–15 % elektroniikasta.

Tarjous koskee normaalihintaisia tuotteita verkkokaupassa stadium.fi 4.2.2023 asti. Ei koske seuratuotteita tai suoraan yhteistyökumppaneilta toimitettavia tuotteita eikä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Ei voimassa Stadium Outlet -myymälöissä tai stadiumoutlet.fi. Alennus lasketaan kassalla.

Alennus päättyy: 2023-02-04

–15 % elektroniikasta. Ehdot

Australialainen 2XU (lausutaan ”Two times you”) valmistaa teknisesti innovatiivisista materiaaleista treenivaatteet muun muassa juoksuun ja pyöräilyyn.

High five!

Kaikki on ladattu.

59,00

2XU perustettiin vuonna 2005, ja sen kotipaikka on Melbournessa. Valikoimalle tunnusomaista on ennen kaikkea tukea ja liikkuvuutta antavat kompressiomateriaalit, usein teknisen PWX Flex -materiaalin muodossa, sillä sen ansiosta kompressiovaatteet ovet myös nopeasti kuivuvia ja hengittäviä. Muita yleisiä ominaisuuksia 2XU:n vaatteissa ovat tehokas UV-suoja ja pahaa hajua ehkäisevä antibakteerinen käsittely. 2XU:n treenivaatteiden kaksi suosituinta sarjaa ovat Elite ja Elite MCS. Sarjat sisältävät muun muassa pitkä- ja lyhythihaisia paitoja, pohjesuojia ja pitkiä ja lyhyitä trikoita naisille ja miehille.