-25 % sinulle jäsen tai jäseneksi liittyvä.

Stadium Connect – enemmän näkyvyyttä ja lisää myyntiä

Haluatteko lisää näkyvyyttä? Tavoittaa tehokkaammin aktiiviset, urheilusta ja sporttimuodista kiinnostuneet asiakkaat? Ryhtykää kumppaniksemme ja myykää tuotteitanne Stadiumin kanavien kautta – toimittaen tuotteet kuitenkin suoraan omasta varastostanne. Kumppanina integroitte tuotteenne Stadiumin alustalle mutta hallitsette täysin, mitä verkkosivulla nähdään, milloin ja millä hinnalla. Stadium huolehtii asiakaspalvelusta ja maksuista. Yhdessä Stadiumin kanssa voitte kasvattaa myyntiänne sekä auttaa asiakasta löytämään lisää tuotteita Stadiumilta ja elämään aktiivista elämää.

Edut kumppaneille:


Aktiivinen asiakas näkee tuotteenne oikeassa kontekstissa.

Tuotteidenne ja hintojen täysi hallinta.

Mahdollisuus näyttää koko valikoimanne tai valikoituna osia valikoimastanne.

Stadium Connectiin kuuluminen on antanut meille täyden hallinnan myynnistä ja tuotevalikoimastamme Stadiumilla. Tämä on pitkällä aikavälillä tuonut meille upean myynnin kasvun. Odotamme tulevia kausia suurella ilolla ja suurilla odotuksilla."

Martin Lannér - Omistaja, Surfskjulet
”Stadium Connectin kautta voimme tarjota kuluttajille laajemman valikoiman Casall-tuotteita luovalla konseptilla. Stadium edustaa uskottavuutta ja Connect-konsepti edustaa vahvaa kasvupotentiaalia.”

Peter Eldevall - Head of Sales, Casall Sports

Kuinka se toimii?

Miten käynnistämme tuotteidemme myynnin Stadiumilla?

Lähetä sähköpostia osoitteeseen stadium.connect@stadium.com, niin otamme yhteyttä ja voimme aloittaa yhteistyön mahdollisimman pian.

Miten saamme yhteyden Stadiumin järjestelmään?

On olemassa useita eri tapoja integroida tuotteenne Stadiumille. Kaikkea manuaalisesta tekemisestä täysin automatisoidun ratkaisun luomiseen Stadiumin ja teidän järjestelmänne välille.

Mitä tapahtuu, kun tuotteet loppuvat varastosta?

Tuotteet ovat näkyvissä ja myynnissä vain niin kauan kuin Stadiumin järjestelmässä on varastosaldoa. Te myyjänä säädätte ja päivitätte varastosaldoa – manuaalisesti tai automaattisesti Stadium-integroinnin kautta.

Miten saamme maksut?

Tilitykset suoritetaan myyjäosapuolille kahdesti kuukaudessa sen jälkeen, kun Stadium on vähentänyt sovitun välityspalkkion tilauksen arvosta. Kolmas osapuoli hoitaa koko maksutapahtuman, joten te voitte keskittyä myyntiin ja tuotevalikoimaan.

Kuka lähettää tuotteen asiakkaalle?

Olette myyjänä vastuussa siitä, että tilaus toimitetaan teidän varastostanne suoraan asiakkaalle ja käsittelette myös mahdolliset palautukset ja reklamaatiot.