Days
Hours
Minutes
Seconds
Black Friday
Black Friday
Nyt voit tehdä upeita löytöjä – Black Friday 2023! Uskomattomia alennuksia kaikista tuoteryhmistä aina hiihtovarusteista tennareihin! Black Friday 16. marraskuuta on yksi iso ja upea hintajuhla, josta löydät supertarjouksia muun muassa lumilautailuvaatteista, laskettelutakeista, tennareista sekä paljon muuta!

Black Friday Suomi – vuoden paras ostojuhla

Löydä uusi lumilauta unelmahintaan, tee löytöjä talvitakeista, urheilukelloista, lasketteluvaatteista… Täytämme uusia tuotteita jatkuvasti, koko päivän ajan, joten kannattaa vierailla sporttisivuilla stadium.fi ja Stadium-myymälöissä katsomassa lisää tarjouksia. Parasta on, että voit tehdä uusia löytöjä joka hetki!

Black Friday on alennuksia koko päivän

Monet panostavat heräämällä kukonlaulun aikaan ja ovat ovella myymälöiden avatessa. Mutta Stadiumilla Black Friday on myös sinulle, joka mielelläsi nukut pitkään tai olet aamulla muissa puuhissa. Tämä on parasta Black Fridayssä – uusia tarjouksia täydennetään koko ajan, joten kaikilla on mahdollisuus upeisiin löytöihin.

Black Week 2023

Meillä on tietysti Stadiumilla myös Black Week 2023. 16. marraskuuta alkaen jokainen päivä on perjantai! Löytöjä joka ikinen päivä, supertarjouksia ja kiinnostavia uusia aletuotteita. Sitä seuraakin heti Cyber Monday, joten koko syksy tulee olemaan suurta alejuhlaa.

Mikä Black Fridayssä on mustaa?

Tapahtuman nimellä on dramaattinen kaiku. Todellisuudessa Black Fridayn rauhanomainen perinne on alkujaan USA:sta. Se on vakiinnuttanut itsensä uskomattoman nopeasti etenkin Euroopan maissa, joissa verkkokauppa on kasvanut nopeasti. Alun perin päivä toimi lähtölaukauksena joulukaupalle USA:ssa ja Black Fridaystä onkin helppo tehdä hyviä löytöjä pukinkonttiin.

On vaikea sanoa mitä ”mustalla” varsinaisesti tarkoitetaan. Voiko se symboloida kaupan alan alkuvuoden kirjanpidon ankeiden punaisten miinusmerkkien muuttumista loppuvuoden ilahduttaviksi mustiksi luvuiksi? Vai kuvastaako se liikennekaaosta myymälöiden ulkopuolella? Vai jotain ihan muuta? Eipä sillä ole väliä, sillä Black Fridaystä on tullut jättimäinen, kansainvälinen ostospäivä, täynnä upeita tarjouksia niin verkkokaupoissa kuin fyysisissä myymälöissäkin. Eikä vähiten Stadiumilla! Tervetuloa siis Stadiumille kokemaan Black Friday 2023!