-25 % sinulle jäsen tai jäseneksi liittyvä.

HIGH PEAK, 
Falcon 3, 
Detail 1

HIGH PEAK, 
Falcon 3, 
Detail 2

HIGH PEAK, 
Falcon 3, 
Detail 3

HIGH PEAK, 
Falcon 3, 
Detail 4

HIGH PEAK, 
Falcon 3, 
Detail 5

HIGH PEAK, 
Falcon 3, 
Detail 6

pesto-red

pesto-red

HIGH PEAK falcon 3

249,95

pesto-red

pesto-red

One Size
Tuotteen myy ja toimittaa High Peak FI, poissuljettu lahjakortti, alennuksista ja tarjouksista. Ostoehdot
  • Laadukas tunnelitelta, jossa on suuri varsi ja teltan lattia. Kuisti toimii oleskelutilana ja säilytystilana retkeilyvarusteille. Lattia on ommeltu tiukasti sisätelttaan ja suojaa matkatavaroita kosteudelta. Mätänevät nauhat pitävät lian ja kosteuden poissa. Sääsuojasisäänkäynti pitää sisäteltan kuivana. 2 tuloa joustavaan avaamiseen ja enemmän liikkumisvapauteen. Hyttysverkkoikkunoita, joissa on peiteläppä, voidaan käyttää sisäpuolelta optimaalisen ilmanvaihdon varmistamiseksi. 2 jatkuvaa ilmanvaihtoa tuulettavat teltan optimaalisesti kaikissa sääolosuhteissa ja niiden tulee aina olla auki. Punainen maaraita ja punaiset myrskynarut ovat selvästi näkyvissä iltahämärässä. Sisäteltta, jossa on erittäin suuri "Easy Stow Away" -sisäänkäynti. Taita vain ovi käytännölliseen, ommeltuun taskuun. Hyttysovi suojaa hyönteisiltä ja tuulettaa sisäteltan optimaalisesti. 230 cm:n lisäpituus tarjoaa lisätilaa myös pitkille ihmisille. Ulkoteltta ja sisäteltta muodostavat yksikön. Sisäteltta on jo ripustettu ja siksi nopeampi ja helpompi pystyttää. Hoitoa varten sisäteltta voidaan irrottaa milloin tahansa. Sisätaskut pitävät kaikki tärkeät asiat siisteinä. Lampun pidike retkeilylampun ripustamiseen. - Falcon 3 tarjoaa jopa 3 hengen majoituksen ja tilaa matkatavaroille. Ihanteellinen aktiiviseen retkeilyyn luonnossa.

    • Laadukas polyesteri-PU-pinnoitettu, 3 000 mm vesipatsas vedenpitävä saumatiivisteellä. Sisäteltan hengittävä polyesterikangas, erittäin kestävä, tasaisesti juokseva merkkivetoketju.
    • XL-varsi, jossa on 2 sisäänkäyntiä optimaaliseen tilankäyttöön ja enemmän liikkumisvapauteen, varsi, jossa on teltan lattia ja mätänevät nauhat, pitää lian ja kosteuden poissa, hyttysverkkoikkuna vetoketjun kannen läpällä toimimaan sisäpuolelta paremman mukavuuden ja samanaikaisen ilmanvaihdon kanssa hyttyskarkotteella, valonlähdeikkunat, 2 pysyvää ilmanvaihtoa parempaan teltan ilmastoon ja optimaaliseen ilmanvaihtoon, erittäin suuri etäisyys ulkoteltan ja sisäteltan välillä ilmankiertoa varten ja vähentää kondensoitumista, Selvästi näkyvä punainen lattianauha hämärässä, pylväsmerkinnät helpottavat rakentamista.
    • Sisäteltta on jo ripustettu yksinkertaiseen "All in One" -rakenteeseen, erittäin pitkä sisäteltta korkealle ja lisäsäilytystilalle, kylpyammeen lattia estää kosteuden ja lian tunkeutumisen, pariovi, jossa on koko pinnan hyttysverkko sisäänkäynti mukavuuden parantamiseksi ja samanaikainen ilmanvaihto hyttyskarkotteen kanssa, Easy Stow Away -ovijärjestelmä välttää ovien ärsyttävän rullaamisen, ovi laitetaan yksinkertaisesti taskuun, Sisätaskut erilaisille välineille Lampunpidike retkeily- tai taskulampun ripustamiseen.
    • Vetoketjun tavarasäkki. Laadukkaat, hyvin näkyvät myrskynarut. Ommeltu teltan lattia sisäpuolella puhdasta etistä varten.
    • Laadukkaat lasikuidusta valmistetut pylväät 8,5 mm yhdistettynä käytännölliseen kuminauhaan

    Art. nummer: 910489101

  • Myymälöiden varastosaldot päivittyvät useamman kerran päivässä.
    • 5-8 arkipäivän toimitusaika
    • Toimitetaan suoraan yhteistyökumppanilta
Meillä Stadiumilla on useita eri malleja, joista voit valita. Täältä löydät lisää tuotteita HIGH PEAK