–15 % elektroniikasta.

Tarjous koskee normaalihintaisia tuotteita verkkokaupassa stadium.fi 4.2.2023 asti. Ei koske seuratuotteita tai suoraan yhteistyökumppaneilta toimitettavia tuotteita eikä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Ei voimassa Stadium Outlet -myymälöissä tai stadiumoutlet.fi. Alennus lasketaan kassalla.

Alennus päättyy: 2023-02-04

–15 % elektroniikasta. Ehdot

Täällä voit ostaa juoksukengät helposti verkkokaupasta. Valikoimassa on kenkiä, jotka soveltuvat juoksuun sekä metsässä ja maastossa että asfaltilla. Lajinasi voi olla polkujuoksu, triatlon, talvijuoksu tai paljasjalkajuoksu – meiltä löydät kengät kaikkiin juoksutyyleihin ja kaikille juoksuaskelille, niin pronatoiville kuin neutraaleille. Valikoimamme sisältää kenkiä niille, jotka harjoittelevat pitkää kisaa varten, sekä niille, jotka kuntoilevat ja etsivät yksinkertaisempia juoksukenkiä. Voit ostaa juoksukengät helposti verkkokaupastamme – riippumatta siitä, etsitkö hyvännäköisiä ja trendikkäitä kenkiä vai panostatko teknisiin ominaisuuksiin, kuten iskunvaimennukseen, ilmanvaihtoon tai vakauteen. Valikoimamme sisältää erihintaisia juoksukenkiä tunnetuilta merkeiltä, kuten Nike, Adidas, Asics, Puma, Salomon, Reebok, New Balance ja Icebug.

412 tuotetta
357766104102 NIKE W REVOLUTION 6  Standard Small1x1
Alkaen  74,99
357766101102 NIKE W REVOLUTION 6  Standard Small1x1
Alkaen  74,99
352422101102 NIKE W FREE RUN 5.0  Standard Small1x1
Alkaen  134,-
357766110102 NIKE W REVOLUTION 6  Standard Small1x1
Alkaen  74,99
357766109102 NIKE W REVOLUTION 6  Standard Small1x1
Alkaen  74,99
357766108102 NIKE W REVOLUTION 6  Standard Small1x1
Alkaen  74,99
High five!

Kaikki on ladattu.

412,00

Kuinka kauan juoksukenkäpari kestää käytössä? Vastaus riippuu tietysti kengistä ja juoksijasta. Usein sanotaan, että kenkien elinkaari on yhteensä 1200–1500 kilometriä tai 1,5–2 vuotta. Tämän jälkeen juoksukengät menettävät iskunvaimennuksensa ja vakautensa. Kuluneet juoksukengät voivat tuntua mukavilta päällä, mutta ne rasittavat kehoa. Muista myös, että kengät ikääntyvät, vaikkei niitä käyttäisikään: niiden materiaali kuivuu ja hajoaa, mikä tekee kengistä kankeammat. Hyvä vinkki voi olla kirjoittaa merkkauskynällä kenkiin ostopäivä muistuttamaan, milloin viimeistään olisi aika hankkia uusi pari.

Kenkien käyttöikää voi pidentää hyvällä huollolla. Huuhtele ja pyyhi liinalla sora ja lika pois kengistä jokaisen lenkin jälkeen – näin sekä päällinen että pohjat säilyvät hyvänä pidempään. Suihkuta kengät aina välillä tekstiilinpuhdistusaineella. Älä kuitenkaan ikinä pese juoksukenkiä pesukoneessa, sillä liimaukset voivat vaurioitua ja kengät menettää näin istuvuutensa. Lenkin jälkeen kannattaa ottaa sisäpohja ulos kengästä ja antaa kenkien hengittää, jolloin ei-toivotut hajut pysyvät helpommin poissa. Muistathan myös pitää varpaankyntesi lyhyinä, jotta juokseminen olisi mukavampaa ja kenkien varvasosa kuluisi vähemmän.

Käytä juostessa aina juoksusukkia, joiden tekninen materiaali hengittää sekä pitää jalat kuivina ja viileinä. Tavalliset puuvillasukat sen sijaan imevät kosteuden itseensä, jolloin ne menevät helposti ryppyyn ja aiheuttavat hankausta. Juoksusukissa on anatominen muotoilu, joten ne eivät rypisty käytössä. Niissä on myös vahvikkeet kantapäässä ja pehmusteiden alla, eli korkean kulutuksen ja hankauksen kohdissa. Kannattaa ostaa useampi pari juoksusukkia ja vaihtaa niitä usein, jotta juoksukengät säilyisivät freeseinä pidempään.

Muista aina avata kenkien nauhat, kun olet palannut lenkiltä. Juoksukenkien laittaminen jalkaan ja riisuminen kuluttaa niitä huomattavasti. Kannattaa ostaa kaksi erilaista paria juoksukenkiä ja vaihdella niitä: yhdet vakaammat ja vaimennetummat pidemmille matkoille ja kestävyysjuoksuun, ja yhdet kevyemmät ja vähemmän vaimennetut intervalliharjoitteluun ja kilpailuihin. Vaihtelu virkistää myös juoksuharjoittelussa ja pidentää kengän käyttöikää. Muistathan kuitenkin aina juosta uusilla kengillä 4–5 kertaa, ennen kuin suuntaat niillä pidemmälle lenkille. Näin kenkiin ehtii tutustumaan rauhassa ja riski hiertymiin on pienempi.