–20 % lastenvaatteista & lasten kengistä.

Tarjous koskee normaalihintaisia tuotteita Stadium-myymälöissä ja verkkokaupassa stadium.fi 15.8.2022 asti. Ei koske elektroniikkaa, seuratuotteita tai suoraan yhteistyökumppaneilta toimitettavia tuotteita eikä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Ei voimassa Stadium Outlet -myymälöissä tai stadiumoutlet.fi. Alennus lasketaan kassalla.

Alennus päättyy: 2022-08-15

–20 % lastenvaatteista & lasten kengistä. Ehdot
Täältä löydät verkkokauppamme kävelykengät naisille ja miehille esimerkiksi merkeiltä Icebug, Ecco ja Reebok. Löydät kenkiä kävelylenkeille sekä asfaltille että metsäpoluille.
Verkkokauppamme kävelykenkien valikoimassa on naisten malleja monilla erilaisilla ominaisuuksilla, jotta voisit löytää oikean kengän tutulle kävelylenkillesi asfaltille, hiekalle ja metsään ja maastoon. Etsitkö vaimennettua kävelykenkää, jossa on pitävät nastat? Vai onko hengittävyys tärkein ominaisuus? Kävelykenkien valikoimamme sisältää isoja merkkejä, kuten Reebok, Ecco, Everest ja Icebug. Valikoimasta löydät malleja erilaisilla ominaisuuksilla ja sekä vaimentavilla että hengittävillä tekniikoilla. Valikoimamme sisältää myös vettähylkiviä malleja, jotka sopivat erinomaisesti kosteaan ympäristöön, sekä vahvemman suojan tarjoavia vedenpitäviä GORE-TEX-kävelykenkiä.