–15 % elektroniikasta.

Tarjous koskee normaalihintaisia tuotteita verkkokaupassa stadium.fi 4.2.2023 asti. Ei koske seuratuotteita tai suoraan yhteistyökumppaneilta toimitettavia tuotteita eikä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Ei voimassa Stadium Outlet -myymälöissä tai stadiumoutlet.fi. Alennus lasketaan kassalla.

Alennus päättyy: 2023-02-04

–15 % elektroniikasta. Ehdot
Kaikkea harjoitteluusi! Täällä voit ostaa treenivaatteet, treenikengät ja kuntoiluvälineet helposti netistä – kuntoilumuodosta tai tasosta riippumatta. Treenituotteet löydät muun muassa merkeiltä Nike, Adidas, Röhnisch ja SOC.
3 994 tuotetta
High five!

Kaikki on ladattu.

3 994,00
Täällä voit ostaa treenivaatteet ja treenivarusteet helposti verkkokaupastamme. Pidätkö enemmän ryhmäliikunnasta vai yksilöllisestä harjoittelusta? Harrastatko joogaa tai voimaharjoittelua? Meiltä löytyy jokaiselle jotakin – aina perinteisestä kuntoharjoittelusta CrossFit-harjoitteluun – riippumatta siitä, etsitkö uutta treenilaukkua, mukavia treenikenkiä vai täydellistä kuntoiluvälinettä. Valikoimassamme on treenivarusteita naisille, miehille ja lapsille sekä harjoittelua helpottavaa tekniikkaa, kuten sykemittareita ja treenirannekkeita. Jaksamisen kannalta nesteytys on tärkeää, joten meiltä voit ostaa tietysti myös juomapullon.