–30 % merkeiltä Everest, SOC, Race Marine, Revolution & Warp.

* Tarjous koskee normaalihintaisia tuotteita Stadium-myymälöissä ja verkkokaupassa stadium.fi 5.4.2023 asti, kun ostat vähintään kaksi tarjoukseen kuuluvaa tuotetta. Ei koske seuratuotteita tai suoraan yhteistyökumppaneilta toimitettavia tuotteita eikä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Ei voimassa Stadium Outlet -myymälöissä tai stadiumoutlet.fi. Alennus lasketaan kassalla.

Alennus päättyy: 05-04-2023

–30 % merkeiltä Everest, SOC, Race Marine, Revolution & Warp. Ehdot
Kengät, monot tai retkimonot – nimityksestä riippumatta löydät valikoimastamme kengät retkiluisteluun. Valikoimamme sisältää sekä naisten että miesten kokoja!
Miksi näet nämä tuotteet ensimmäisenä?
Tutustu tuotelajitteluumme ja siihen, miten tuotteet luokitellaan
Lue lisää
Miksi näet nämä tuotteet ensimmäisenä?
Tutustu tuotelajitteluumme ja siihen, miten tuotteet luokitellaan
Lue lisää
357583101102 ALPINA OUTLANDER EVE  Standard Small1x1
Pakettihinta 299,- €
199,-
357582101101 ALPINA OUTLANDER  Standard Small1x1
Pakettihinta 299,- €
199,-
Retkiluistelun onnistuminen edellyttää kauniin sään ja hyvän jään lisäksi mukavia kenkiä eli monoja. Tänne on koottu monomallimme, jotta voit retkiluistelijana ostaa ne helposti netistä. Siteestä riippuen retkiluistimilla voi luistella sekä vaelluskengissä että retkimonoissa. Retkiluistinmallimme toimivat molempien kenkien kanssa, jotta sinulla olisi parhaat mahdollisuudet löytää juuri omille jaloillesi sopivat kengät. Mono- ja varsikenkävalikoimamme sisältää sekä naisten että miesten kokoja.