Osta 2 kengät, saat –50 % edullisemmasta parista.

*Tarjous koskee kaikkia hintoja Stadium-myymälöissä ja verkkokaupassa stadium.fi 30.3.2023 asti. Ei koske seuratuotteita tai suoraan yhteistyökumppaneilta toimitettavia tuotteita. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Ei voimassa Stadium Outlet -myymälöissä tai stadiumoutlet.fi. Alennus lasketaan kassalla.

Alennus päättyy: 30-03-2023

Osta 2 kengät, saat –50 % edullisemmasta parista. Ehdot

Voimistelija Hellmut Röhnisch perusti Röhnischin jo vuonna 1945. Merkki valmistaa naisille suunnitellut tyylikkäät treenivaatteet ja asusteet.

Yhdessä laulaja Seinabo Seyn, PT Louise Sondlon, tanssija Johanna Sjövallin ja vaikuttaja Kajsa Schutermanin kanssa Röhnisch haluaa haastaa naiseuden normit. Näyttää, että naisten hikoilu on luonnollinen asia. Merkki voimasta ja terveydestä. Uskalla sinäkin hikoilla kuin nainen.

Miksi näet nämä tuotteet ensimmäisenä?
Tutustu tuotelajitteluumme ja siihen, miten tuotteet luokitellaan
Lue lisää
Miksi näet nämä tuotteet ensimmäisenä?
Tutustu tuotelajitteluumme ja siihen, miten tuotteet luokitellaan
Lue lisää
High five!

Kaikki on ladattu.

256,00
Röhnisch on ruotsalainen tuotemerkki, jonka ensimmäinen voimistelun Ruotsin mestari Hellmut Röhnisch, Margareta Röhnischin mies, perusti 1900-luvun puolivälissä. Myös Margareta oli voimistelija, ja hän osallistui Ruotsin joukkueessa vuoden 1936 olympialaisiin. Merkki valmisti aluksi voimisteluvälineitä, mutta valikoima laajeni myöhemmin myös voimisteluvaatteisiin. Nykyisin Röhnisch keskittyy naisten treenivaatteisiin ja tarjoaa vaatteita lajiin golf sekä harjoitteluun, johon sisältyvät myös joogavaatteet ja juoksuvaatteet. Valikoima sisältää myös syystakit ja talvitakit, alusasut, uima-asut ja asusteet. Merkki tarjoaa kaikki koot ja myös +Plus-malliston.