–15 % elektroniikasta.

Tarjous koskee normaalihintaisia tuotteita verkkokaupassa stadium.fi 4.2.2023 asti. Ei koske seuratuotteita tai suoraan yhteistyökumppaneilta toimitettavia tuotteita eikä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Ei voimassa Stadium Outlet -myymälöissä tai stadiumoutlet.fi. Alennus lasketaan kassalla.

Alennus päättyy: 2023-02-04

–15 % elektroniikasta. Ehdot

The North Face on yli 40 vuoden ajan kehittänyt ja suunnitellut varusteita seikkailijoille, jotka haluavat testata omia rajojaan. Merkin valikoimiin kuuluu muun muassa tekniset vaatteet, kengät ja varusteet.

243 tuotetta
High five!

Kaikki on ladattu.

243,00

Kaksi vaelluksen harrastajaa perusti The North Facen vuonna 1966. Kaikki alkoi San Franciscossa pienestä myymälästä ja postimyyntiyrityksestä, jotka tarjosivat varusteita vaeltajille ja kiipeilijöille. Siitä lähtien yritys on kehittänyt ja suunnitellut teknisiä vaatteita, kenkiä ja varusteita vuorikiipeilyyn ja juoksuun sekä extreme-laskettelijoille ja lumilautailijoille. The North Face toi varhain markkinoille kevyitä reppuja ja kupolitelttoja ja on valmistanut tuulen- ja vedenpitäviä GORE-TEX-vaatteita 1970-luvun lopusta lähtien. Yrityksen motto – älä koskaan lopeta tutkimista – saa yrityksen kehittämään uusia materiaaleja ja teknologioita, kuten HyVent, Thermoball ja Flashdry. Tavoitteena on tarjota urheilijoille ja seikkailijoille oikeat varusteet, jotta he pystyvät tutkimaan ja testaamaan omia rajojaan.