HIGH PEAK, 
Talos 3, 
Detail 1

HIGH PEAK, 
Talos 3, 
Detail 2

HIGH PEAK, 
Talos 3, 
Detail 3

HIGH PEAK, 
Talos 3, 
Detail 4

HIGH PEAK, 
Talos 3, 
Detail 5

HIGH PEAK, 
Talos 3, 
Detail 6

HIGH PEAK, 
Talos 3, 
Detail 7

darkgrey-green

darkgrey-green

HIGH PEAK talos 3

189,95

darkgrey-green

darkgrey-green

One Size
Tuotteen myy ja toimittaa High Peak FI, poissuljettu lahjakortti, alennuksista ja tarjouksista. Ostoehdot
  • Talos 3: ssa on säänkestävä sisäänkäynti ja se takaa kuivan makuuhuoneen myös huonolla säällä. Varressa on teltan lattia, joka on ommeltu tiukasti sisätelttaan. Tämän etuna on, että teltan lattia on aina oikeassa asennossa ja ärsyttävä liukastuminen estetään. Mätänevät nauhat pitävät lian poissa eteisestä. Kalvoikkunat tuovat valoa mökkiin. Verhot pitävät uteliaita silmiä poissa. 3 jatkuvaa ilmanvaihtoa tuulettavat teltan optimaalisesti kaikissa sääolosuhteissa ja niiden on aina oltava auki. Teltassa on erittäin vahvat vetoketjut ja heijastavat kaverilenkit turvallisuuden lisäämiseksi. Erittäin vakaat halkaisijaltaan 5 mm:n teräksiset maanaulat eivät taipu edes kovalla alustalla. Kiristykseen toimitetaan erityiset 5 mm: n teräsmaadoitusnaulat, joissa on koukut kiristyslinjojen paremman pidon takaamiseksi. Vetoketjun kansi on varustettu ylimääräisellä sadekourulla. Tämä suojaa lisäksi kosteuden tunkeutumiselta. Sisäteltta Vario Vent Control -järjestelmällä. Sideharso-sisäänkäynti pitää ärsyttävät tuholaiset loitolla ja sitä voidaan käyttää kätevästi sisäpuolelta ilmastosta riippuen. Kannen läppä on yksinkertaisesti säilytetty pussiin. Ärsyttävä rullaus on menneisyyttä. 2 jatkuvaa tuuletinta ilmastointi sisäteltassa, kun Vario Vent Control System on suljettu. Sisätelttalaukut astioille ja lampunpidike retkeilyvalolle tai taskulampulle täydentävät mukavuutta. Saumat tiivistetään vesitiiviiksi saumateipillä ja ne tarjoavat paremman sauman repäisykestävyyden. Talos 3 tarjoaa 3 hengen majoituksen tai runsaasti tilaa 2 hengelle matkatavaroiden kanssa. Se on ihanteellinen retkeilyretkille autolla, junalla tai polkupyörällä. Kevyt ja pieni pakkauskoko.

    • Laadukas polyesteri-PU-pinnoitettu, 4 000 mm vesipatsas vedenpitävä saumatiivisteellä. Hengittävä polyesterikangas Vedenpitävä, lahonkestävä polyeteenitelttalattia Erittäin kestävä, tasaisesti juokseva merkkivetoketju
    • Säänkestävä sisäänkäynti pitää sisätilat kuivina ja säilytystilaa retkeilyvarusteille. Varsi, jossa on ruuansulatusliuskat, pitää lian ja kosteuden poissa. Tarttuvat kalvoikkunat tuovat valoa sisätiloihin. Verhot suojaavat uteliailta katseilta. 3 jatkuvaa ilmanvaihtoa välikappaleilla paremman telttailmaston ja optimaalisen ilmanvaihdon takaamiseksi. Selvästi näkyvä neonvihreä lattianauha hämärässä. Pylväsmerkinnät helpottavat kokoonpanoa.
    • Vario Vent Control -tulo, tuuletusikkunaa voidaan käyttää vaihtelevasti ilmastosta riippuen. Optimaalinen ilmanvaihto ja hyttyskarkote. Paljun pohja estää kosteuden ja lian pääsyn sisään. Sisätaskut erilaisille välineille Lampunpidike retkeily- tai taskulampun ripustamiseen
    • Ylisuuri kompressiopussi yksinkertaistaa pakkaamista Erittäin vahvat 5 mm maanaulat. Laadukkaat, erittäin näkyvät neonvihreät myrskynarut. Ommeltu teltan lattia sisäpuolella puhdasta etistä varten.
    • Laadukkaat lasikuidusta valmistetut pylväät 7,9 mm yhdistettynä käytännölliseen kuminauhaan

    Art. nummer: 910465101

  • Myymälöiden varastosaldot päivittyvät useamman kerran päivässä.
    • 5-8 arkipäivän toimitusaika
    • Toimitetaan suoraan yhteistyökumppanilta
Meillä Stadiumilla on useita eri malleja, joista voit valita. Täältä löydät lisää tuotteita HIGH PEAK