Stadium Oy toimittaa ainoastaan Suomen rajojen sisällä, ei kuitenkaan Ahvenanmaalle. Saat sähköpostilla tiedon, kun paketti lähetetään varastoltamme. Sähköpostissa olevan linkin/lähetystunnuksen avulla voit seurata, milloin paketti on noudettavissa toimipaikasta tai toimitetaan kotiisi.

Toimitusehdot alla koskevat tuotteita, joiden toimittaja on Stadium. Suoraan yhteistyökumppaneiltamme toimitettavien tuotteiden toimitusehdot löydät TÄÄLTÄ. Jos et ole varma tuotteidesi toimittajasta, näet sen tilausvahvistuksestasi.


Stadium-myymälä

• Toimitus Stadium-myymälään
Toimitus 2-4 arkipäivää, pohjoinen Suomi 2-6 arkipäivää
Aina ilmainen palautus myymälään*

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun paketti lähetetään varastoltamme, sekä tekstiviestin, kun tilaus on noudettavissa myymälästä. Noudon yhteydessä tulee esittää tilausnumero sekä voimassa oleva henkilöllisyystodistus. Mikäli paketin noutaa joku muu kuin itse tilaaja, tulee noutajan esittää avoin valtakirja voimassa olevan henkilöllisyystodistuksen lisäksi. Tilauksen toimitus Stadium-myymälään on maksuton. Säilytysaika Stadium- myymälässä on 7 vuorokautta.

*Ehdot koskevat Stadiumin toimittamia tuotteita. Ehdot eivät koske yhteistyökumppaneidemme toimittamia tuotteita.

PostNord Palvelupiste (MyPack Collect)

• Toimitus PostNordin toimipisteeseen
Toimitus 2-4 arkipäivää, pohjoinen Suomi 2-6 arkipäivää
• Toimitusmaksu 5,90€. Vähintään 49€ tilauksissa toimitus ilmainen.

Paketti toimitetaan Postnordin noutopisteeseen. Tilaajalle lähetetään tekstiviesti, kun paketti on noudettavissa Postnordin noutopisteestä. Lähetystä noudettaessa tulee esittää voimassa oleva henkilöllisyystodistus ja tekstiviestilähetys. Toimitusmaksu Postnordin toimipisteeseen on 5,90€. Vähintään 49€ tilauksissa toimitus on ilmainen. Säilytysaika postitoimipisteellä on 7 vuorokautta.

PostNord Pakettiautomaatti (MyPack Collect)

• Toimitus PostNordin toimipisteeseen
Toimitus 2-4 arkipäivää, pohjoinen Suomi 2-6 arkipäivää
• Toimitusmaksu 5,90€. Vähintään 49€ tilauksissa toimitus ilmainen.

Pakettisi toimitetaan PostNordin pakettiautomaattiin. Saat tulevasta toimituksesta ilmoituksen sovelluksella, tekstiviestillä tai sähköpostitse, kun paketti on noudettavissa PostNordin pakettiautomaatista. Toimitusmaksu Postnordin toimipisteeseen on 5,90€. Vähintään 49€ tilauksissa toimitus on ilmainen.

PostNord Kotiinkuljetus (MyPack Home)

• Kotiinkuljetus arkisin klo 8-21
Toimitus 2-4 arkipäivää, pohjoinen Suomi 2-6 arkipäivää
• Toimitusmaksu 14,90€
Pyörän toimitusmaksu 19,90€

Toimitus tilausvaiheessa annettuun osoitteeseen arkisin klo 8-21. Saat lähetysilmoituksen tekstiviestillä tai sähköpostitse päivää ennen toimitusta. Lähetysilmoituksessa olevan linkin kautta voit muuttaa toimitusaikaa tai antaa valtakirjan lähetyksesi toimittamisesta ilman allekirjoitusta. Toimitusmaksu on 14,90€. Pyörän rahtikustannus 19,90€. Mikäli et ole paikanpäällä tavaran toimitushetkellä ota yhteyttä PostNordin asiakaspalveluun sopiaksesi uudesta toimituksesta. Uuden toimituksen kustannuksista sovit suoraan PostNordin kanssa.


Toimitus tai pakettiautomaattiin
• Toimitus Postin toimipisteelle tai Postin pakettiautomaattiin
Toimitus 2-4 arkipäivää, pohjoinen Suomi 4-11 arkipäivää
• Toimitusmaksu €0/€5,90
Kun paketti on saapunut Postin toimipisteelle tai pakettiautomaattiin, lähetetään siitä saapumisilmoitus tekstiviestitse tilaajan puhelinnumeroon, sähköpostiin sekä OmaPosti sovellukseen. Toimituksia säilytetään 7 vuorokautta. Toimitus on ilmainen tilauksille joiden summa ylittää 49€, muutoin toimistumaksu on 5,90€

Noutamaton paketti
Suosittelemme, että noudat tilauksesi aina, sillä veloitamme 20 euron maksun, jos se palautuu meille noutamattomana. Maksu veloitetaan sillä edellytyksellä, että Stadium on noudattanut sovittua toimitusaikaa, säilytysaikaa ja ilmoituskäytäntöä (katso näiden ehtojen kohta 5). Varmista siksi, että tilauksen yhteydessä antamasi yhteystiedot ovat oikein. Maksu vähennetään tilauksen arvosta.

Jos Stadium ei täytä jotakin yllä mainituista kriteereistä, maksua ei peritä.