Jopa –50 % valituista talvituotteista.

Tarjous koskee valikoituja tuotteita Stadium-myymälöissä ja verkkokaupassa stadium.fi 5.12.2022 asti. Hinnat on merkitty tuotteisiin. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Ei voimassa Stadium Outlet -myymälöissä tai stadiumoutlet.fi.

Alennus päättyy: 2022-12-05

Jopa –50 % valituista talvituotteista. Ehdot
Osta salibandymaalivahdin varusteet netistä. Löydät täältä polvisuojat, kypärät, paidat ja housut naisille, miehille ja lapsille merkeiltä Salming ja Fatpipe.
3 tuotetta
Salibandymaalivahti on kaikkien muiden lajien maalivahtien tapaan alttiissa asemassa. Suojavaatteiden ansiosta maalivahti voi keskittyä peliin huolehtimatta siitä, kuinka kovalta seuraava vetolaukaus tuntuu kropassa. Täältä voit ostaa kaikki salibandymaalivahdin tarvitsemat suojavarusteet. Valikoimamme maalivahdin paidoissa on lyhythihaisia ja pitkähihaisia malleja sekä suojaavilla toppauksilla että ilman. Valikoimasta löydät myös maalivahdin housut, alasuojat, polvisuojat ja kyynärsuojat sekä maalivahdin hanskat, joilla saa hyvän otteen pallosta. Tarvitset myös hyvän kypärän. Maalivahdin kypärän pitää olla kevyt ja istua mukavasti päässä. Siinä pitää olla ristikko, joka suojaa silmiä ja tarjoaa silti maksimaalisen näkökentän. Valikoimamme maalivahdin suojat sopivat sekä lapsille että aikuisille.