re:activate – kohti kestävämpää ja oikeudenmukaisempaa maailmaa

re:activate-projektin avulla käytetyt tuotteet saavat uuden elämän päätyen heille, jotka tarvitsevat niitä kaikkein eniten.

Älä heitä pois

Yhdessä Human Bridgen kanssa haluamme antaa uuden elämän tuotteille, joita asiakkaamme eivät enää tarvitse. re:activate -keräyslaatikoihin otamme vastaan urheilutuotteita ja -tekstiilejä, niiden kunnosta riippumatta, ja toimitamme ne eteenpäin tarvitseville.

Jätä itsellesi tarpeettomat tekstiilit ja urheiluvarusteet keräyslaatikoihin, jotka löydät kaikista Stadium-myymälöistä.

Näin annat jollekin toiselle mahdollisuuden parempaan elämään säästäen samalla maapalloa.Kaikki kerätyt tuotteet lähetetään joko käyttöön tai kierrätykseen.

re:activate on kerännyt yhteensä yli 150 000 takkia, tennaria ja jalkapallokenkää. Kerätyt tavarat on toimitettu niitä tarvitseville muun muassa Romaniaan, Irakiin, Ukraina, Syyriaan ja Etelä-Afrikkaan.

re:activate lukuina

131 167 kiloa tekstiilijätettä kierrätettiin myymälöiden re:activate-keräysten kautta yhdessä Human Bridgen kanssa.

Tietoa Human Bridgesta

Human Bridge on ruotsalainen avustusjärjestö, jonka pääasiallisena tavoitteena on toimittaa lääketieteellisiä laitteita ja tarvikkeita tukea tarvitseviin maihin. Laitteet ovat pääasiassa käytettyjä ja saadaan Ruotsin terveydenhuollosta. Human Bridge kunnostaa ja huoltaa laitteet ennen niiden toimittamista eteenpäin. Järjestö tukee vaate- ja perushyödykelahjoituksin myös ihmisiä, joita on kohdannut humanitaarinen kriisi. Apua toimitetaan noin kahteenkymmeneen maahan. Lue lisää Human Bridge hotista.