    • Tumma sisäteltta lisää nukkumismukavuutta.2 Vario Vent Control -tuloa, tuuletusikkunoita voidaan käyttää vaihtelevasti ilmastosta riippuen Optimaalinen ilmanvaihto ja hyttyssuoja Ammeen pohja estää kosteuden ja lian pääsyn sisään.Erittäin suuret harsopinnat optimaaliseen ilmaan kierto- ja hyttyssuojaus. Edistynyt Low Vent "sisäteltan sisäpuolelta Rengaskoukkukiinnike helppoa lattiakiinnitystä varten ilman tikkuja. Järjestäjä erilaisten työkalujen säilytykseen. Sisätaskut eri tarvikkeille Lampun pidike retkeily- tai taskulampun ripustamiseen. ulkoteltta helpottaa sisäteltan ripustamista.
    • Laadukas vetoketjullinen kantolaukku Erikoispaksu 5 mm tikkuja Laadukkaat, selvästi näkyvät köydet Lyhyet tankokanavat helpottavat avaamista ja purkamista Ompele teltan lattia sisäkennon etupuolelle puhtaan eteisen saamiseksi.
    • Laadukkaat 9,5 mm lasikuitutangot yhdistetty käytännöllisellä kuminauhalla

    Art. nummer: 900835101

  • Myymälöiden varastosaldot päivittyvät useamman kerran päivässä.
    • 5-8 arkipäivän toimitusaika
    • Toimitetaan suoraan yhteistyökumppanilta
Meillä Stadiumilla on useita eri malleja, joista voit valita. Täältä löydät lisää tuotteita HIGH PEAK