Pelipäivän spesiaali! –25 % sinivalkoisista fanituotteista

Tarjous koskee normaalihintaisia tuotteita Stadium-myymälöissä ja verkkokaupassa stadium.fi 11.7.2021 asti. Ei koske elektroniikkaa, seuratuotteita tai suoraan yhteistyökumppaneilta toimitettavia tuotteita. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Ei voimassa Stadium Outlet -myymälöissä tai stadiumoutlet.fi. Alennus lasketaan kassalla.

Alennus päättyy: 2021-07-11

Pelipäivän spesiaali! –25 % sinivalkoisista fanituotteista Ehdot
Menettelyohjeet

Menettelyohjeet (Code of Conduct)

Pohjoismaiden suurimpiin kuuluvana urheiluketjuna meillä on vastuu siitä, että myymämme tuotteet on valmistettu inhimillisissä olosuhteissa ja sisältävät materiaaleja, jotka eivät vaikuta kielteisesti yhteiskuntaamme. Tämä koskee sekä omia tuotemerkkejämme että ulkoisten tavarantoimittajien merkkejä. Koska Stadium on urheiluun suuntautunut yritys, on helppo tehdä rinnastuksia urheilun maailmaan: haluamme noudattaa sääntöjä ja pelata puhdasta peliä. Sitä vaadimme myös yhteistyökumppaneiltamme.

Meillä on nykyisin tuotantoa useissa maissa: Kiinassa, Bangladeshissa, Indonesiassa, Pakistanissa, Bulgariassa, Vietnamissa, Kambodžassa, Italiassa, Puolassa, Portugalissa, Espanjassa, Ruotsissa, Taiwanissa, Thaimaassa ja Turkissa.

Tavarantoimittajien menettelyohje
(Supplier Code of Conduct)


Meidän vastuullamme on varmistaa, että tuotteet joita myymme, valmistetaan asianmukaisissa olosuhteissa ja että ne eivät sisällä ympäristölle haitallisia materiaaleja. Kaikkien toimittajiemme tulee seurata menettelyohjeitamme tavarantoimittajille ja seuraamme luonnollisesti EU:n lakivaatimuksia ja suuntaviivoja ympäristöä, tuoteturvallisuutta ja kemikaaleja koskien. Työstäessämme vuoden 2016/2017 raporttia ja läpikäydessämme työtä, jota teemme tuotantoketjussa päästäksemme vuodelle 2030 asettamiimme tavoitteisiin, havaitsimme jonkin verran haasteita Stadiumin pitkäaikaisissa sopimuksissa. Tähän liittyen olemme päivittäneet menettelyohjeemme (Supplier Code of Conduct) kaikille ulkopuolisille toimittajillemme, myös niille, jotka eivät valmista tuotteita myyntiin. Tämä menettelyohje pohjautuu kymmeneen periaatteeseen YK:n Global Compact -aloitteesta ja sen pohjalla oleviin kansainvälisiin sopimuksiin ja sääntöihin.


Lue menettelyohjeemme (Code of Conduct) täältä