Juuri nyt! –20 % kengistä

Tarjous koskee normaalihintaisia tuotteita verkkokaupassa stadium.fi 25.7.2021 asti. Ei koske seuratuotteita tai suoraan yhteistyökumppaneilta toimitettavia tuotteita eikä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Ei voimassa Stadium Outlet -myymälöissä tai stadiumoutlet.fi. Alennus lasketaan kassalla.

Alennus päättyy: 2021-07-25

Juuri nyt! –20 % kengistä Ehdot
Kuluttajansuojalain mukaan kuluttajalla on oikeus palauttaa tuotteet ilman erityistä syytä 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Stadium tarjoaa asiakkaille kuitenkin pidennetyn 365 päivän palautus- ja vaihto-oikeuden. Sinulla on oikeus avata pakkaus veloituksetta ja tarkistaa, että tuote toimii. Peruutusoikeus ei koske muokattuja tuotteita, esim. suksia ja lumilautoja joihin on asennettu siteet, eikä käytettyjä tuotteita.Palautus Stadium-myymälässä (ei Outlet)
Sivustolta stadium.fi ostetut käyttämättömät tuotteet voi palauttaa tai vaihtaa missä tahansa Stadium-myymälässä (ei Outlet-myymälässä). Palautus tai vaihto Stadium-myymälässä on maksutonta. Tuote voidaan vaihtaa mikäli tuote on käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa. Palautukseen Stadium-myymälässä tarvitaan sähköpostitse saamasi digitaalinen verkkokuitti. Laskulle tehtyjen tilausten kohdalla myymälässä tehdään palautus laskulle.

Palautus Postnordin/Matkahuollon toimipisteessä
Varastollemme tehtävät palautukset lähetetään Postnordin/Matkahuollon toimipisteestä. Varastolle tehtävän palautuksen yhteydessä käytetään etukäteen maksettua palautusrahtikirjaa, ja pakettiin liitetään täytetty palautuslomake. Nämä löytyvät toimitetusta lähetyksestä. Jos ne puuttuvat tai olet hukannut ne, ota yhteyttä Stadiumin asiakaspalveluun, niin lähetämme uudet. Paketti tulee pakata hyvin. Tuotteen alkuperäispakkaus (esim. kenkälaatikko) on osa myytävää tuotetta, joten huomioithan, että tuotteen alkuperäispakkaukseen ei saa liimata mitään, jotta palautusoikeus ei raukea.

Kotiinkuljetus
Kun haluat palauttaa kotiin toimitettuja tuotteita, ota yhteyttä Stadiumin asiakastukeen numerossa 075-325 2200 tai sähköpostitse info.fi@stadium.fi.

Varastollemme tehtävät palautukset lähetetään Postnordin/Matkahuollon toimipisteestä. Varastolle tehtävän palautuksen yhteydessä käytetään etukäteen maksettua palautusrahtikirjaa, ja pakettiin liitetään täytetty palautuslomake. Nämä löytyvät toimitetusta lähetyksestä. Jos ne puuttuvat tai olet hukannut ne, ota yhteyttä Stadiumin asiakaspalveluun, niin lähetämme uudet. Paketti tulee pakata hyvin. Tuotteen alkuperäispakkaus (esim. kenkälaatikko) on osa myytävää tuotetta, joten huomioithan, että tuotteen alkuperäispakkaukseen ei saa liimata mitään, jotta palautusoikeus ei raukea.

Yhteistyökumppani tuotteet

Mikäli olet tilannut jonkin yhteistyökumppaniemme lähettämän tuotteen ja haluat tehdä palautuksen, käytä paketin mukana toimitettua palautusrahtikirjaa. Sinun ei tarvitse täyttää palautus- ja reklamaatiolomaketta. Palautuksesta ei veloiteta maksua, ja hyvitys suoritetaan tilauksessa käytetyllä maksutavalla. Mikäli tilauksestasi puuttuu palautusrahtikirja olethan yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse 0753 252 200 tai sähköpostilla info.fi@stadium.fi.

Vaihto

Voit vaihtaa tuotteesi missä tahansa Stadium-myymälässä verkkokuittia vastaan (ei Outlet- myymälöissämme) edellyttäen, että tuote on lähetetty varastoltamme eikä yteistyökumppaniemme varastolta. Palauttaessasi tuotteen keskusvarastollemme on vaihdettava tuote tilattava uudelleen.

Takaisinmaksu

Stadium myymälään tai varastollemme tehdyissä palautuksissa takaisinmaksu tehdään oston yhteydessä käytetylle kortille (pankki/luotto), jos maksu on suoritettu kortilla. Jos masku on tehty verkkopankkiyhteydellä, takaisinmaksu tehdään palautuslomakkeessa ilmoittamallesi pankkitilille. Jos maksu on suoritettu osittain tai kokonaan lahjakortilla tai bonuksilla, maksetaan palautus lahjakortilla maksetusta osuudesta uutena lahjakorttina ja mahdollinen bonus palautetaan jäsenyydellesi.

Stadium Laskulla maksetut tilaukset hyvitetään suoraan Stadium laskulle. Voit maksaa vain pitämäsi tuotteiden arvon, laskutuslisän ja mahdolliset toimituskulut alkuperäisellä laskulla. Mikäli palautat koko tilauksen, voit jättää koko laskun maksamatta. Collector Bank ei tule lähettämään uutta laskua, vaan maksat pitämäsi tuotteet aina alkuperäisellä laskulla. Mikäli lasku on jo maksettu palauttaessasi tuotteita, ole yhteydessä Collectoriin rahojen saamiseksi takaisin, sillä maksusopimus on aina asiakkaan ja Collectorin välinen sopimus. Collectorin yhteystiedot p. 0931589981, sähköposti: stadium@collectorbank.fi.

Reklamaatio

Mikäli tilaamasi tuote on viallinen tai rikki tulee sinun reklamoida se mahdollisimman pian lähimmässä Stadium-myymälässä tai lähettämällä tuote takaisin varastolle. Täytetty reklamaatiolomake täytyy aina liittää mukaan. Lomakkeen voi myös tilata osoitteesta info.fi@stadium.fi. Stadium maksaa palautuskulut. Ota lähetystunnus aina talteen, sillä Stadium ei vastaa palautuksen kuljetusriskistä. Hyväksytystä reklamaatiosta tehdään rahojenpalautus samalla maksutavalla jota käytit ostohetkellä.

Kaupan peruuttamisoikeus

Noudatamme kuluttajansuojalain mukaista 14 päivän kaupan peruuttamisoikeutta. Mikäli haluat käyttää kaupan peruuttamisoikeutta täytyy sinun ilmoittaa päätöksestäsi selkeästi joko sähköpostitse tai kirjeitse 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Peruuttamisoikeus ei koske muokattuja tuotteita, esim. suksia ja lumilautoja joihin on asennettu siteet, eikä käytettyjä tuotteita.

Lähetä ilmoituksesi peruuttamispäätöksestä:

Sähköposti: info.fi@stadium.fi

Kirje:

Stadium Oy - Asiakaspalvelu
Sinimäentie 8
02630 Espoo

Mikäli käytät peruuttamisoikeuttasi maksamme kaikki veloitetut kulusi takaisin. Takaisinmaksu tehdään viipymättä, kuitenkin enintään 14 päivää siitä kun peruuttamisilmoitus kaupan purusta on meille annettu. Sinun tulee palauttaa tuote meille alla olevien vaihtoehtojen mukaisesti viipymättä tai vähintään 14 päivää sen jälkeen, kun olet ilmoittanut päätöksestäsi purkaa kauppa. Asiakas on itse vastuussa mahdollisesta tuotteen arvonalennuksesta, joka aiheutuu muusta kuin käsittelystä, joka on välttämätöntä tuotteen ominaisuuden, toiminnallisuuden ja laadun varmistamiseksi.