–25 % takeista. Myös kevään uutuuksista!

*Tarjous koskee normaalihintaisia tuotteita verkkokaupassa stadium.fi 23.3.2023 asti. Ei koske seuratuotteita tai suoraan yhteistyökumppaneilta toimitettavia tuotteita eikä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Ei voimassa Stadium Outlet -myymälöissä tai stadiumoutlet.fi. Alennus lasketaan kassalla.

Alennus päättyy: 23-03-2023

–25 % takeista. Myös kevään uutuuksista! Ehdot

Taatusti tyytyväinen!


30 päivän käyttötakuu juoksukengille

Kun olemme auttaneet sinua löytämään juoksukengät, olemme varmoja niiden sopivuudesta. Siksi saat juoksukengille käyttötakuun, jonka myötä saat mahdollisuuden kokeilla niitä käytössä. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen juoksukenkiisi, voit 30 päivän sisällä vaihtaa ne toisiin vapaavalintaisiin juoksukenkiin kuittia ja oston yhteydessä saatua allekirjoitettua takuukorttia vastaan. Takuu ei oikeuta käteiskorvaukseen, jos valitset edullisemmat juoksukengät. Jos vaihdat kalliimpaan malliin, maksat itse erotuksen. Ei voimassa verkkokaupassa stadium.fi.

365 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Meiltä saat aina 365 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Vaadimme ainoastaan, että tuote on käyttämätön, alkuperäispakkauksessaan ja että kuitti esitetään palautuksen yhteydessä. Vaihto- ja palautusoikeus koskee myös alennettuja tuotteita. Vaihto- ja palautusoikeus ei koske uima-asuja, alusvaatteita eikä asennettuja suksia.