Juuri nyt! Kesän uutuuksia ja paljon muuta! Osta

Trendikkäät talvitakit

Lämmin, käytännöllinen ja samalla trendikäs! Esittelemme kuusi takkia talven kylmyyteen.

Lumiset kadut ja alhaiset lämpötilat tarkoittavat, että on korkea aika katsastaa kauden takkivalikoima! Talvitakki on yksi talven tärkeimpiä hankintoja, joten valitse malli, joka miellyttää sekä tyyliltään että toiminnoiltaan.

Talven takkitrendit:

1. Parka!
Aina ajankohtainen, aina muodissa. Parkatakin tyylikäs siluetti ja toimivuus tekevät siitä ajattoman klassikon ja monipuolisen suosikin, jota voi käyttää vuodesta toiseen.


2. Untuva!
Lyhyt untuvatakki on osuva valinta tällä kaudella. Pintansa pitävä retrotyyli jättää jälkensä myös talven untuvatakkiin – mitä kuohkeampi, sen parempi!

3. Metallinhohtoinen!
Loista talven pimeydessä metallinhohtoisella takilla. Hohtava metallisävy voi pelastaa minkä talviasun tahansa.

Seuraavassa on poimintoja talven trendikkäistä takeista!
PEAK PERFORMANCE, M AIRFIELD JKT

Retro suosikki! Trendikäs untuvatakki, jossa on väljähkö istuvuus ja pintamateriaali kierrätettyä polyesteriä. Takissa on vetoketjulliset taskut, säädettävä huppu ja ribbiresori hihansuissa. Täydellinen sekä kävelylenkille että kaupungille!
SVEA, W MONIQUE JACKET

Myötäilevä malli! Pitkä toppatakki, joka istuu yksilöllisesti vyötärön ja kauluksen kiristysnyörin avulla. Pisteenä i:n päällä huppu tekoturkisreunuksella!
J LINDEBERG, W RADIATOR JACKET

Käytännöllinen ja tyylikäs! Untuvatakki tuulta- ja vettähylkivää materiaalia. Käytännöllinen huppu ja kaksisuuntainen vetoketju. Lisäksi useita vetoketjullisia taskuja.
MOUNTAIN WORKS, M CITY STRATO DWN JKT

Säänkestävä ja lämmin! Vaihtelevilta sääolosuhteilta suojaava lämmin untuvatakki, jossa vahvistettu pintamateriaali hartioissa, helmassa ja hupussa. Tuulta- ja vettähylkivä materiaali ja lämmin untuvatäyte. Täydellinen talven lumisilla kaupunkikävelyillä!
ADIDAS, M XPLORIC PARKA

Klassinen suosikki! Huonolta säältä suojaava parkatakki, jossa on lämmin ja eristävä polyesteritäyte. Takissa on myös säädettävät hihansuut ja käytännöllinen huppu, jossa on irrotettava tekoturkis.
RÖHNISCH, W LIGHT DOWN JACKET

Käytännöllinen metallinhohtoinen takki! Kevyt untuvatakki, jossa on tuulta- ja vettähylkivä pintamateriaali. Käytä erikseen viileinä syyspäivinä tai välikerroksena kuoritakin alla kylmässä talvisäässä. Takki pakkautuu helposti laukkuun – rullaa kasaan ja laita mukana tulevaan pussiin. Kätevää!