–20 % mailapeleistä. Koskee myös jo alennettuja hintoja.

Tarjous koskee kaikkia hintoja Stadium-myymälöissä ja verkkokaupassa stadium.fi 17.10.2022 asti. Ei koske seuratuotteita tai suoraan yhteistyökumppaneilta toimitettavia tuotteita eikä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Ei voimassa Stadium Outlet -myymälöissä tai stadiumoutlet.fi. Alennus lasketaan kassalla.

Alennus päättyy: 2022-10-17

–20 % mailapeleistä. Koskee myös jo alennettuja hintoja. Ehdot

Täällä voit ostaa retkiluistimet verkkokaupastamme. Retkiluisteluvalikoimamme sisältää retkiluistimia, siteitä ja monoja naisille ja miehille. Täältä löydät retkiluisteluun myös sauvat, luistinsuojat ja polvisuojat sekä turvavarusteet, kuten heittoliinat ja jäänaskalit.

Hiljaisuus, auringonpaiste, peilikirkas jää, termoksellinen tuoretta kahvia repussa. Ja tietysti pari kaveria seurana ja jäänaskalit kaulan ympärillä. Luisteleminen kiiltävällä ja kostealla jäällä auringonpaisteessa on mahtavaa. Jotta se olisi mahdollista, tänne on koottu kaikki retkiluisteluun tarvittavat varusteet. Osta retkiluistimet, siteet ja monot naisille ja miehille verkkokaupastamme. Täältä löydät myös elintärkeät tarvikkeet, kuten heittoliinat ja jäänaskalit. Lisäksi löydät retkiluistinten sauvat, luistinsuojat ja polvisuojat, jotka täydentävät varustuksen.