–25 % takeista. Myös kevään uutuuksista!

*Tarjous koskee normaalihintaisia tuotteita verkkokaupassa stadium.fi 23.3.2023 asti. Ei koske seuratuotteita tai suoraan yhteistyökumppaneilta toimitettavia tuotteita eikä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Ei voimassa Stadium Outlet -myymälöissä tai stadiumoutlet.fi. Alennus lasketaan kassalla.

Alennus päättyy: 23-03-2023

–25 % takeista. Myös kevään uutuuksista! Ehdot
Täältä voit ostaa lisälavan salibandymailaasi. Valikoima sisältää salibandylapoja tuotemerkeiltä Salming, Fatpipe ja Unihoc.
Miksi näet nämä tuotteet ensimmäisenä?
Tutustu tuotelajitteluumme ja siihen, miten tuotteet luokitellaan
Lue lisää
Miksi näet nämä tuotteet ensimmäisenä?
Tutustu tuotelajitteluumme ja siihen, miten tuotteet luokitellaan
Lue lisää
Osta lisälapa salibandymailaasi netistä. Valikoimassamme on eri jäykkyyksillä varustettuja salibandylapoja sekä oikea- että vasenkätisille. Lavan käyristys riippuu pelityylistäsi, siitä, oletko lähinnä maalin- vai pelintekijä. Lavan ominaisuudet vaikuttavat koko mailan tuntumaan. Salibandymailan lavan vaihtaminen on helppoa, joten voit kokeilla, mikä lapa sopii pelityyliisi parhaiten. Lisäksi voit aina käyristää lapaa, jotta vetolaukaukset, syötöt ja pallon vastaanotot sujuvat juuri niin kuin haluat. Valikoimamme salibandylavat tulevat tuotemerkeiltä Salming, Unihoc ja Fatpipe.