Osta 2 kengät, saat –50 % edullisemmasta parista.

*Tarjous koskee kaikkia hintoja Stadium-myymälöissä ja verkkokaupassa stadium.fi 30.3.2023 asti. Ei koske seuratuotteita tai suoraan yhteistyökumppaneilta toimitettavia tuotteita. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Ei voimassa Stadium Outlet -myymälöissä tai stadiumoutlet.fi. Alennus lasketaan kassalla.

Alennus päättyy: 30-03-2023

Osta 2 kengät, saat –50 % edullisemmasta parista. Ehdot
Teltta, makuupussi, sadetakki, vaelluskengät vai hieno reppu? Täällä voit ostaa varusteet netistä kaikkiin seikkailuihin, niin isoihin kuin pieniinkin.
Miksi näet nämä tuotteet ensimmäisenä?
Tutustu tuotelajitteluumme ja siihen, miten tuotteet luokitellaan
Lue lisää
Miksi näet nämä tuotteet ensimmäisenä?
Tutustu tuotelajitteluumme ja siihen, miten tuotteet luokitellaan
Lue lisää
High five!

Kaikki on ladattu.

2 466,00
Tunturivaellus, reppumatka Aasiassa, pari päivää festareilla vai päiväretki metsässä tai saaristossa? Verkkokaupastamme voit ostaa kaikkeen ulkoiluun ja matkustukseen tarvittavat varusteet. Valikoimamme sisältää paljon erilaisia naisten, miesten ja lasten vaatteita, jotka suojaavat sateelta ja tuulelta ja antavat kehon hengittää. Sadetakki, kuoritakki, vaellushousut ja alusasut ovat vain muutamia esimerkkejä. Varusteet on helppo pakata vaellusreppuun, päiväreppuun, kiristyshihnoilla varustettuun laukkuun tai vetolaukkuun. Löydät meiltä luonnollisesti myös paljon erilaisia makuupussi- ja telttamalleja sekä erilaisia tarvikkeita, kuten makuualustoja, otsalamppuja, GoPro-kameroita, termosmukeja ja erilaisia heijastimia.