-25 % sinulle jäsen tai jäseneksi liittyvä.

HIGH PEAK, 
Ancona 5.0, 
Detail 1

HIGH PEAK, 
Ancona 5.0, 
Detail 2

HIGH PEAK, 
Ancona 5.0, 
Detail 3

HIGH PEAK, 
Ancona 5.0, 
Detail 4

HIGH PEAK, 
Ancona 5.0, 
Detail 5

HIGH PEAK, 
Ancona 5.0, 
Detail 6

lightgrey-darkgrey-green

lightgrey-darkgrey-green

HIGH PEAK ancona 5.0

319,95

lightgrey-darkgrey-green

lightgrey-darkgrey-green

One Size
Tuotteen myy ja toimittaa High Peak FI, poissuljettu lahjakortti, alennuksista ja tarjouksista. Ostoehdot
  • Perhetunneliteltta seisomakorkeudella. Veranta toimii olohuoneena ja säilytystilana retkeilyvarusteille. 2 sisäänkäyntiä joustavaa avaamista ja enemmän liikkumisvapautta varten. Harsoikkuna kansiläpällä optimaalista ilmanvaihtoa varten. Irrotettava, helposti puhdistettava teltan lattia. Roiskesuojat pitävät lian ja kosteuden loitolla. Läpinäkyvät läpinäkyvät kalvoikkunat tuovat valoa telttaan. 3 pysyvää tuuletusaukkoa tuulettavat teltassa hyvän unen ja niiden tulee olla aina auki. Ulkoteltta pystytetään ensin ja sisäteltta kiinnitetään toisessa vaiheessa. Sateisella säällä sisäteltta on suojattu ja asennettu kuivaksi. Erittäin vakaat terästangot, joiden halkaisija on 5 mm, eivät taipu edes kovilla pinnoilla. Saumat tiivistetään vesitiiviiksi saumateipin avulla ja varmistavat paremmin sauman repäisylujuuden. Tumma sisäteltta, jossa 2 sisäänkäyntiä ja irrotettava väliseinä. Vario Vent Control System. Hyttysverkkosisäänkäynti pitää ärsyttävät tuholaiset loitolla ja sitä voidaan käyttää kätevästi sisäpuolelta ilmastosta riippuen. Kansi on helppo säilyttää taskussa. Ärsytyksen rullaaminen on vain muisto. Jatkuvat tuulettimet ilmastoivat sisätelttaa. Käytännölliset organisaattorit ja sisäteltan taskut taloustarvikkeille. 2 lampun pidikettä retkeilyvalaisimelle tai taskulampulle täydentää käyttömukavuutta. Ancona 5.0 tarjoaa tilaa jopa 5 hengelle ja sopii täydellisesti lomalle perheen tai ystävien kanssa.

    • High Peak tunneliteltta Ancona 5.0, 5 hengen retkeilyteltta, jossa oleskelu-/varastotila, irrotettava telttalattia, läpinäkyvä kalvoikkuna verhoineen, hyttysverkkoikkunat, tilava festivaaliteltta seisomakorkeudella, perheteltta 2 sisäänkäynnillä, kaksiseinäinen, 3000 mm vesitiivis, alumiiniaita, ilmastosuoja, hyttyssuoja, sisäteltta tummutettu.
    • Laadukas polyesterivesipatsas 3000 mm vesitiivis saumatiivisteellä Alumiinipinnoitteella varustettu ilmastosuojakatto, lämpöä vähentävä polyesterikangas hengittävä, vedenpitävä, lahoamaton telttalattia polyeteeniä, erittäin kimmoisa, pehmeästi juokseva merkkivetoketju.
    • Säänkestävä sisäänkäynti pitää sisätilan kuivana, kuisti, jossa asuintilaa ja säilytystilaa lisää tilaa ja mukavuutta, kuisti lokasuojalla pitää lian ja kosteuden poissa, sivusisäänkäynti vetoketjureunalla saumattomasti vedeneristystä varten jopa sivuovessa, läpinäkyvät kalvoikkunat tuovat valoa sisään sisätilat, verhot suojaavat uteliaita silmiä, vetoketjullinen kansiläppä lisää mukavuutta ja samanaikainen ilmanvaihto hyttyssuojalla, erittäin suuri tuuletus makuutilassa ankkurointitoiminnolla parantaa mukavuutta ja samanaikainen ilmanvaihto, 2 pysyvää ilmanvaihtoa etäisyydellä paremman telttailmaston ja optimaalisen tuuletus, erittäin suuri etäisyys ulkoteltan välillä sisäteltta Optimoi kondensoitumisen vähentämistä, tankomerkinnät helpottavat asennusta.
    • Tumma sisäteltta lisää nukkumismukavuutta.2 Vario Vent Control -sisäänkäynnit tuuletusikkunoilla voidaan ohjata vaihtelevasti ilmastosta riippuen, optimaalinen ilmanvaihto ja hyttyssuoja, altaan pohja estää kosteuden ja lian pääsyn sisään, irrotettava väliseinä erilliseen makuuhyttiin, Järjestäjä ja sisätaskut eri työkalujen säilytykseen, lampunpidin retkeily- tai taskulampun ripustamiseen, Ulkoteltan asentomerkintä helpottaa sisäteltan ripustamista.
    • Laadukas vetoketjullinen kantolaukku, erittäin vahvat 5 mm sauvat, irrotettava teltan lattia helppo puhdistaa.
    • Laadukkaat lasikuitutangot 11,0 mm yhdistetty käytännöllisellä kuminauhalla.

    Art. nummer: 900847101

  • Myymälöiden varastosaldot päivittyvät useamman kerran päivässä.
    • 5-8 arkipäivän toimitusaika
    • Toimitetaan suoraan yhteistyökumppanilta
Meillä Stadiumilla on useita eri malleja, joista voit valita. Täältä löydät lisää tuotteita HIGH PEAK